۲۵ تير ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۳
کد خبر: ۱۷۶۵۶۲
استاد حوزه علمیه قم:

ماه رمضان بهترین فرصت برای تمرین سبک زندگی دینی است

خبرگزاری رسا ـ استاد اخلاق حوزه علمیه قم، با اشاره به ماه رمضان و ارتباط آن با آموزه‌های دینی گفت: در این ماه مبارک، فرصتی برای مؤمنین ایجاد شده است تا برنامه زندگی خود را با الگوهای زندگی اسلامی هماهنگ کنند.
ماه رمضان،

حجت‌الاسلام حسین علی‌پور، استاد اخلاق حوزه علمیه قم در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا با اشاره به ماه رمضان و ارتباط با آموزه‌های دینی و نقش آن در سعادت انسان گفت: روزه ماه مبارک رمضان و استفاده از تمام فرصت‌های کم نظیر این ماه، انسان را در دنیا و آخرت بهره‌مند می‌سازد.

وی افزود: باید توجه داشته باشیم که روزه در ماه مبارک رمضان، منحصر به امساک در خوردن و آشامیدن نیست، بلکه بر حسب دستورات شرعی باید تمام اعضاء و جوارح انسان روزه‌دار باشد و همه مؤمنین باید به این نکته توجه ویژه‌ای داشته باشند.

استاد اخلاق حوزه علمیه قم درباره امساک دیگر اعضا در ماه رمضان گفت: روزه‌ چشم، کنترل چشم و ممانعت از دیدن نامحرمان است و کنترل گوش امتناع از شنیدن و غیبت و سخن لغو است، انسان باید حتی فکر خود را از نفوذ به حریم دیگران و تجسس در زندگی آن‌ها و فضای آلوده حفظ کند.

وی استفاده از ماه مبارک رمضان را فرصتی مغتنم دانست و اظهار داشت: انجام امور عبادی جاری ماه پر برکت رمضان و استفاده از رحمت واسعه الهی در این ماه مبارک، فرصتی مغتنم برای همه مردم به ویژه مؤمنان است، تا استفاده از الگوهای صحیح زندگی اسلامی این ماه را نقطه عطفی در زندگی خود قرار دهند.

حجت‌الاسلام علی‌پور جلب رضایت پروردگار را هدف انسان از عبادت عنوان کرد و گفت: انسان باید در ماه مبارک رمضان از تمام اعضا و جوارح خود چه در امور عبادی خاص و چه در امور عبادی عام استفاده کند، تا بتواند رضایت خداوند متعال را هر چه بیش‌تر به دست بیاورد.

وی با اشاره به آیات و روایات وارد شده درباره ماه مبارک رمضان گفت: چنان‌که از آیات و روایات به دست می‌آید، در این ماه مبارک، فرصتی برای مؤمنین ایجاد شده است تا برنامه زندگی خود را با الگوهای زندگی اسلامی هماهنگ کنند و این الگوها و برنامه‌ها را در سراسر زندگی خود اعمال نمایند.

استاد حوزه علمیه قم خاطر نشان کرد: بهره گیری از الگوی سبک زندگی دینی که بر آمده از آیات قرآن کریم و روایات ائمه معصومین(ع) است ،انسان را در مسیر حرکت به سوی خداوند رهنمون می‌سازد و عمل کردن به آن‌ها به سیر انسان در این وادی، سرعت بیشتری می‌بخشد.

وی یاد آور شد: روزه را نباید منحصر در امساک از محرمات و لذائذ بدانیم، همان‌طور که در آموزه‌های دینی ما وارد شده است، از دیگر برنامه های معنوی این ماه می‌توان به زیارت و قرائت ادعیه و اطعام ایتام و نماز جماعت و انفاق و صله ارحام سایر عبادت‌های جمعی اشاره کرد که انجام هرکدام، اثر خاصی در زندگی فرد بر جای می‌گذارد.

حجت‌الاسلام علی‌پور در پایان بر فضیلت قرائت و توجه به قرآن تأکید کرد و گفت: جامعه‌ای که به قرآن و احکام آن عمل نماید و از دستورات خداوند عصیان نکند، چنین جامعه‌ای توانسته است سبک زندگی دینی را به خوبی اجرا و عملی کند./979/ت303/ن

ارسال نظرات