۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۴
کد خبر: ۲۰۶۵۷۵
مدیر شبکه جهانی ولایت:

غرب از رشد گرایش جوانان به اسلام به وحشت افتاده است

خبرگزاری رسا ـ مدیر شبکه جهانی ولایت به تفکر وهابی‌گری و مشکلات و صدماتی که این تفکر در پی داشته اشاره کرد و افزود: پرونده وهابی‌گری در جهان بسته شده است و فقط مقداری در منطقه تحت پوشش اسرائیل ادامه دارد.
حجت الاسلام سيدمحمد حسيني قزويني، ‌رييس مؤسسه تحقيقاتي حضرت ولي عصر
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت‏الاسلام والمسلمین حسینی‏قزوینی، در نشست بررسی تطبیقی تکفیر از نگاه ادیان که شب گذشته در سالن اجتماعات امام خمینی(ره) دانشگاه پردیس قم برگزار شد، با اشاره به مشکلات گروه‌های تکفیری در جامعه و مسائل پیرامون آن گفت: ایجاد تفرقه بین شیعه و سنی از قدیمی‌ترین ترفند‌های استعمار برای نابودی و به جان هم انداختن مسلمانان است که تا امروز نیز موفقیت‌های زیادی را به دست آورده‌اند و مسلمان را به جان هم انداخته‌اند.
مدیر شبکه جهانی ولایت به تفکر وهابی‌گری و مشکلات و صدماتی که این تفکر در پی داشته اشاره کرد و افزود: پرونده وهابی‌گری در جهان بسته شده است و فقط مقداری در منطقه تحت پوشش اسرائیل ادامه دارد.
حجت‏الاسلام والمسلمین حسینی‏قزوینی به اهمیت خطر مسأله تکفیری‏ها در جهان اشاره کرد و ابراز داشت: مسأله تکفیر از موضوعات ریشه‌دار در اسلام است و از صدر اسلام هر قبیله‌ای که می‌خواست قبیله دیگر را چپاول کند، برچسب تکفیر را به او می‏زد که نمونه آن مربوط به عمل خالد بن ولید نسبت به مالک بن نویره است.
وی به موج بیداری اسلامی و استقبال جوانان مسیحی به اسلام اشاره کرد و گفت: در جلسات بسیار زیادی که با دانشجویان کشورهای دیگر داشته‌ام آن‌ها به این موضوع اشاره می‌کردند که الان یک موج اسلام‏گرایی و شیعه‏گرایی در این کشور‌ها به راه افتاده است که جوانان مسیحی از رفتن به کلیسا و صحبت‌های تکراری و ضد عقل و ضد فطرت روحانیون و مبلغین مسیحی خسته شده‏اند و جوانان هنگامی که با دین مبین اسلام و تشییع آشنا می‌شوند با آغوش باز از آن استقبال می‌کنند که این موضوع برای غرب خیلی گران تمام می‌شود.
مدیر شبکه جهانی ولایت خاطر‏نشان کرد: غربی‌ها و آمریکا طرح مورد نظر خود را از سوریه شروع کردند و مسلمانان را در مقابل یکدیگر قرار دادند که نمونه این موضوع در تاریخ کم است که یک انسان انسان دیگری را بکشد و قلب و جگر آن را بیرون آورده وبه دهان گیرد یا سر مسلمانان را در سوریه بریده و با آن فوتبال بازی کنند و آن را در رسانه‌ها نشان دهند که این موضوعات واقعا دردناک است.
وی با تأکید بر گرایش جوانان دیگر ادیان به اسلام یادآور شد: غرب می‏خواهد اسلام را به عنوان دینی خشن و آدم کش معرفی کند و یک بدبینی عمومی در جوانان دنیا نسبت به دین اسلام و مذهب تشییع ایجاد کند و هم بیداری اسلامی را مورد تاثیر قرار دهند و بودجه این کار را نیز از طریق کشورهای عربستان و قطر تامین می‏کند.
حجت‏الاسلام ‏والمسلمین حسینی‏قزوینی ابن تیمیه را اولین بنیان‏گذار مکتب تکفیری در قرن هفتم دانست و افزود: او کسی است که برای نخستین بار قضیه شرک بودن توسل به اولیا دین را مطرح کرد و گفت «چنین کسانی خونشان حلال و اموالشان مباح است» و بعدها نیز افکار همین شخص موجب پی‌ریزی فرقه ضاله وهابیت شد.
مدیر شبکه جهانی ولایت در پایان با بیان اینکه ترس ما این است که غرب این تفکر تکفیری مورد نظر خود را در داخل جامعه و کشور ما هم ترویج کند خاطر نشان کرد: من از همه اساتید بزرگوار و شما دانشجویان و اهل سنت می‌خواهم تا درباره تکفیری‌ها تحقیق کنید تا این فتنه قبل از اینکه کشور و خانواده‌های ما را آلوده کند از بین برود./922/پ202/ع
ارسال نظرات