آمریکا قطعاً تحریم ها را با عناوین دیگر اعمال خواهد کرد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در بوشهر، آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر امروز در اولین جلسه درس خارج خود در سال 94 در مدرسه علمیه امام خمینی(ره) بوشهر، گفت: انسان نباید به دنیایی که ارزش آن به اندازه دو رکعت نماز شب نمی شود، دل ببندد بلکه باید بکوشد و به سمتی رود که رضایت، عنایت، رحمت، توجه و محبت خداوند است.
نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با بیان اینکه اخلاص یعنی انسان کاملاً در راه خدا، برای خدا و با خدا باشد، افزود: انسان باید همیشه به خود نگاه کند و بگوید که خداوند امروز فرصتی به من داده برای جبران گذشته و ارزشمندی در آینده و باید از این معنا استفاده کنم.
وی ادامه داد: انسانی که هر روزش این چنین باشد، هر روزش نوروز است.
فتنهی اسلام علیه اسلام در راه است
امام جمعه بوشهر بیان کرد: ما در آیندهی نه چندان دور، در جهان اسلام شاهد فتنه های زیادی خواهیم بود و بنده سه سال قبل در نماز جمعه در رابطه با فتنه بین المللی(داعش و النصره و ...) هشدار دادم و مطالبی عرض کردم و شما آن را ملاحظه کردید.
آیت الله صفایی بوشهری تاکید کرد: هم اینک نیز فتنه دیگری در راه است و آن، فتنهی اسلام علیه اسلام است که هم اکنون آغاز آن در یمن دیده می شود.
نماینده ولی فقیه در استان بوشهر تصریح کرد: عربستان سعودی متأسفانه همیشه در تمامی زمینه ها یک سر فتنه بوده و هم اینک در مسأله یمن نیز یک سر فتنه است.
حمله عربستان سعودی به یمن خلاف شرع است
وی با طرح سوالی گفت: عربستان سعودی با چه مجوز شرعی به یک بلاد اسلامی حمله می کند و به آن کشور تجاوز کرده و مسلمین را می کشد؟ آیا مردم یمن کافر و مشرک هستند؟
امام جمعه بوشهر با بیان اینکه رژیم اشغالگر قدس، یک بلاد اسلامی را اشغال کرده اما تا به حال عربستان سعودی حتی یک اقدام عملی بر ضد رژیم ضد بشری، ضد اسلامی و جنایتکار انجام نداده، افزود: هم اینک کشوری مانند یمن، انقلاب کرده، رییس جمهور آن استعفا داده و مجلس آن، افراد دیگری را به عنوان مسؤول اعلام کرده، باید آن کشور را بمباران کرد؟ کشورهای تونس و لیبی هم همین طور شدند، چرا عربستان سعودی به آن کشورها حمله نکرد؟
حمله عربستان به یمن، نشان از سفاهت سیاسی، وابستگی و خوی جنایتکاری است
آیت الله صفایی بوشهری با بیان اینکه حمله عربستان سعودی به یمن با هیچ عقل سلیم و هیچ ادلهی شرعی نمی سازد، تأکید کرد: حمله عربستان به یمن، نشان از سفاهت سیاسی و عدم تعادل در تحلیل های عقلانی و نشان از وابستگی و خوی جنایتکاری عربستان سعودی دارد.
نماینده ولی فقیه در استان بوشهر گفت: انسان وقتی این مسؤله را ملاحظه و تحلیل می کند، متوجه این نکته می شود که حکام عربستان سعودی، از جانب جهان سلطه، اهرم فشاری برای جهان اسلام هستند.
جهان سلطه به دنبال جنگ داخلی در جهان اسلام هستند
وی تصریح کرد: حمله عربستان به یمن را محکوم میکنیم، خلاف شرع و مبانی اسلامی میدانیم، و آن را یک عمل جنایتکارانه جهان سلطه می دانیم و هشدار میدهیم که جهان سلطه، آمریکا و اسرائیل به دنبال جنگ داخلی در جهان اسلام هستند.
جهان اسلام باید هوشیار باشد و با دقت مسائل را بررسی کند
امام جمعه بوشهر با بیان اینکه دشمن واقعی در منطقه، اسرائیل است که بلاد اسلامی را گرفته و مسلمین، اعراب، کودکان و پیر و جوان را می کشد، اظهار داشت: اگر عربستان سعودی راست می گوید و به دنبال دفاع از جهان اسلام است، به اسرائیل حمله کند.
نباید به کشورهای 1+5 اعتماد کرد
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به توافقنامه هسته ای ایران و کشورهای 1+5، گفت: تیم مذاکره کننده باید خیلی هوشیار باشند، طرف دیگر مذاکره، کشورهای اسلام هراس و ایران ستیز مانند آمریکا است که در آستین خود رژیم اشغالگر قدس، داعش، النصره، القاعده، طالبان و غیره را دارد، سازمان ملل منحرف و آژانس هسته ای را دارد و در کنار آن، استعمار پلید انگلیس و فرانسه و دیگر کشورهای ضد اسلام و ضد ایران قرار دارد.
آیت الله صفایی بوشهری با بیان اینکه نباید به این کشورها اعتماد کرد، خاطرنشان کرد: نباید مجد و عزت ایران را در قبال امور ساده از دست داد، بلکه باید طبق حکمت، مصلحت و هدایت های مقام معظم رهبری حرکت کرد و هیچ چیزی را مبهم نگذاشت، چون در ابهام، این کشورهای استعمارگر هستند که خودشان را مفسر می دانند و هر جور که بخواهند متن توافقنامه را تفسیر میکنند.
در مذاکرات باید عزت، پیشرفت و اقتدار ایران حفظ شود
نماینده ولی فقیه در استان بوشهر اظهار داشت: اگر در مسئله ای "ابهام و اگر" باشد، قطعا آن ها مفسر آن هستند، به همین خاطر باید هیئت مذاکره کننده خیلی هوشیار باشند.
وی تصریح کرد: هم اکنون آمریکا می گوید ما پیروز شده ایم، ما هم میگوئیم که ما موفق شدیم، اتحادیه اروپا هم می گوید که آنها پیروز شده اند، باید مذاکرات طوری باشد که در آن عزت، پیشرفت و اقتدار ایران حفظ شود و در آن حکمت، برنامه ریزی دقیق و مصلحت باشد و پیروزی ایران در مذاکره، با حفظ عزت و موفقیت در دانش هسته ای و رشد در تکنولوژی هسته ای و ادامه راه نخبگان این رشته و شهدای آن به طور شفاف در فضای بین المللی معلوم باشد.
آیت الله صفایی بوشهری بیان داشت: باید طبق برنامه و هدایت های مقام معظم رهبری پیش رفت، نه یک کلمه کمتر و نه یک کلمه بیشتر و ان شاء الله با عزت و اقتدار این مسیر را طی کنیم.
امام جمعه بوشهر با بیان اینکه در مذاکرات هسته ای نباید چرخش داشت، گفت: در مذاکرات نباید به جای نرمش، چرخش راهبردی داشت و از آن طرف، داشته های علمی و تکنولوژیک خود را به ارزانی از دست دهیم.
آمریکا قطعاً تحریم ها را با عناوین دیگر اعمال خواهد کرد
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر، با بیان اینکه مطالبه بی منطق و ظالمانه آمریکا پایان ناپذیر است تا انقلاب اسلامی ایران را از بین ببرد، افزود: آمریکا قطعاً تحریم ها را با عناوین دیگر اعمال خواهد کرد و به دنبال کنترل انقلاب اسلامی، سپس حذف آن است.
آیت الله صفایی بوشهری بیان کرد: خوی جنایتکاری استکبار وقتی راضی می شود که نظام ما تابع جهان سلطه و از کشورهای اقماری آن گردد.
وی ادامه داد: مقابل جهان سلطه هر چه بیشتر ایستادگی کنیم، آنها عقبتر میروند و هر چه بیشتر امتیاز دهیم مطالبه آنها بیشتر خواهد شد.
امام جمعه بوشهر در پایان با اشاره به آیه 120 سوره بقره، گفت: خداوند در این آیه خطاب به رسول گرامی اسلام (ص) میفرما ید: «وَلَن تَرضى عَنکَ الیَهودُ وَلَا النَّصارى حَتّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُم» هرگز یهود و نصاری از تو راضی نخواهند شد، تا از آیین آنان، پیروی کنی./846/پ203/ش