شب زنده داریهای شب قدر برای چیست؟
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، شهروندان پاکدشتی در مراسم شب قدر مسجد جامع پاکدشت به امید وصل و دیدار تا سحر بیدار نشستند، قرآن به سر گرفتند و طلب استغفار از آفریدگارشان کردند.
مراسم شب نوزدهم ماه رمضان از ساعت 22 در مسجد جامع پاکدشت آغاز شد و این مراسم تا ساعت 3 صبح ادامه داشت؛ دعای مجیر و دعای جوشن کبیر قرائت شد و با سخنرانی، قرآن به سر گرفتن و مداحی شب زنده داران در این مسجد به امید غفران الهی بهترین شب سال را به سحر رساندند.
حجت الاسلام مهدی رجبی در این مراسم با طرح سوالاتی مبنی بر اینکه اگر قرار است سرنوشت انسان بین شب های قدر رقم بخورد، پس فعالیت ما برای چیست؟ اگر قرار است برنامه یکساله انسان به دست امام زمان چیده شود، پس شب زنده داریهای ما برای چیست؟ گفت: در جهان نظم خاصی حاکم است و هیچ فعلی بدون حکمت صورت نمیگیرد، جهان آفرینش دارای ظاهر و باطنی است، ماده و ملکوتی دارد، تقدیرات الهی و قوانین حاکم بر جهان روی حساب و کتاب خاصی وضع شده است.
وی تأکید کرد: اگر تصمیم به کار نیک گرفتی، همین فعل تصمیم یک حسنه دارد و انجام این کار چند برابر ثواب دارد، اما تصمیم به گناه، شامل گناه نمی شود تا وقتی که آن عمل اتفاق بیفتد و آنهم ضمن فرصت توبه در 7ساعت اول و 7روز اول و فرصت یکساله توبه تا پایان عمر، به اندازه انجام همان کار گناه دارد.
حجت الاسلام رجبی ادامه داد: کسی که از گناه توبه کند مانند شخص بیگناه است، اعمال نیک انسان، اعمال زشت را رفو کرده و از بین میبرد.
این کارشناس مسائل دینی اظهار داشت: اگر امام زمان(عج) از کسی روی برگرداند و خشمگین شود یعنی خدا از او روی برگردانده است چون امام زمان(عج) حجت خدا بر روی زمین است، حجت خدا یعنی دلیل اراده خدا!
حجت الاسلام رجبی تصریح کرد: حجت خدا در شب قدر بر اساس سوابق هرکسی آینده او را رقم می زند و تقدیرات سال آینده او را مقدر میکند.
یادآور می شود این مراسم در همین مسجد در شبهای 21 و 23 رمضان هم برقرار است./9594/پ202/ص