دبیر انجمن اقتصاد اسلامی حوزه علمیه قم:
برخی مسؤولان نگران تبعات مبارزه با مفاسد اقتصادی هستند
خبرگزاری رسا ـ دبیر انجمن اقتصاد اسلامی حوزه علمیه قم مبارزه با فساد به تأسی از حکومت امیر المؤمنان علی (ع) را بر مسؤولان لازم دانست و گفت: مسؤولان باید مانند امام اول شیعیان زندگی خود را برای مبارزه با مفاسد جامعه به خطر بیندازند.

حجت الاسلام محمد کاظم صباغی دبیر انجمن اقتصاد اسلامی حوزه علمیه قم در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا درباره بیانات رهبر معظم انقلاب در جمع کارگران گفت: نامگذاری سال 94 به عنوان دولت و ملت٬ همدلی و همزبانی به این نکته توجه دارد که دولت باید ظرفیتهای داخلی را باور کند و در حوزه اقتصادی مشکلات واقعی مردم٬ تولید کنندگان و دیگر فعالان اقتصادی را درک کرده و آنها را در تقابل با دشمن حمایت کند.
دبیر انجمن اقتصاد اسلامی حوزه علمیه قم ادامه داد: دولت باید از نگاه به خارج و درمان مقطعی اقتصاد کشور دست بردارد و با همدلی و نگاه واقعی به مشکلات تنها شعار ندهد و پس از شناسایی خلأهای اصلی اقتصاد آنها را برطرف کند.
حجت الاسلام صباغی افزود: ایجاد امید و خود باوری در اقتصاد از وظایف دولت است؛ در حال حاضر مردم در مسائل اقتصادی بسیار دلسرد شدهاند و این حمایت و رسیدگی مسؤولان را میطلبد؛ لازم است دولتمردان باور و اعتماد موفقیت را در مردم به صورت واقعی احیا کنند.
وی با اشاره به مفاسد اقتصادی موجود در کشور اظهار داشت: توجه به حکومت امیر المؤمنین علی (ع) نشان میدهد عدالت از ویژگیهای برجسته این حکومت است؛ امام اول شیعیان با کسی تعارف نداشت؛ زندگی خود را برای مقابله با فساد در معرض خطر قرار داد و نشان داد که مبارزه و مقابله با فساد از زندگی او ارزشمندتر است.
دبیر انجمن اقتصاد اسلامی حوزه علمیه قم ابراز داشت: مسؤولان با الگوبرداری از زندگی امیر المؤمنان علی (ع) با رانتخواری مبارزه کنند و از عواقب آن نترسند؛ هر چند ممکن است این مبارزات برای آنها گران تمام شود ولی چون در راستای مسیر حق است بسیار ارزشمند خواهد بود.
حجت الاسلام صباغی با اشاره به آیاتی از سوره حدید خاطر نشان کرد: در این سوره مسائل مالی حکومت اسلامی مورد توجه قرار گرفته و آمده است که دل به دنیا نبندید که کلاً دنیا تفاخر است؛ بعد از این نکته فرهنگی از عموم مردم خواسته شده است بیایند و مطالبه عمومی ایجاد کنند.
وی ادامه داد: فرهنگ سازی در مسائل مالی٬ مطالبه عمومی و سپس برخورد آهنوار سه مرحله در حل مسائل اقتصادی حکومت است که خداوند متعال این سه را در پی هم در قرآن آورده است.
دبیر انجمن اقتصاد اسلامی حوزه علمیه قم تصریح کرد: عدهای ترس از دست دادن جاه و مقام خود را دارند٬ بدین خاطر برخورد جدی نمیکنند؛ با فرهنگ سازی و انجام کارهای اخلاقی این افراد باید وارد سیستم مبارزه با فساد شوند؛ در سطح عمومی نیز جامعه بخصوص رسانهها باید با شجاعت بیشتری دست به کار شوند و مطالبه خود را از مسؤولان داشته باشند و دولت و دیگر مسؤولان در مرحله آخر موظف هستند با کسانی که به فرهنگ و مطالبه عمومی توجه نداشته اند برخوردی سخت انجام دهند./836/ت302/ج
ارسال نظرات