نرمافزار تجمیع اطلاعات مالی حوزههای علمیه خواهران تولید شد
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران، شنبه 23 اسفند محمد استادجعفری مدیر مالی حوزههای علمیه خواهران در جریان دیدار مدیر این نهاد از مرکز فناوری اطلاعات حوزههای علمیه خواهران گفت: این سامانه در راستای ارتقای انضباط مالی و تکمیل فرآیند پاسخگویی و پاسخخواهی تهیه شده است.
وی با اشاره به اینکه قبلا سامانه مالی ریحان تولید شده و در واحدهای حوزوی خواهران مورد استفاده قرار گرفته بود، اضافه کرد: نرمافزار تجمیعکننده اطلاعات مالی حوزههای علمیه خواهران اطلاعات مالی را از سامانه ریحان، جمعآوری، دستهبندی و صحتسنجی میکند و پس از اخذ تاییدیههای صحت اطلاعات، آنها را در ستاد مرکزی قم تجمیع میکند.
مدیر مالی حوزههای علمیه خواهران نتیجه و خروجی این سامانه را صورتهای مالی تجمیعی برشمرد و خاطرنشان کرد: این سامانه که نرم افزارهای مشابه آن معدود و نیازمند صرف هزینههای چندبرابری برای تهیه نسبت به تولید آن هستند، اطلاعات لحظهای از عملکرد مالی و برنامهای تمام واحدهای تابعه را به دست میدهد و میتواند در راستای تقویت تحلیلهای مالی در تصمیمگیریهای مدیران و مسئولان حوزه به کار گرفته شود.
در این دیدار همچنین محمدتقی جلیلی مدیر پرتال جامع مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران با اشاره به توسعه سایتهای زیردامنه پرتال جامع این مرکز گفت: امروز 63 زیردامنه در زیرمجموعه این پرتال فعال هستند که از جمله آنها سایتهای مدیریتهای استانی و برخی مدارس علمیه است.
وی با اشاره به توسعه کمی و کیفی وبلاگهای حوزههای علمیه خواهران اظهار کرد: کوثربلاگ، بزرگترین اجتماع وبلاگی دینی در فضای مجازی با هدف تولید محتوای دینی و مذهبی در فضایی امن و نجیب است.
مدیر پرتال جامع مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران با اشاره به وجود تعداد زیاد خوابگاه ها در واحدهای حوزوی سراسر کشور، گفت: حضور بانوان طلبه در خوابگاهها، ظرفیت مناسبی برای تولید محتوای دینی در فضای مجازی است که نیازمند برنامه ریزی و هدف گذرای جهت استفاده از این ظرفیت بالقوه است.
وی با اشاره به برگزاری کارگاه های آموزشی وبلاگ نویسی و مهارتهای فضای مجازی، اظهار کرد: اثربخش بودن این آموزشها نیازمند استمرار است.
جلیلی افزایش حضور بانوان طلبه در فضای مجازی را نیازمند فرهنگسازی و آموزش دانست و ادامه داد: باید به منظور ایجاد انگیزه برای ادامه فعالیت وبلاگ نویسان و فعالان فضای مجازی از وبلاگنویسها و مدارس فعال در این زمینه تقدیر کرد.
در این دیدار علی حجازی مدیر شبکه حوزههای علمیه خواهران نیز با ارائه گزارشی از فعالیتهای این مدیریت اظهار کرد: با تلاشهای انجام شده پهنای باند مدیریتهای استانی و واحدهای حوزوی خواهران ارتقا یافته است.
وی با اشاره به راهاندازی سیستم voip در مجموعه تابعه مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران به منظور تماس تلفنی میان این واحدها در شبکه یکپارچه داخلی در نقاط مختلف کشور، اضافه کرد: در شش ماه گذشته زمان تماسهای مدیریتهای استانی و واحدهای حوزوی با ستاد مرکز 82هزار و 500 دقیقه، زمان تماس مرکز با این مدیریتها و واحدها 90 هزار و 60 دقیقه و زمان تماس میان خود آنها 106 هزار دقیقه بوده است./978/د102/ف