۳۰ تير ۱۳۹۲ - ۲۳:۰۲
کد خبر: ۱۷۷۴۷۱
استاد دانشگاه تهران:

ایمان به خدا و معاد، اساس سبک زندگی جهادی است

خبر گزاری رسا ـ استاد دانشگاه تهران با اشاره به تأکید قرآن نسبت به دو امر هجرت و جهاد، گفت: زمانی که فرد مجاهد متوجه شود دین فرد مسلمانی در کشور دیگری در خطر است برای یاری رساندن دین خدا مهاجرت می کند چنان که در زمان 8 سال دفاع مقدس زمندگانی از کشورهای دیگر برای جنگ با عراق به ایران آمده بودند.
خانم فروغ نيلچي زاده

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، فروغ نیلچی زاده، عصر امروز در دومین جلسه از سلسله نشست های زندگی جهادی از منظر قرآن، خدامحوری را نقطه مشترک سبک های زندگی مؤمنانه، اسلامی، زاهدانه و جهادی است و گفت: رابطه خداوند با سبک ها، مانند رابطه شعاع است نسبت به دایره؛ همانگونه که همه شعاع های دایره با هم برابرند، خدا نیز در تمام اجزای زندگی روش های ذکر شده به یک انداره حضور دارد.  

بندگی خدا سختی دارد

وی با اشاره به آیه «لَقَد خَلقنَا الانسانَ فِی کَبَد»، اظهار کرد: به طور طبیعی انسان کمال گرا است، سعی می کند در زندگی بهترین را انتخاب کند اما حرف «لام» تاکید و «قد» تحقیق در ابتدای آیه این نکته را می رساند که اگر انسان ها می خواهند چیزی را بدست آورند باید رنج را تحمل کنند.

نیلچی زاده با تبیین این نکته که سبک زندگی جهادی بالاتر از تمام فضایل است، گفت: حضرت علی(ع) می فرمایند: «از بین همه روزهای سال، روزه گرفتن در تابستان گرم را دوست دارم». حضرت این روزها را دوست داشت چون رنج بیشتری را برای بندگی متحمل می شدند.

ایمان به خدا و روز قیامت، اساس سبک زندگی جهادی است

این کارشناس مشاور خانواده با اشاره به این که ایمان به خدا و روز قیامت، اساس سبک زندگی جهادی است، افزود: حرکت سربازی که در مقابل صهیونیست ها می ایستد و جهاد می کند، از ساختن و همچنین بزرگ کردن مسجد الحرام با ارزش تر است.

نیلچی زاده گفت: وهابی ها اموال مسلمانان را خرج بزرگ کردن مسجد الحرام کردند. در مسجد النبی را طلا کاری کردند، منبر ها را زیاد کردند تا خلاف شیوه و سبک زندگی اهل بیت(ع) سخن بگویند. به فرموده امام خمینی(ره) آنها خادم الحرمین نیستند، بلکه خائن الحرمین هستند.

چرا سبک زندگی جهادی؟

این استاد حوزه و دانشگاه در پاسخ به این پرسش که چرا سبک زندگی جهادی را انتخاب کردید، گفت: بعد از میلاد حضرت زهرا(س) در دیداری که تعدادی از بانوان خدمت رهبر معظم انقلاب رسیده بودند، ایشان خطاب به صدا و سیما فرمودند: « صداو سیما باید صد در صد در خدمت نشان دادن زن مجاهد باشد.».

وی با تأکید بر این که قرآن به عربی نازل شده و به عربی نیز باید فهمیده شود، افزود: دشمن کاری کرده است که مسلمانان رغبتشان به زبان انگلیسی بیشتر از عربی باشد. درس عربی باید در مدارس شیرین باشد تا رغبت ایجاد شود. مسلمان ابتدا باید زبان عربی را بیاموزد بعد انگلیسی را.

نیلچی زاده با اشاره به آیه «اَلذینَ ءَامَنُوا و هَاجَروُا و جَاهَدُوا فِی سبیلِ الله ...»، بیان کرد: هجرت و جهاد دو امر مهمی هستند که مکرراً در قرآن همراه با هم آمده اند، سبک زندگی جهادی از افراد مهاجر، انتظار جهاد و از مجاهدان، انتظار مهاجرت دارد.

راه حق را انتخاب کنید حتی اگر در اقلیت باشید

وی گفت: زمانی که فرد مجاهد متوجه شود دین فرد مسلمانی در کشور دیگری در خطر است برای یاری رساندن دین خدا مهاجرت می کند چنان که در هشت سال دفاع مقدس زمندگانی از کشورهای دیگر برای جنگ با عراق به ایران آمده بودند.

این استاد دانشگاه تهران یادآور شد: انسان مجاهد به این هدف مهاجرت می کند که پرچم اسلام را حفظ کند. در سبک زندگی جهادی، فرد، فی سبیل الله حرکت می کند و زندگی جهادی است که زمینه ساز ظهور حضرت صاحب الزمان(عج) می شود.

وی اضافه کرد: کسانی که سبک زندگی جهادی را انتخاب می کنند، حتی اگر اقلیت هم باشند باز هم در مسیر زندگی راه درست را طی می کنند. اکثریت زمانی ارزش دارند که در راه حق باشند./930/پ202/پ 

ارسال نظرات