۲۵ تير ۱۳۹۲ - ۱۹:۰۰
کد خبر: ۱۷۶۶۷۸
استاد اخلاق حوزه علمیه:

خواندن نماز اول وقت اصلی ترین آموزه ائمه اطهار است

خبر گزاری رسا ـ استاد درس اخلاق حوزه علمیه گفت: مرحوم نخودکی به شخصی که برای طلب حاجت نزد این عالم بزرگوار رفته بود، همسر خوب، شغل مناسب و رفتن به مکه را مشروط به خواندن نماز اول کرد.
نماز اول وقت نماز اول وقت نماز اول وقت

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در زرند، حجت‌الاسلام جعفری، استاد اخلاق حوزه علمیه امروز در مسجد جامع شهرستان زرند با بیان اهمیت نماز اول وقت گفت: مرحوم نخودکی به شخصی که برای طلب حاجت نزد این عالم بزرگوار رفته بود، همسر خوب، شغل مناسب و رفتن به مکه را مشروط به خواندن نماز اول دانست.

 

وی با تأکید بر جایگاه معنوی آیت‌الله سید احمد خوانساری(ره) به بیان خاطره‌ای از این عالم ربانی پرداخت و افزود: روزی مرحوم سید احمد خوانساری با اتوبوس از ساوه به تهران می‌رفت که در میانه راه اذان شد و این عالم بزرگوار از راننده خواست تا برای اقامه نماز توقفی داشته باشد.

 

استاد درس اخلاق حوزه علمیه ادامه داد: راننده اتوبوس در مقابل درخواست آیت‌الله خوانساری تکبر کرد و با بی اعتنایی به راه خود ادامه داد؛ زمانی که این عالم بزرگوار از توقف وی ناامید شد، دعایی کرد و اتوبوس به صورت ناگهانی خاموش شد، آنگاه از آن خارج شد و اقامه نماز کرد و سپس با دعای ایشان اتوبوس برای بار دیگر روشن شد و راه خود را ادامه داد.

 

حجت‌الاسلام جعفری با اشاره به روایتی از امام معصوم(ع) تصریح کرد: انسان هر مقدار حضور قلب داشته باشد به همان مقدار نمازش مورد قبول است و نماز نافله نیز تکمیل کننده نمازهای روزانه است.

 

وی با بیان این‌که باید نافله‌ها را خواند و با نماز انس گرفت، به بیان خاطره‌ای از امام خمینی(ره) پرداخت و گفت: امام راحل در دوران بیماری خویش، بی‌هوش بودند و وقتی به هوش آمدند که دقائقی از اذان گذشته بود و ایشان از این‌که هنگام نماز اول وقت در خواب بودند، به شدت ناراحت شدند.

 

استاد اخلاق حوزه به حدیثی از پیامبر (ص) اشاره کرد و گفت: سگ خدا را شکر می‌کند که خوک نشد و خوک نیز خدا را شاکر است که کافر نشد؛ همچنین کافر نیز شکر خدا گوید که منافق نشده و منافق خدا را شکر می‌کند که تارک الصلاة نشده است./970/پ203/ش

ارسال نظرات