۲۴ مهر ۱۳۹۳ - ۲۲:۳۴
کد خبر: ۲۲۶۰۱۲
استاد حوزه علمیه خواهران مشهد:

نمود رشد طلبه، موفقیت او در کانون خانواده است

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه علمیه خواهران مشهد با بیان این که رشد جامعه منوط به رشد خانواده است، گفت: نمود رشد طلبه، موفقیت او در کانون خانواده است؛ اگر در همه صحنه ها با فرهنگ دین حرکت کرده و تحت اثر برخی حواشی قرار نگیریم مطمینا دچار مشکل نخواهیم شد.
همايش ترنم مادرانه

 به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، مریم پورحسینی، استاد تفسیر حوزه علمیه خواهران امروز در همایش «ترنم مادرانه» که ویژه بانوان طلبه و همسران و مادران طلاب غیرایرانی در تالار همایش های هلال احمر برگزار شد، در بررسی نقش مهاجرت در تربیت دینی فرزندان، به شاخصه های خانواده متعالی از دیدگاه قرآن کریم اشاره و اظهار کرد: خانواده قرآنی، خانواده رشد یافته است و طلاب غیرایرانی مانند شما نسبت به سایرین بیشتر از این زمینه رشد برخوردار هستید چرا که مهاجرت نقاطی نورانی در زندگی ایجاد می کند.

 

وی با اشاره به تفاوت های محیطی میان کشور مقصد مهاجران با وطن آن ها، گفت: در کشور محل مهاجرت شما ممکن است تغییرات بسیاری نسبت به محل زندگی تان وجود داشته باشد که در این میان آنچه اهمیت دارد این است که در قبال اختلافات فرهنگی موجود،  تأثیرگذارباشید یا تأثیرپذیر.

 

پورحسینی با بیان  این که هجرت در واقع، حرکت از نقطه تاریکی به سمت روشنایی است، افزود: در قرآن بسیار بر بصیرت تأکید شده و خانواده کاملا رشد یافته نسبت به حرکات خود دقت و بصیرت دارد.

 

 وی خطاب به بانوان مهاجر ادامه داد: پیامبراکرم(ص) می فرمایند: «اگر خداوند خیر خانواده ای را بخواهد آن ها را در دین فقیه و آگاه می گرداند».

 

هجرت همواره توأم با جهاد است

 

این استاد حوزه علمیه خواهران با بیان این که هجرت ناگزیر توأم با جهاد است، اضافه کرد: هر لحظه باید حرکت جهادی داشت زیرا در نفس انسان نسبت به نوگرایی عطش و تمایل وجود دارد.

 

پورحسینی افزود: دومین شاخصه خانواده متعالی این است که عَلَم صبر در آن برافراشته است البته صبر به معنای انفعال نیست بلکه در فرهنگ دینی یکی از معانی صبر، ایستادگی در برابر مشکلات و برنامه ریزی کردن است زیرا تحصیل همراه با بچه داری و همسرداری کاری سخت و نیازمند صبر و حلم است.

 

وی ادامه داد: خداوند با همه عظمتی که نماز دارد در قرآن می فرماید «إنّ الله مع الصابرین» نه «مع المصلین».

 

نمود رشد طلبه، موفقیت او در کانون خانواده است

این استاد حوزه خواهران با اشاره به این که نمود رشد طلبه، موفقیت او در کانون خانواده است، تأکید کرد: خانواده متعالی در همه صحنه ها حضور دارد و انجام وظیفه می کند؛ اگر در همه صحنه ها با فرهنگ دین حرکت کرده و تحت اثر برخی جزئیات قرار نگیریم مطمینا دچار مشکل نخواهیم شد.

 

پورحسینی، حریت را سومین شاخص خانواده متعالی معرفی و تصریح کرد: منظور از حریت، آزادی و آزادگی به معنای نابی است که امیرمؤمنان علی(ع) در مورد حضرت فاطمه(س) به کار برده وایشان را «حرّه» نامیدند.

 

وی افزود: به فرموده پیامبر اکرم(ص)، زنان آزاده و رهیده از بند نفسانیات هستند که می توانند سبب اصلاح خانواده باشند.

 

وی با بیان این که زنان بیشترین اثرپذیری و اثرگذاری را دارند، گفت: رشد جامعه در گرو رشد خانواده است؛ اجرای سه اصل مذکور در خانواده، نیازمند عطوفت، شفقت و مهربانی است.

 

این استاد حوزه خواهران در پایان به اهمیت همراهی طلاب مهاجر با یکدیگر اشاره وخاطرنشان کرد: به فرموده قرآن کریم، مهاجران اولیا و دوستان یکیدگر هستند از این رو نباید نسبت به هم بی توجه باشید./930/پ202/ب5

 

ارسال نظرات