مسجد مرکز ساماندهی به اوضاع سیاسی اجتماعی کشور است
وی با بیان این که نخستین اقدام پیامبر اسلام پس از ورود به مدینه النبی تأسیس مسجد بود، افزود: مساجد در تاریخ معاصر انقلاب و نهضت دینی به رهبری امام راحل نقش مؤثری داشتند.
حجت الاسلام لروند با بیان این که مساجد در دوران سخت مبارزات ملت ایران، کانونی برای مبارزان و تجمع علما بود، خاطرنشان کرد: این اماکن در دروان هشت سال دفاع مقدس نیز نقش مهمی داشتند.
وی با اشاره به این که مساجد کارکردهای مختلفی در عرصه های گوناگون دارند، اظهار داشت: مساجد مکانی برای اعزام به جبهه های حق علیه باطل و جمع آوری کمک های مردمی بودند.
عبادت مهم ترین کارکرد مساجد است
امام جمعه بروجرد پرستش و عبادت را مهم ترین کارکرد مساجد بیان کرد و افزود: مسجد در فرهنگ اسلامی، محل تعلیم و تربیت است.
حجت الاسلام ترابی با اشاره این که مساجد در زمان رسول خدا مرکز آموزش علوم دینی بودند، عنوان داشت: امروز نیز مساجد باید مرکز تعلیم و تربیت و پرورش روح و جان افراد باشند.
وی تأکید کرد: مساجد باید کانون گسترش معنویت و توحید، رسیدگی به امور دینی مردم، کانون دعوت مردم به اسلام و مرکز برقراری ارتباط مخلوق با خالق باشند.
مساجد مرکز اتحاد مردم هستند
حجت الاسلام ترابی در ادامه با بیان این که مساجد محلی برای حل مشکلات مردم به دست علما و روحانیت هستند، تصریح کرد: این اماکن، مرکز اتحاد مردم و سامان بخشی به اوضاع سیاسی اجتماعی کشور هستند.
وی در ادامه با بیان این که دشمنان در تهاجم فرهنگی، سنگر مساجد را مورد هدف قرار داده اند، اظهار داشت: دشمن برای شکست ملت ایران در جهت خالی کردن مساجد تلاش می کند.
امام جمعه بروجرد افزود: دشمنان اسلام می دانند تا زمانی که مساجد آباد و پر جمعیت هستند، نمی توانند کاری از پیش برند.
وی تشکیل بسیج، پایگاه های مقاومت و کانون های فرهنگی هنری را از فعالیت های ارزشمندی در جهت جذب جوانان دانست.
حجت الاسلام ترابی با اشاره به وجود 87 مسجد در بروجرد افزود: کانون های فرهنگی هنری مساجد در جذب جوانان و نوجوانان موفق عمل کرده اند اما تا رسیدن به نقطه مطلوب و تربیت مسجدی ها فاصله بسیاری داریم./9459/پ202/ب2