۱۱ آبان ۱۳۹۳ - ۱۷:۲۳
کد خبر: ۲۲۹۱۲۵
استاد حوزه و دانشگاه:

بهره گیری از سیره اهل بیت بهترین راه مقابله با جنگ نرم دشمن است

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه و دانشگاه، الگوگیری از حضرت علی اکبر(ع) که جوانی اسوه در واقعه کربلا و عاشورا بود را یکی از بهترین راه های مقابله با جنگ نرم دشمنان عنوان کرد.
شهداي کربلا
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، حجت الاسلام محمدحسین دهقان، استاد حوزه علمیه قم و نجف، عصر امروز پیش از برگزاری مراسم دسته عزاداری هیأت انصارالحسین(ع) فارسان و در جمع جوانان این شهر، با اشاره به شخصیت والای حضرت علی اکبر(ع) که جوانی 27 ساله در واقعه کربلا بودند، اظهار داشت:‌ در دنیای امروزی، همه نظرات و آراء روی جوانان متمرکز شده است.
 
این استاد حوزه علمیه قم با بیان این که دو نوع نگاه در نظام های کمونیستی و امپریالیستی نسبت به جوانان وجود دارد که یکی در فکر سرکوب قوه جوانان است و دیگری آن ها را سرگرم لهو و لعب می کند، تصریح کرد: جوانان ایران اسلامی در هشت سال دفاع مقدس و جنگ سخت افزاری به دنیا نشان دادند که می توانیم از مرز و بوم خود دفاع کنیم و به همین دلیل دیگر یک گلوله از سوی دشمنان و در رأس آنان آمریکا به سمت ایران شلیک نخواهد شد.
 
 
استاد حوزه علمیه نجف اشرف، رویکرد دشمن در مقابل کشور ما را جنگ نرم افزاری بیان کرد و اظهار داشت: دشمنان ایران اسلامی در صدد جنگ سخت با ما نیستند؛ بلکه آن ها تحقیق کرده اند و می دانند که چگونه سه خصوصیت «اطاعت از ولایت فقیه»، «غیرت» و «دیانت» می تواند جوانان را از اقصی نقاط ایران به مرزها بکشاند و در برابر آن ها قرار دهد؛ به همین دلیل بر روی جنگ نرم و سست کردن این نقاط سرمایه گذاری کرده اند.
 
 
حجت الاسلام دهقان، بیداری جوانان در کشورهای عربی و اسلامی از تونس گرفته تا بحرین را مرهون انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس دانست و گفت: حضور در مجالس و محافل عزاداری حضرت ابی عبدالله الحسین(ع) نیز لبیک به آن امام عزیز است.
 
 
وی، با تقسیم بندی مردم به چهار دسته از نظر حضرت امام حسین(ع)، گفت: عده ای دین دارند و اهل عبادت هستند؛ اما بداخلاقند، که این عده نمی توانند در جامعه افراد را جذب دین کنند.
 
 
استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به این که برخی افراد خوش اخلاق هستند؛‌ اما دین ندارند و عده ای نیز نه دین دارند و نه اخلاق خوبی که هر دو دسته این مردم سودی برای جامعه اسلامی در بر نخواهند داشت، افزود: گروه آخر افرادی هستند که هم دین دارند و هم اخلاق خوش و این گروه می توانند نجات دهنده جامعه باشند و افضل الناس محسوب می شوند.
 
 
این مقام مسؤول، در ادامه به توطئه های دشمنان در جنگ نرم افزاری اشاره کرد و اظهار داشت:‌ ترویج بدحجابی، ایجاد شبهه و تمسخر دین و دیانت و روحانیت در جامعه،‌ هجمه رسانه ای و فرهنگی از ابزار و شیوه های دشمنان اسلام در جنگ نرم دشمنان این مرز و بوم است که همگان باید نسبت به آن ها آگاه باشند.
 
 
حجت الاسلام دهقان با انتقاد از کم کاری مسؤولان و متولیان فرهنگی جامعه در مقابله با گلوله باران جنگ نرم دشمن، تأکید کرد: در مقابله با جنگ نرم افزاری دشمن به اندازه جنگ سخت هشت ساله کار نشده است؛ اما حضور جوانان ما در آیین های مذهبی، اعتکاف های رجبیه، راهپیمایی های ملی و مذهبی نشان از امیدواری به آینده نسل جوان است.
 
 
استاد دانشگاه شهید بهشتی تهران، به خطرات پیش روی جوانان اشاره کرد و گفت: عشق حرام قبل از عقد و حتی پس از عقد در برخی پسران و دختران، لجبازی برخی جوانان، گذران عمر و فرصت ناب جوانی در لهو و لعب، از مخاطرات پیش روی جوانان است که دین و آخرت آن ها و حتی دنیایشان را تهدید می کند.
 
 
این مقام مسؤول، الگوگیری از حضرت علی اکبر(ع) که جوانی اسوه در واقعه کربلا و عاشورا بود را یکی از بهترین راه های مقابله با جنگ نرم دشمنان عنوان کرد و گفت:‌ این جوان رشید و شجاع با آن که 27 سال سن داشت اما با وجود این که ازدواج نکرده بود، پاکدامن ماند و در صحنه نبرد کربلا به فیض شهادت نایل آمد./9457/پ202/ب1
ارسال نظرات