۱۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۶
کد خبر: ۲۱۹۱۷۶
معاون تهذیب حوزه های علمیه:

طلاب، دارای پرونده قرآنی و حدیثی می‌شوند

خبرگزاری رسا ـ معاون تهذیب حوزه های علمیه با بیان این‌که این معاونت در راستای تقویت بنیان خانواده‌ها برای حوزویان برنامه‌های خوبی را در دست اقدام دارد، گفت: تشکیل پرونده قرآنی و حدیث برای طلاب یکی از طرح‌های در حال آماده‌سازی است.
حجت الاسلام هادي حسين خاني معاون تهذيب حوزه هاي علميه

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از معاونت تهذیب حوزه‌های علمیه، حجت‌الاسلام حسین خانی، گفت: انجام 12 بازدید استانی از حوزه های علمیه اردبیل، گلستان، دماوند، ساری، شیراز، قمصر، شهرکرد، زاهدان، تهران، فارس، کهکیلویه و بویراحمد و اراک و ارسال آیین نامه‌ها و بخش نامه‌ها در ابتدای هرسال به مراکز استانی برخی از فعالیت‌های معاونت تهذیب بوده است.

 

وی جداسازی معاونت‌های تبلیغ و تهذیب در ستاد میانی به دلیل عدم سنخیت وظایف سازمانی و کثرت فعالیت‌های دو معاونت و همچنین تحت‌الشعاع قرار گرفتن مقوله تهذیب، ارتقاء سطح کارآمدی و نظارت دقیق بر عملکرد تهذیبی مدیران با برگزاری دو نشست دانش‌افزایی مدیران و اساتید در تابستان 92 و 93 را از دیگر اقدامات معاونت تهذیب حوزه‌های علمیه برشمرد.

 

معاون تهذیب حوزه های علمیه ادامه داد: انجام تدابیر ویژه در مورد برنامه های تربیتی و تهذیبی از قبیل زی طلبگی، قرآن، حدیث، تأکید و توجه خاص نسبت به امور آموزشی به ویژه آموزش قرآن کریم و برنامه‌ریزی برای برگزاری دوره های مهارت افزایی در تابستان 93 توسط دفتر مشاوره و خانواده در راستای تربیت و پرورش مدیر و استاد متخلق نیز از دیگر اقدامات معاونت تهذیب حوزه‌های علمیه بوده است.

 

آسیب‌شناسی عوامل دلسردی مردم به دین

حجت‌الاسلام حسین‌خانی با تأکید بر برنامه‌ریزی های ویژه در راستای تقویت فرهنگ ابراز داشت: آسیب شناسی عوامل دلسردی مردم نسبت به مسائل دینی و ایجاد تحول اساسی در متون درسی حوزه با توجه به مقتضیات زمان و ضرورت پاسخگوبودن روحانیت به مطالبات و پرسش‌های اقشار مردم با تدوین متون درسی اخلاق پایه‌های اول تا چهارم از برنامه‌های انجام شده این معاونت در این راستا بوده است.

 

تربیت مدرس نهج‌البلاغه

معاون تهذیب حوزه های علمیه یادآور شد: اعزام اساتید متخصص مشاوره به مدارس علمیه به صورت منظم و دوره ای، ایجاد مراکز تخصصی مشاوره در 7 استان، برگزاری دوره ها و کارگاه‌های قبل و بعد از ازدواج با موضوع مهارت‌های زندگی، سازماندهی قرائت، تجوید، حفظ، آشنایی با مفاهیم و تفسیر قرآن، تلاوت همراه با تدبر، برگزاری دوره های تربیت معلم قرآن، حفظ و معارف قرآن، تربیت مدرس نهج البلاغه، صحیفه سجادیه، برگزاری مسابقات قرآن و حدیث و برنامه‌ریزی در جهت بیان یک آیه یا حدیث اخلاقی در ابتدای کلاس‌ها توسط اساتید از دیگر اقدامات این معاونت است.

 

برنامه‌های در دست اقدام

حجت الاسلام حسین خانی در ادامه به بیان برنامه های در دست اقدام معاونت تهذیب پرداخت و خاطرنشان کرد: اختصاص بودجه های مناسب برای برنامه های تهذیبی و هزینه‌کرد آن در ردیف برنامه های مصوب معاونت تهذیب یکی از برنامه هایی است که به دنبال آن هستیم؛ ولی متأسفانه تاکنون نتیجه مطلوبی حاصل نشده است.

 

وی ادامه داد: معاونت تهذیب حوزه های علمیه در راستای تقویت بنیان خانواده‌ها برای حوزویان برنامه های خوبی را در دست اقدام دارد و از طرح‌هایی که در حال آماده‌سازی است، تشکیل پرونده قرآنی و حدیث برای طلاب است.

 

معاون تهذیب حوزه‌های علمیه با اشاره به موضوع تأمین بودجه برای گسترش دوره‌های تربیت معلم، قرآن، اظهار داشت: پیگیری‌های لازم از شورای توسعه فرهنگ قرآنی جهت تأمین بودجه صورت پذیرفته است./907/د101/ی

ارسال نظرات