آیت الله مهمان نواز:
تقویت حوزه های علمیه اساس فرهنگی کشور را مستحکم می کند
خبرگزاری رسا ـ نماینده مجلس خبرگان رهبری نماینده سه دوره مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر تقویت فرهنگ دینی و اسلامی در جامعه، حوزه های علمیه را یکی از مؤثرترین نهادها برای تقویت فرهنگ اسلامی در جامعه دانست و عنوان کرد که باید برای تقویت مدارس علمیه بیش از پیش اقدام شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در بجنورد، آیت الله حبیب الله مهمان نواز، نماینده مردم استان خراسان شمالی در مجلس خبرگان رهبری، صبح امروز در دیدار با مسؤولان مرکز مدیریت حوزه علمیه خراسان شمالی که همزمان با ایام پذیرش طلبه صورت گرفت؛ با اشاره به شعار«اقتصاد و فرهنگ، با عزم ملی و مدیریت جهادی» که از سوی مقام معظم رهبری به عنوان شعار سال جدید انتخاب شده، اظهار کرد: رهبر انقلاب در رهنمودهای خود مسأله فرهنگ را بر موضوع اقتصاد مقدم دانستند و این تأکید رهبری بر پایه نقش مؤثر فرهنگ در ایجاد جامعه ای ارزشی و پویا است.
به گفته وی تقدم مسأله فرهنگ بر اقتصاد در سخنان مقام معظم رهبری دلیل روشن نقش سازنده فرهنگ در جامعه است به گونه ای که اگر فرهنگ جامعه درست نشود، در زمینه های دیگر از جمله مسائل اقتصادی نیز به توسعه پایدار نمی رسیم.
نماینده سه دوره مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر تقویت فرهنگ دینی و اسلامی در جامعه، حوزه های علمیه را یکی از مؤثرترین نهادها برای تقویت فرهنگ اسلامی در جامعه دانست و عنوان کرد که باید برای تقویت مدارس علمیه بیش از پیش اقدام شود.
آیت الله مهمان نواز با اشاره به گزارش مسؤولان حوزه علمیه خراسان شمالی مبنی بر افزایش استقبال جوانان و نوجوانان برای تحصیل در مدارس علمیه، از این روند ابراز خرسندی کرد و آن را فرصتی مغتنم و ارزشمند برای نقش آفرینی بیشتر حوزه علمیه دانست.
وی به مقایسه وضعیت حوزه های علمیه در دوران رژیم ستم شاهی و نظام مقدس جمهوری اسلامی پرداخت و گفت که در دوران منحوس پهلوی وضعیت حوزه های علمیه کشور نابسامان بود اما اکنون به برکت نظام اسلامی، حوزه های علمیه ایران به قطب های علوم اسلامی و دینی بدل شده اند.
امام جمعه سابق بجنورد نظام اسلامی را بزرگترین پشتوانه حوزه های علمیه ذکر و اضافه کرد: طلاب و روحانیان باید در این فضای مهیا، با تلاش و ممارست بیشتر برای ترویج آموزه های دینی و فرهنگ اسلامی تلاش کنند.
آیت الله مهمان نواز تقوا و ترس از خداوند را مهم ترین شاخص و ویژگی روحانیان و طلاب دانست و اظهار کرد که در مسیر ترویج آموزه های دینی، لازمه مؤفقیت آراستگی به فضائل اخلاقی و تهذیب نفس است.
به گفته وی روحانیان و مبلغان دینی در واقع پیام آوران ارزش های الهی و هدایت کننده های مردم به سوی قله های معنویت و کمال هستند و برای مؤفق شدن در این زمینه لازم است ابتدا خود عامل به معروف باشند و سپس مردم را به ارزش های الهی و انسانی رهنمون کنند.
گفتنی است، در این دیدار حجت الاسلام حجت سالاری مکی، مسؤول نمایندگی حوزه علمیه استان خراسان شمالی گزارشی از وضعیت آموزشی، فرهنگی، پژوهشی و عمرانی مدارس علمیه خراسان شمالی را ارائه کرد./9314/پ202/س
ارسال نظرات