هدف اصلی دشمنان در شبکههای ماهوارهای تضعیف دین و ایمان افراد است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در نجف آباد، حجت الاسلام حسن عرفان، استاد اخلاق حوزه علمیه قم پیش از ظهر امروز در سالروز ولادت جواد الائمه(ع) در جمع طلاب حوزه های علمیه شهرستان نجف آباد، با بیان این که یکی از القاب حضرت، جواد به معنی بخشنده بوده است، گفت: همان گونه که خداوند در وجود انسان صفات خوب قرار داده است، صفات بدی نیز در وجود انسان قرار دارد.
وی با اشاره به این که این صفات از دید انسان ظاهراً بد است، افزود: خداوند هیچ گاه بدون حکمت کاری را انجام نمیدهد و این صفات بد بر اثر حکمت الهی در وجود انسان قرار داده شده است و از نگاهی دیگر دارای قلمروهای خوبی است.
حجت الاسلام عرفان بخل و خساست را نقطه مقابل جود و از جمله صفات بد در وجود انسان برشمرد و بیان کرد: بخل و خساست در چند قلمرو جزو سرمایه های زندگی هر انسانی است که اگر در آن زمینهها بخل و خساست نداشته باشد، تمام زندگی خود را از دست خواهد داد.
وی خساست نسبت به دین و ایمان را از جمله زمینههای بخل ممدوح بیان کرد و افزود: اگر شخصی نسبت به ایمان و دین خود بخل نداشته باشد و آنها را به راحتی از دست بدهد، بالاترین سرمایه زندگی خود را از دست داده است.
استاد اخلاق حوزه علمیه قم سستکردن دین و ایمان را از اهداف اصلی برنامههای ماهواره ای و شبکههای مجازی بیان داشت و گفت: بزرگترین و گرانقیمتترین سرمایه هر فرد و جامعه دین و ایمان است و دشمنان تیرهای جنگ نرم خود را در برابر این سرمایه عظیم قرار داده اند.
وی با اشاره به عظمت مقام امامت تا آن جا که اگر کسی امام زمانش را نشناسد و بمیرد به مرگ جاهلیت مرده است، گفت: امامت در دین اسلام پایه اسلام پیش رونده است و با این عظمتی که امام در جامعه دارد، دین و ایمان با ارزش تر از مقام امام است تا آنجا که امام حسین(ع) برای حفظ دین نه تنها خود، بلکه تمام خانواده اش را در راه دین فدا کرد.
حجت الاسلام عرفان در ادامه بیان داشت: ائمه(ع) شهید شدند تا دین باقی بماند که حضرت زینب در صحرای کربلا آن واقعه عظیم عاشورا را در برابر حفظ دین اندک بیان کرد و با این همه شهیدی که در راه حفظ دین جان خود را نثار کردهاند، تنها با یک برنامه ماهواره ای از بین نبریم.
وی یکی از مهمترین رهاوردهای دین را کسب آرامش بیان کرد و گفت: حضرت علی(ع) در بیانی دین را شادمانی و نشاط بیان کرده است و انسان مؤمن هیچگاه از حوادث آینده مضطرب و از حوادث گذشته غمگین نمیشود و این ثمره ایمان در وجود انسان مؤمن است.
استاد اخلاق حوزه علمیه قم دین را سبب استواری انسان در برابر حوادث و ناگواری ها بیان داشت و افزود: با نگاهی در زندگی مردمان کشورهای غربی، مشاهده می کنیم که رفاه مادی هیچ گاه سبب آرامش نخواهد شد چنان که شاهد هستیم با وجود رفاه نسبی در این کشورها آمار خودکشی بسیار بالا است و این نشان از نبود ایمان و دین در بین مردم است.
وی دومین اثر دین را بازدارندگی بیان کرد و گفت: آن چه بشریت را از ظلم، تجاوز و گناه باز می دارد، دین و ایمان است و زمانی بشریت گرفتار گناه و ظلم به یکدیگر خواهند شد که ایمان و دین نقشی در زندگیشان نداشته باشد.
حجت الاسلام عرفان در ادامه افزود: اگر میبینیم که در سطح جامعه رشوه و ربا و تجاوز به حقوق یکدیگر زیاد شده است، همگی بر اثر ضعف دین و ایمان در افراد جامعه است که عواملی چون برنامه های ماهوارهای، شبکههای مجازی، جلسات و کتب ضاله، مصاحبت با افراد بی دین از علل ضعیف شدن ایمان است./1306/پ202/ح