۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۳
کد خبر: ۲۶۰۵۳۸
عضو مجمع نمایندگان طلاب و فضلای قم؛

امام کاظم تحت سخت‌ترین شرایط به تبلیغ و هدایت مردم اهتمام داشت

خبرگزاری رسا ـ عضو مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم گفت: زمانی که امام کاظم(ع) در زندان بودند باز هم دست از تبلیغ و هدایت بر نداشتند و جوانان باید این ویژگی امام(ع) را الگوی خود قرار بدهند.
شهادت امام موسي کاظم

حجت الاسلام مداحی عضو مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با استناد به سخنان رهبر معظم انقلاب مبنی بر این که سیر زندگی ائمه اطهار(ع) مانند انسانی دانست که در شرایط مختلف به مدت 250 سال زندگی کرده باشد، گفت: نکاتی را که در مورد زندگی اهل بیت(ع) می شود بررسی کرد، در مورد همه ائمه معصوم(ع) جاری است.

 

وی ادامه داد: مهمترین نکته زندگی امام کاظم(ع) مبارزه با ظلم وستم است چنانچه خداوند متعال در مورد پیامبران می فرماید «ان اعبدو ا الله واجتنبوا الطاغوت؛ ما در هر امتی رسولی فرستادیم که خدای یکتا را بپرستند و از طاغوت اجتناب کنید» ائمه معصوم(ع) نیز این گونه عمل می کردند و اگر این گونه نبود زندانی نمی شدند و به شهادت هم نمی رسیدند.

 

این کارشناس دینی با بیان این که امام موسی کاظم(ع) با این که به زندان افتاده بودند ولی بازهم دست از تبلیغ و هدایت برنداشته اند اظهار داشت: این عملکرد امام کاظم(ع) نشانه ای است برای این که انسان درهر موقعیت و جایگاه زمانی که باشد نباید دست از تبلیغ و هدایت کناره گیری کند و جوانان باید این ویژگی امام معصوم(ع) را الگوی خود قرار بدهند.

 

وی با اشاره به این که ماجرای به امامت رسیدن امام کاظم(ع) نیز ارزش بسیاری دارد، گفت: چون که دشمنان اسلام می خواستند که ائمه معصوم(ع) را به شهادت برسانند و این راه را قطع کنند، منصور دوانیقی در نامه ای به فرماندار مدینه  نوشت، کسی که قرار است وصی امام صادق(ع) باشد را بکشد.

 

حجت الاسلام مداحی افزود: اما از آنجا که خداوند نگهدار دین خودش است با الهامی که به امام(ع) شد امام صادق(ع) چهار نفر به نام های منصور دوانیقی، عبدالله بن جعفر برادر بزرگتر امام کاظم(ع) و حمیده همسر امام صادق(ع) و همچنین امام موسی بن جعفر(ع) را در وصیت نامه ذکر کرد که این کار باعث شد تا نقشه دشمنان اسلام نقش بر آب شود.

 

وی با بیان این که امام کاظم(ع) به تربیت افراد می پرداختند و آنها را به دربار می فرستاند تا مشکلات شیعیان را حل کنند اظهار داشت: وقتی علی بن یقطین نزد امام موسی بن جعفر(ع) رفت و از ایشان سؤال کرد که به دربار برود یا خیر امام تأکید کردند که حتما به دربار برود و به مشکلات مردم رسیدگی کند./1324/ت302/ف

ارسال نظرات