شاکر بودن در همه حال از پیام های عاشورا است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، حجت الاسلام حسین حائری، رییس مرکز رسیدگی به امور مساجد خراسان رضوی در سلسله برنامه های تبلیغی محرم الحرام حرم رضوی در رواق امام خمینی(ره) با تبیین «پیام های عاشورا» اظهار کرد: عظمت اباعبدالله(ع) در طول تاریخ، عزیز ماندن ایشان در طول این 14 قرن، محبت ایشان در دل ها و جاری بودن نامشان بر سر زبانها مزدی است که خدا به امام داده است زیرا همه هستیاش را در راه داده است.
وی، شاکر و شکرگزاربودن را از پیامهای عاشورا برشمرد و افزود: امام حسین(ع) در آخرین لحظه های عمر هم خود وقتی که تمام سختی ها بر ایشان فرود می آید؛ برادر عزیز، جوان عزیز، علی اصغر میوه دلش جلوی چشمانش پرپر شدند و می دانستند تا ساعتی دیگر تمام اهل و عیالش به اسارت و اموالش به غارت برده میشوند، فرمودند: الهی تسلیم امر و فرمان تو و راضی به قضای تو هستم.
رییس مرکز رسیدگی به امور مساجد خراسان رضوی ادامه داد: اباعبدالله الحسین(ع) در واقعه کربلا همه حقایق دین را در معرض دیدقرار دادند؛ حقایق را همراه با عمل بیان کردند و تنها به سخن اکتفا نکردند.
حجت الاسلام حائری با بیان اینکه شکرگزاری از عالیترین مقام های انسان است، گفت: از مهمترین پیامهای واقعه کربلا شکر و سپاس به درگاه خدا و کسانی است که به درگاه خدا خدمت کردهاند.
وی ابراز کرد: واژه شکر و متعلقاتش بیش از 70 مرتبه در قرآن تکرار شده است، نام خداوند شکور به معنای فوقالعاده شکرگزار است یعنی خداوند از بنده اش برای کارهای که در راه او انجام میدهد تشکر میکند، کوچکترین کارها از نگاه خداوند دور نمیماند.
رییس مرکز رسیدگی به امور مساجد خراسان رضوی خاطرنشان کرد: بازخورد سپاسگزاری و تشکر خداوند به سوی خود ما است زیرا با کسی معامله می کنیم که هزاران برابر اجر و پاداش میدهد.
وی به تبیین شکر در پیشگاه خداوند پرداخت و افزود: خداوند بیشترین خدمت را به بشر کرده و بیشترین نعمت را به ما عنایت کرده است زیرا همه ما مشتی از خاک که سمبل بی ارزشی است بودیم خداوند به ما روح و جان بخشید.
رییس مرکز رسیدگی به امور مساجد خراسان رضوی خاطرنشان کرد: گاهی میلیاردها نعمت الهی اطرافمان را نمی بینیم و تنها به چند نعمتی که بنابر مصلحت و حکمتهای الهی نداریم توجه میکنیم، توجه به نعمت هایی که داریم سبب شکرگزاری و افزایش نعمتها میشود.
حجت الاسلام حائری با تاکید بر اینکه ما فقیر مطلق هستیم و مالک هر آن چه داریم خداوند است، یادآور شد: در برابر این همه نعمتی که در این عالم هستی ما عنایت کرده نماز، روز، خمس و زکات سپاسگزاری کوچکی به شمار میرود که جبران کوچترین نعمت های الهی هم نمی شود./1308/پ202/ب5