۱۹ آذر ۱۳۹۲ - ۱۳:۵۶
کد خبر: ۱۹۱۹۰۷
آیت الله موسوی جزایری تبیین کرد؛

ضرورت آگاه‌سازی همگانی از مجازات تخلفات اداری

خبرگزاری رسا ـ نماینده ولی فقیه در خوزستان با تأکید بر رعایت اصل پیشگیری جرم تصریح کرد: آیین نامه های تنبیهی و مجازات های تخلفات اداری به صورت مستمر در بین کارکنان یادآوری شود؛ چرا که این مسأله تأثیر چشمگیری در کاهش فسادهای ادارای خواهد داشت.
آيت الله موسوي جزايري ، امام جمعه اهواز

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، آیت الله سید محمد علی موسوی جزایری، نماینده ولی فقیه در خوزستان، ظهر امروز، در همایش مبارزه با فساد و ارتقای سلامت اداری در اهواز به نامه امام علی(ع) به مالک اشتر اشاره کرد و گفت: نگارش این نامه از سوی امیرمؤمنان(ع) نشان دهنده اهمیت نظارت و توجه به کارکنان و مسؤولان یک شهر است.

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به عظمت کتاب نهج البلاغه اظهار داشت: این کتاب بالاتر از کلام انسان و پایین تر از کلام خدا و دارای عظمت خاصی است.

امام جمعه اهواز به خطبه 53 حضرت امیر به مالک اشتر اشاره و خاطر نشان کرد: این خطبه زمانی که مالک اشتر مأمور فرمانداری مصر شده بود از سوی امیرالمؤمنین(ع) نگارش شد و در سازمان ملل نیز به ثبت رسیده است.

دقت و نظارت تنها در بحث گزینش خلاصه نشود

آیت الله موسوی جزایری سلامت اداری را از موارد ذکر شده در نامه امام علی(ع) به مالک اشتر دانست و افزود: در نامه حضرت آمده است که ای مالک در امور کارگزارانت دقت کن و این نکته بسیار مهمی است که باید سرلوحه کار مدیران باشد.

استاد عالی حوزه علمیه خوزستان در ادامه سخنان خود بیان داشت: این دقت کردن تنها در امور اولیه و گزینش خلاصه نمی شود بلکه پس از گزینش نیرو، مسأله نظارت بر کار آن شخص نیز باید ادامه پیدا کند.

وی با بیان این که فرمانده یک مجموعه یک نیرو را باید در ابتدا به صورت آزمایشی استخدام کند، خاطر نشان کرد: اگر شخص پس از استخدام اولیه، کار محول شده را به خوبی انجام داد، به صورت رسمی استخدام می شود در غیر این صورت خسارت برای مجموعه را به همراه دارد.

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به بخش دیگری از نامه 53 نهج البلاغه اظهار داشت: هیچ گاه در استخدام و گزینش نیروها نباید حب و بغض های شخصی را دخیل کرد.

پیگیری و نظارت مستمر مدیران سبب افزایش روحیه کارکنان می شود

استاد عالی حوزه علمیه خوزستان به کارگیری بازرسانی راستگو و فادار در جهت کنترل اوضاع را بسیار مهم دانست و گفت: پیگیری و نظارت مستمر مدیران سبب افزایش روحیه کارکنان می شود.

آیت الله موسوی جزایری به لزوم وجود تفاوت بین کارکنان نخبه و انجام تشویق هایی ویژه نیروهای کارآمد ابراز داشت: یک مدیر خوب باید نسبت به نیروی خادم و خائن تفاوت قرار دهد.

امام جمعه اهواز با تأکید بر رعایت اصل پیشگیری جرم تصریح کرد: آیین نامه های تنبیهی و مجازات های تخلفات اداری به صورت مستمر در بین کارکنان یادآوری شود؛ چرا که این مسأله تأثیر بسزایی در کاهش فسادهای ادارای خواهد داشت.

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره تأکید قرآن درباره تذکر خاطر نشان کرد: تذکر و یادآوری بسیار مهم است و پند و اندرز می تواند در پیشگیری افعال مجرمانه مؤثر باشد.

آیت الله موسوی جزایری با بیان این که انسان دارای عقل و خرد است و هیچ عقل سالمی به سوی مجازات نمی رود، اظهار داشت: از فواید و کارکردهای عقل عبرت آموزی است.

اختلاس 3هزار ملییاردی باید درس عبرتی تا روز قیامت برای همگان باش

وی با بیان این که ماجرای اختلاس 3هزار ملییاردی باید درس عبرتی تا روز قیامت برای همگان باشد، تأکید کرد: شیطان به عنوان دشمن اصلی انسان قسم یاد کرده که تا روز قیامت بشر را به گمراهی بکشاند، اما تذکر و یادآوری مسأله ای است که می تواند انسان را بیمه کند./9464/پ202/س

ارسال نظرات