۲۸ دی ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۶
کد خبر: ۲۴۱۴۴۴
استاد اخلاق حوزه علمیه:

دریافت کامل محبت الهی حلال همه مشکلات است

خبرگزاری رسا ـ استاد اخلاق حوزه علمیه با بیان این‌که باید زمینه دریافت کامل محبت الهی در خود ایجاد کنیم، گفت: نباید برای تهیه خانه، ماشین و در آمد حرص بزنیم، اگر انسان متوجه وجود خداوند باشد هیچ‌گاه بابت این مسائل خود را اذیت نمی کند، وصل بودن انسان به خدا تمام مشکلات را حل می‌کند.
حجت الاسلام والمسلمين علي مؤيدي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام والمسلمین علی مؤیدی، استاد اخلاق حوزه علمیه قم، عصر امروز در جلسه اخلاق مسجد علی مرتضی(ع) با بیان این که تمام زیبایی ها و کمالات جهان از آن خداوند است، گفت: متأسفانه بیشتر انسان ها خوبی ها را از غیر خداوند می دانند.

 

وی افزود: انسان باید از حرص زدن برای خانه، ماشین و در آمد پرهیز کند؛ اگر فرد متوجه وجود خداوند باشد هیچ گاه بابت این مسائل خود را اذیت نمی کند، وصل بودن انسان به خدا تمام مشکلات را حل می کند.

 

استاد اخلاق حوزه علمیه با اشاره به مفهوم شکر اظهار داشت: رفتاری از بنده که خبر از احترام و تکریم نعمت دهنده می دهد را شکر می گویند که می تواند با زبان، اعتقاد یا محبت باشد.

 

وی ادامه داد: انسان باید زمینه رابرای دریافت کامل محبت الهی ایجاد کند، اگر انسان محبت الهی را دریافت کرد هیچ گاه به فکر مشکلات دنیوی خود نمی افتد؛ بنابراین برای آسایش خاطر باید از محبت الهی استفاده کرد.

 

حجت الاسلام والمسلمین مؤیدی به وجود دین در انسان ها اشاره کرد و ابراز داشت: همه انسان ها در دنیا دین دارند، دین آنها شیطانی یا رحمانی است و تمام برنامه ریزی و کارهای انسان بر اساس دین انتخاب شده او پیش می رود.

 

وی با اشاره به حوادث روز قیامت خاطرنشان کرد: در روز قیامت همه دوزخیان می گویند اگر سخن حق را می شنیدیم و پیرو حق می بودیم در آتش جهنم قرار نمی گرفتیم.

 

استاد اخلاق حوزه علمیه به بدترین آفت در وجود انسان اشاره کرد و یادآور شد: از بدترین آفت ها فرق بسیار بین ظاهر و باطن انسان است که روحیه نفاق را به وجود می آورد؛ فطرت تمام انسان ها آنان را به خوبی ها راهنمایی می کند اما متأسفانه انجام گناهان و نافرمانی خداوند ارشاد فطرت را کمرنگ می کند.

 

وی با بیان این که دنیا محل عبور است، عنوان کرد: انسان نباید در دنیا به چیزی دل ببندد اگر انسان به مسائل دنیوی دل بست، دل کندن از آن ها بسیار سخت می شود؛ باید ها و نباید های زندگی باید از دین گرفته شود نه این که مطیع دستورهای نفس باشیم./1323/پ202/ف

 

ارسال نظرات