آثار دنیوی و اخروی نفرین و دعا کردن برای مردم
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجتالاسلام حبیبالله فرحزاد، استاد حوزه علمیه قم، شب گذشته در جمع زائران در شبستان امام خمینی(ره) آستان مقدس حضرت معصومه(س) به بیان شأن و منزلت و سیره زندگی حضرت زهرا(ع) پرداخت و گفت: ایشان از هرگونه خطا و اشتباه دور بودند و بالاترین مقام عصمت را داشتند.
حجت الاسلام فرحزاد در ادامه به بیان تفسیر آیه تطهیر پرداخت و گفت: خداوند هرگونه رجس و ناپاکی را از اهلبیت(ع) دور نگاه داشته است به گونهای که هیچ زمانی آنها فکر گناه و خطا و اشتباه نمیکنند.
استاد اخلاق حوزه علمیه ابراز کرد: در حدیثی از امام حسن عسکری(ع) آمده است که «نحن حجج الله علی خلقه وجدتنا فاطمة حجة علینا» یعنی ما امامان حجت خداوند بر مردم هستیم و حضرت زهرا (س) الگوی ما است.
حجت الاسلام فرحزاد ظهار داشت: فردی الگو و حجت خداوند بر مردم است که دارای مقام عصمت باشد تا این که مردم بتوانند رفتار و سیره زندگی او را الگوی خود قرار دهند.
وی در ادامه به بیان گرفتاری حضرت یونس(ع) پرداخت و گفت: این پیامبر در حالی که غضبناک بود مردم سرزمینش را نفرین کرد و از قومش جدا شد، ولی در بین راه پشیمان شد، قومش عذاب نشدند، اما وی به جهت نفرین به دریا افکنده و طعمه ماهی بزرگی شد، حضرت یونس در تاریکی و قعر دریا و در شکم ماهی از خداوند یاری خواست و خداوند دعای وی را مستجاب کرد و او را نجات داد.
حجت الاسلام فرحزاد ابراز کرد: در حدیثی آمده که اگر حضرت یونس(ع) در قعر دریا توبه نمیکرد برای همیشه در شکم ماهی باقی میماند و در روایتی دیگر از امام صادق(ع) نقل شده است که بهترین ذکر برای رفع مشکلات مادی و معنوی بیان ذکر یونسیه است.
استاد اخلاق حوزه علمیه ابراز کرد: افراد تا جایی که میتوانند باید از نفرین کردن دیگران پرهیز کنند که اگر نفرین ناحق باشد به سمت و سوی خودشان بر میگردد و اگر هم حق باشد، پشیمانی و گرفتاری به بار میآورد و مناسب است بجای نفرین کردن بدخواهانمان، برای آنها دعای به خیر کرده و از خداوند برای آنان طلب هدایت و رستگاری کنیم./998/پ202/ی