۲۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۹:۴۸
کد خبر: ۲۵۱۷۷۵
مدیر مرکز مشاوره جامعة الزهرا تشریح کرد؛

آثار و پیامدهای مثبت و منفی تحصیل بانوان

خبرگزاری رسا ـ مدیر مرکز مشاور جامعة الزهرا به بیان آثار و پیامدهای مثبت و منفی تحصیل بانوان پرداخت و گفت: زمانی که همسران و خانواده‌های از تحصیل بانوان حمایت کنند با آن‌ها همیار و همدل باشند به طور قطع آن‌ها پیشرفت مناسبی در عرصه تحصیل و تبلیغ خواهند داشت.
حجت الاسلام اخوي

به گزارش خبرنکار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام اصغر اخوی، مدیر مرکز مشاوره جامعة الزهرا(س)، امروز در نشست صمیمی مسؤولان جامعة الزهرا با همسران طلاب که با موضوع بررسی آثار و پیامدهای تحصیل همسران در خانواده در جامعة الزهرا(س) قم برگزار شد، گفت: این مرکز مشاوره 6 ماه است که به طور رسمی افتتاح شده است که 15 مشاور خانم که دارد که 5 نفر آن‌ها کارشناسی ارشد در رشته روان‌شناسی اند و به خواهران طلبه مشاوره اعتقادی و خانوادگی می‌دهند.

 

حجت الاسلام اخوی بیان کرد: راه‌های مختلفی برای افزایش علم و بالا بردن اعتقادات در همسران وجود دارد همانند این که آن‌ها به مطالعه کتاب‌های دینی و حضور جلسات مذهب ترغیب کنیم، اما بهترین روش ادامه تحصیل آن‌ها در علوم حوزوی و استفاده از امکانات جامعه الزهرا (س) است.

 

وی در ادامه سخنانش به بیان آثار مثبت تحصیل بانوان در خانواده و جامعه پرداخت و گفت: رشد اخلاقی، علمی، فکری، سیاسی، اجتماعی و پرورش استعدادها در ابعاد مختلف، افزایش توانایی همسرداری و تربیت فرزند از پیامدهای مثبت تحصیل بانوان است.

 

مدیر مرکز مشاوره جامعه الزهرا(س) اظهار داشت: ارتقای سطح روابط خانوادگی، افزایش اعتماد نفس در خانواده و جامعه، خدمت به دیگران در عرصه‌های تبلیغی تدریس و الگو مناسب بودن برای دیگران از آثار مثبت تحصیل خواهران در علوم حوزوی است.

 

وی در ادامه سخنانش به آسیب‌ها و پیامدهای منفی تحصیل بانوان اشاره کرد و گفت: خستگی جسمی، عدم توانایی در نظم و نظافت خانواده، اولویت و ترجیح دادن به درس خواندن، عدم اهمیت به خانواده و تربیت فرزندان و عدم تمکین از مشکلات تحصیلات بانوان است.

 

حجت الاسلام اخوی ابراز کرد: کم حرفی، عدم ارتباط روحی و همدلی با همسران، طلاق عاطفی و پایین بودن سطح رابطه جنسی از آسیب­های تحصیل بانوان در خانواده­ها است.

 

مدیر مرکز مشاور جامعة الزهرا(س) عنوان کرد: مرکز مشاوره جامعه الزهرا(س) با هدف کاهش آسیب‌های تحصیلی همسران تأسیس شده و قصد دارد تا حدود زیادی از بروز این آسیب‌ها جلوگیری کند.

 

حجت الاسلام اخوی ابراز کرد: برای کاهش این آسیب‌های باید همسران و خانواده‌ها به نقاط مثبت تحصیل بانوان توجه کنند، توقعات و انتظارات معقولی از همسران خویش داشته باشند و بانوان نیز متناسب با شرایط خانودگی شان در دوره‌های مختلف تحصیلی جامعه الزهرا(س) شرکت کنند.

 

مدیر مرکز مشاور جامعة الزهرا(س) بیان کرد: زمانی که همسران و خانواده‌ها از تحصیل بانوان حمایت کنند با آن‌ها همیار و همدل باشند به طور قطع آن‌ها پیشرفت مناسبی در عرصه تحصیل و تبلیغ خواهند داشت./998/پ202/ف

ارسال نظرات