۰۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۶
کد خبر: ۲۴۲۸۰۲
آیت الله کعبی:

مجلس خبرگان جولانگاه احزاب و گروه‌ها نیست / نامه رهبر انقلاب حرکتی هجومی علیه بنیان‌های سست غربی است

خبرگزاری رسا ـ نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با بیان این‌که برخی از جریان‌های رسانه‌ای به دنبال تنزل جایگاه خبرگان در حد رقابت‌های حزبی و جناحی هستند، گفت: خبرگان رهبری جولانگاه احزاب و گروه‌ها نبوده و یک مجلس کارشناسی و نخبگی است.
مجلس خبرگان جولانگاه احزاب و گروه‌ها نيست / نامه رهبر انقلاب حرکتي هجومي عليه بنيان‌هاي سست غربي است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، آیت الله عباس کعبی، نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری بعد از ظهر امروز در دیدار دانشجویان دانشگاه ارومیه در سالن همایش مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) گفت: در مؤسسه امام خمینی 15 رشته در مقطع دکتری تدریس می‌شود و یکی از خاستگاه‌های اصلی تحول در علوم انسانی کشور است.

 

وی در ادامه با اشاره به بازخوانی گفتمان انقلاب اسلامی و شناخت هر چه بیشتر و مطرح کردن دستاوردهای این انقلاب، افزود: نظام مردمی، مستقل و توانمند در معادلات سیاسی و روابط بین الملل، حقیقت شعار استقلال آزادی جمهوری اسلامی را به نمایان گذاشته است.

 

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان این‌که نظام جمهوری اسلامی با عقلانیت و معنویتی الهی در عصر حاضر شکل گرفت، اظهار داشت: اسلام در عصر حاضر به حیاتی دوباره رسیده که منشأ این حیات، جمهوری اسلامی است.

 

وی تأکید کرد: رویکرد انقلاب اسلامی، تمدن سازی نوین الهی و اسلامی بر پایه اجتهاد اصیل از کتاب و سنت است و در این مسیر از علوم و فنون بهره برده و در مقابل نظام سلطه و استکبار جهانی ایستاده است.

 

آیت الله کعبی با بیان این‌که دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران باید با دوران انقلاب رنسانس اروپا مقایسه شود، تأکید کرد: انقلاب رنسانس اروپا، دین را زیر سؤال برد، علم و ایمان را از هم جدا و جامعه آن روز که علاقه‌مند به علم آموزی بودند را از دین دور کرد.

 

وی با بیان این‌که امروز، تمدن مغرب زمین از منحنی صعود گذشته و در سراشیبی سقوط قرار گرفته است، ادامه داد: نظام غرب به نام دموکراسی، استبداد نوینی در روابط بین الملل با سرکردگی نظام سرمایه داری ایجاد کرده است.

 

هرج و مرج فرهنگی، نا امنی، گسست خانوادگی از بحران‌های مغرب زمین است

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با بیان این‌که آشفتگی و هرج و مرج فرهنگی یکی از مهم‌ترین بحران‌های نظام سلطه غربی است، خاطرنشان کرد: نیکسون در کتاب خود نوشته که ما نمی‌توانیم جوامع خود را مدیریت کنیم زیرا دیگر چیزی به عنوان فرهنگ در جامعه ما وجود ندارد.

 

آیت الله کعبی با بیان این‌که نداشتن امنیت در جامعه یکی دیگر از بحران‌های مغرب زمین است، تصریح کرد: بی امنی در شرایط امروزی غرب، آسایش را از انسان‌های غربی گرفته است؛ در حالی که بسیاری از جنایات غرب در مشرق زمین دیده نمی‌شود.

 

وی با بیان این‌که شرایط فجیع اقتصادی و نیز گسست خانواده برخی دیگر از بحران‌های جامعه غربی است، گفت: در غرب ابتدا به بهانه آزادی، زنان را رها کردند؛ این آزادی به مرور زمان به آزادی جنسی، بی بند و باری جنسی و بی اخلاقی جنسی تبدیل شد تا این‌که خانواده از هم گسست و هم جنسگرایی و ازدواج با حیوانات رواج یافت.

 

تمدن غربی رو به افول است

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان این‌که تمدن غربی رو به افول است، بیان کرد: انقلاب اسلامی در طول 36 سال، مسیر شش قرن غرب را در جاده‌ای صحیح و بر پایه معرفت صحیح توحیدی طی کرده است.

 

آیت الله کعبی خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی ایران که خیزش گاه تمدن سازی اسلامی است، بر پایه معرفتی و ایدئولوژیک بنا شده است در حالی که خطای انقلاب رنسانس اروپا، تفکیک علم و ایمان بود.

 

وی با بیان این‌که تمدن نوین اسلامی مبتنی بر آشتی و آمیختگی علم و ایمان است، اظهار داشت: انقلاب اسلامی در سایه مدیریت الهی و بر پایه اندیشه مترقی ولایت فقیه شکل گرفت تا جایی رشد علم و فناوری در آن، به میزان 10 برابر سایر کشورها رسید.

 

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با بین این‌که مدیریت فقهی بر پایه ولایت فقیه، عرصه گسترده‌ای را برای رشد علمی و پیشرفت فراهم کرده است، گفت: جنس انقلاب اسلامی از جنس تمدن، علم و ایمان، آزادی و قانون مداری، رحمت و عاطفه، عدالت و پیشرفت و خانواده بنیانی است.

 

وی اظهار داشت: در هر کشوری آزادی‌ها مبتنی بر قانون هستند و قانون بر اساس مصلحت‌ها شکل می‌گیرد؛ در برخی از کشورها مصلحت قوانین بر پایه بی بند و باری است اما در ایران مصالح بر اساس جهت دهی ارزشی اسلامی است.

 

ابتکار عمل بسیار به موقع رهبر معظم انقلاب در نامه به جوانان اروپایی

آیت الله کعبی به نامه رهبر معظم انقلاب به جوانان اروپایی و آمریکای شمالی اشاره و ابراز کرد: این نامه ابتکار عمل بسیار به موقعی برای دعوت جوانان غربی به شناخت حقایق ناب محمدی(ص) بود.

 

وی ادامه داد: راهپیمایی‌ها و کمپین‌هایی که در برابر اهانت‌های به حضرت رسول اکرم(ص) و با عنایت سردمداران غربی صورت گرفت، نشان‌دهنده هویت زنده مسلمانان است اما نامه رهبر معظم انقلاب، حرکتی هجومی بر علیه بنیان‌های سست غربی و معرفی حقایق اسلام بود.

 

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان این‌که یکی از کارهای انبیاء آزادی انسان‌ها از غل و زنجیر بود، عنوان کرد: غول رسانه‌ای غربی جوانان را در غل و زنجیر اسیر کرده است که نامه رهبر معظم انقلاب به جوانان اروپایی، رهایی بخش آنان از این اسارت است.

 

وی با بیان این‌که فطرت جوان زنده، حقیقت طلب، کنجکاو، عدالت گرا، معنویت گرا و ضد ظلم و ستم است، تأکید کرد: جوانان غربی اگر واقعا حقایق اسلام را به صورت مستقیم بشناسند، بنیان سست تمدن غربی را از بین برده و جذب اسلام می‌شوند.

 

جوانان در تحولات سیاسی دچار روزمره گی نشوند

آیت الله کعبی در توصیه‌ای به جوانان ابراز کرد:‌ جوانان در تحولات سیاسی دچار روزمره گی نشده و گول فضاهای کاذب و سیاه نمایی‌های سیاسی را نخورند؛ پایه کارآمدی انقلاب اسلامی، ولایت فقیه و مردم سالاری دینی است.

 

وی خاطرنشان کرد: انتخابات در ایران اسلامی همیشه تحول ساز و تأثیرگذار بوده است؛ اگر رأی مردم  اثرگذاری نداشت، این همه جمعیت برای رأی دادن به کاندیدای مورد علاقه‌شان جمع نمی‌شدند.

 

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با بیان این‌که حضور مردم در صحنه خود یک پیروزی بزرگ است، گفت: اوج نفوذ دشمن برای فتنه گری، انتخابات 88 بود اما آن‌چه که امروز مهم است، حضور مردم در انتخابات، بصیرت، دشمن شناسی، تلاش برای شناخت ظرفیت‌های انقلاب اسلامی و ایجاد طراوت، شادابی و نشاط مردمی است.

 

وی با بیان این‌که حضور مردم، انقلاب را سرزنده نگه می‌دارد اما این حضور باید همواره با بصیرت باشد، تصریح کرد: ورای بحث‌های انتخاباتی رسانه‌ای، انتخابات خبرگان رهبری با مسأله ولایت فقیه و توانمندی نظام اسلامی، ارتباط استواری دارد.

 

خبرگان رهبری نقطه ثقل کارآمد سازی نظام اسلامی است

آیت الله کعبی افزود: خبرگان رهبری به خاطر حضور حداقل 86 مجتهد دارای نفوذ مردمی و بینش سیاسی و اجتماعی حاضر در صحنه، نقطه ثقل کارآمد سازی نظام اسلامی است.

 

وی خاطرنشان کرد: همچنان که ارتش یک کشور همه روزه آماده به کار است و به تسلیحات نوین مجهز می‌شود تا این‌که در روز مبادا و هنگام جنگ از کشور خویش دفاع کند، خبرگان رهبری نیز با 86 خبره ارشد فقهی و با عدالت و تقوا و بینش سیاسی، اوضاع داخلی و شرایط بین اللمللی را رصد کرده و در کمیسیون‌ها جلسه می‌گیرند تا آماده انجام وظیفه برای تعیین رهبری و حفاظت و صیانت از رهبری باشند.

 

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ادامه داد: وظایف و مسؤولیت‌های کلیدی خبرگان رهبری سبب شده که دشمنان رغبت می‌کنند تا یکایک افراد مجلس خبرگان را مورد مطالعه قرار داده و تلاش می‌کنند تا روزنه‌های نفوذی به آن داشته باشند.

 

وی با بیان این‌که برخی از جریان‌های رسانه‌ای به دنبال تنزل جایگاه خبرگان در حد رقابت‌های حزبی و جناحی هستند، گفت: خبرگان رهبری جولان گاه احزاب گروه‌ها نبوده و یک مجلس کارشناسی و نخبگی است./997/پ201/ج

ارسال نظرات