۲۷ مرداد ۱۳۹۳ - ۲۰:۲۰
کد خبر: ۲۱۶۸۶۱
عضو شورای استانی حوزه علمیه مازندران:

تقویت معرفت دینی رویکرد اصلی دستگاه تعلیم و تربیت قرار گیرد

خبرگزاری رسا ـ عضو شورای استانی حوزه علمیه مازندران با اشاره به جایگاه تعلیم و تربیت در جامعه به ویژه در بین نسل جوان کشورمان، گفت: تعلیم و تربیت مناسب در هر جامعه‎ای زمینه پیشرفت و تعالی آن جامعه را فراهم خواهد کرد.
حجت الاسلام جلالي امام جمعه فريدونکنار

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در فریدونکنار، حجت الاسلام محمود جلالی، عضو شورای استانی حوزه علمیه مازندران امروز در جلسه شورای آموزش وپرورش فریدونکنار  با بیان این که تعلیم و تربیت جایگاه ویژه ای در اسلام دارد، گفت: آموزش و پرورش مهم ترین نهادی است که باید به آموزش سبک زندگی اسلامی بپردازد.

 

وی با بیان این که نخبگان جامعه محصول تلاش آموزش و پرورش کشور هستند، گفت: آموزش و پرورش محل جهش انسان هایی است که آینده جامعه اسلامی را خواهند ساخت.

 

حجت الاسلام جلالی با بیان این که آموزش و پرورش مسؤول تربیت انسان های متعهد است، تصریح کرد: آموزش و پرورش دو وظیفه مهم دستگاه تعلیم و تربیت بوده و در مکتب اسلام نیز آموزش مقدمه پرورش است و اگر این طور باشد با این سلاح و چراغ می توانیم به سر منزل مقصود برسیم.

 

وی با اشاره به گستردگی فعالیت ها و مخاطبان آموزش و پرورش، اظهار داشت: همه مردم جامعه جزء خانواده آموزش و پرورش هستند و به علت گستردگی مخاطبان، اداره امور این دستگاه عظیم تعلیم و تربیتی کار بسیار بزرگ و ارزشمندی است.

 

عضو شورای استانی حوزه علمیه مازندران با بیان این که معلمان ما از جایگاه دینی و علمی بالایی برخوردار هستند، خاطر نشان کرد: معلمان، احیاگر، هدایت گر و بستر ساز پیشرفت انسان ها هستند و زمینه رشد و توسعه اجتماعی، سیاسی و اقتصادی جامعه را فراهم می سازند.

 

امام جمعه فریدونکنار با اشاره به جایگاه تعلیم و تربیت در جامعه به ویژه در بین نسل جوان کشورمان، گفت: تعلیم و تربیت مناسب در هر جامعه‎ای زمینه پیشرفت و تعالی آن جامعه را فراهم خواهد کرد.

 

وی با تأکید بر این که برنامه ریزی دستگاه تعلیم و تربیت باید از برنامه های دینی در سیستم آموزشی این مجموعه بهره گیرند، خاطرنشان کرد: حرکت در مسیر ترویج باورهای دینی، پرورش نسلی دیندار و انقلابی را برای نظام در پی خواهد داشت.

 

امام جمعه شهرستان فریدونکنار در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع سبک زندگی و تأثیر ان در زندگی فردی و اجتماعی اشاره کرد و ادامه داد: بهترین اسوه و الگو در معرفی سبک زندگی اسلامی رسول اکرم (ص) است.

 

وی دانش آموزان را امانت هایی در دست معلمان دانست که باید به خوبی محافظت شده تا به مقصد اصلی هدایت کردند.

 

حجت الاسلام جلالی با اشاره به این که بحث عفاف وحجاب جوانان یکی از دغدغه های اصلی پدران و مادران است که در این رابطه، الگوی اصلی باید خود معلمان باشند، ادامه داد: :غرب زدگی یکی از آسیب های امروز جامعه است و باید با تزریق بصیرت به جامعه دانش آموزی آنها را از اسراف و تجمل گرایی که محصول غرب زدگی است، دور نگه داشت.

 

وی در پایان ضمن تأکید بر گسترش برنامه های تربیتی و پرورشی، خواستار شناخت آسیب های جامعه امروز و لحاظ کردن راه های مقابله با آن، در برنامه های پرورشی آموزش و پرورش شد.

 

 سید عظیم اسماعیل زاده، مدیر آموزش و پرورش فریدونکنار با اشاره به عدم موافقت با درخواست های انتقالی همکاران فرهنگی گفت: مشکل کمبود نیروی انسانی در مقطع ابتدایی همچنان پابر جاست.

 

مدیر آموزش و پرورش شهرستان فریدونکنار تصریح کرد:با توجه به همه ی کمبودها، تمام تلاش خود را برای آغازی خوب در ماه مهر و بازگشایی بانشاط مدارس به کار خواهیم بست.

 

اسماعیل زاده افزود: بهبود وضعیت آموزشی و پرورشی و ارتقای وضعیت موجود، ایجاد رقابت علمی بین دانش آموزان، جذاب و با نشاط کردن فضای مدارس و آموزش مهارت های زندگی از جمله برنامه های ما در سال تحصیلی جدید است./950/پ202/ب1

ارسال نظرات