۲۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۰:۵۸
کد خبر: ۲۶۷۵۷۱
مدیر حوزه های علمیه خواهران:

وهابیت یک قرائت بی منطق از اسلام است

خبرگزاری رسا ـ مدیر حوزه های علمیه خواهران گفت: وهابیت یک تفکر و قرائت بی منطق از اسلام بوده و هدف او نشان دادن چهره ای خشن و خون ریز از اسلام است تا آن را از بین ببرد.
حجت الاسلام محمود رضا جمشيدي، مدير حوزه هاي علميه خواهران

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، حجت الاسلام والمسلمین محمود رضا جمشیدی، مدیر حوزه های علمیه خواهران در همایش «طلایه داران هدایت» با موضوع اولویت های تبلیغی در حوزه بانوان با نگاهی به نیازهای منطقه ای و جهان که عصر امروز در سالن شهید هاشمی نژاد برگزار شد، ماه رمضان را فرصت ویژه ای برای بنده ها دانست، اظهار کرد: از ویژگی های ماه رمضان این است که بخشی از زمان را در سیر انفسی کوتاه می کند و درواقع اگر این ماه نمی بود باید خیلی تلاش ها صورت می گرفت تا امری مقق شود ولی خدواند شب قدر و این ماه را به پیامبر(ص) اعطا فرمود و بسیاری از مسافت ها را در آن کوتاه کرد.


وی رمز با بیان این که رمز موفقیت پیامبران و ائمه(ع)، از جنس بشر بودن آن ها بود، تصریح کرد: پیامبران به دلیل این که از جنس بشر بودن، هر جا در قرآن از آن ها یاد شد تکذیب شدند در صورتی که همین رمز پیروزی برای پیامبران بود چرا که در غیر این صورت هرگز نمی توانستند بشر را درک کنند و در نتیجه الگویی آن ها باشند.

 

مدیر حوزه های علمیه خواهران در ادامه گفت: پیامبران حکیمانه ترین مطالب را به لسان قوم خود بیان می کردند تا برای آن ها قابل فهم باشد و این یکی دیگر از ویژگی های پیامبران بود؛ پیامبران با مردم زندگی می کردند(از جنس مردم) و مردم با دیدن آن ها تمایل به خوب بودن پیدا می کردند.


حجت الاسلام والمسلمین جمشیدی با اشاره به آیه 39 سوره احزاب که می فرماید «الَّذینَ یُبَلِّغونَ رِسالاتِ اللَّهِ وَیَخشَونَهُ وَلا یَخشَونَ أَحَدًا إِلَّا اللَّهَ ۗ وَکَفىٰ بِاللَّهِ حَسیبًا»، خاطر نشان کرد: ما مبلغان باید حضورمان مؤثر واقع شود قبل از این که لسان ما در دیگران اثرگذار باشد و نیز حرکت و عمل ما باید به قصد تقرب الهی باشد.


وی تصریح کرد: ما گاهی در تمام مدت زندگی به دنبال آثار می گردیم و عین را فراموش می کنیم، وجود مقدس ائمه(ع) و امام رضا(ع) و ولایت آن ها را در اختیار داریم ولی گاهی توجه ما  به آثار، کرامات و برکات بیش از آن چیزی است که آن بزرگواران خواستند ونشانی از سیره و رفتار ایشان  در زندگی ما وجود ندارد.


مبلغان از جنس مردم هستند


مدیر حوزه های علمیه خواهران با بیان این که مبلغان از جنس مردم هستند، افزود: مبلغان نباید خود را از برتر از دیگران بدانند و باید قبل از ارشاد، مردم را دوست داشته باشند تا بتوانند در آن ها تأثیر گذار باشند.


حجت الاسلام والمسلمین جمشیدی با اشاره به نامه قمی ها به امام زمان(ع) و پرسیدن علت غیبت ایشان و جواب آن حضرت در پاسخ آن ها که فرمودند: پدرم امام حسن عسگری(ع) به من گفتند که فرزندم مهدی(عج) جان بپرهیز از زندگی در جایی که در آن گناه می شود، اظهار کرد: ما شیعیان با انجام گناه در محیط های مختلف درواقع تابلویی نصب کرده ایم که ورود همه به جز حضرت حجت(ع) به آن آزاد است از این رو ما خود مانع ملاقات و درک حضور حضرت هستیم.


وی قدم اول برای مبلغان را هدایت مردم معرفی و تصریح کرد: تا زمانی که فکر و عمل مردم تصحیح نشود، رفتار آن ها تغییر نکرده و هدایت نمی شوند که بخشی از این هدایت با رفتار و نحوه زندگی مبلغان و بخش دیگر آن با بیان و راهنمایی آن ها ممکن می شود.


مدیر حوزه های علمیه خواهران گفت: ما به عنوان یک مسلمان و شیعه و کسی که در چنین زمانه سراسر فتن زندگی می کند اگر زمان خود را نشناسد، سرمایه هایش را از دست خواهد داد و در طوفان حوادث گمراه می شود.


حجت الاسلام والمسلمین جمشیدی با مطرح کردن این سؤال که ما به عنوان مبلغ دینی، امروز چه پاسخی به پیامبر(ص) و ائمه(ع) در مقابل تلاش و رنجی که پیامبر(ص) در طول رسالت خود کشیدند تا این دین را به دست ما رساندند، داریم، اظهار کرد: امروز که عرصه عالم جولان داعیه داران دین محمدی قرار گرفته ولی تصاویری نشان داده شد از دین اسلام، سراسر مخدوش و غیر واقعی است.


بیشترین عضو گیری وهابیت از طریق فضای سایبری و اینترنت است


وی ادامه داد: ما در سال های اخیر با هجمه یک جریانی با پیشینه تاریخی طولانی مواجه شدیم که هدف او نشان دادن چهره ای خشن و خون ریز از اسلام است و این جریان و فرقه انحرافی یک پشتوانه اعتقادی سنگین به نام وهابیت دارد، تفکری که تمام تفکرات ناب اسلامی را مورد هجوم قرار می دهد تا آن را نابود کند.


مدیر حوزه های علمیه خواهران خاطر نشان کرد: اگر چه هنوز هم تفکرات ناب اسلامی بسیاری وجود دارد ولی ما نباید از هجمه این اندیشه های منحرف به شهر و خانه خود غافل شویم چرا که وجود پیشرفت ارتباطات و سلطه رسانه کفار، شرایطی فراهم آمده که فضای شبهه ناک از بسیاری مرزها عبور کرده و تا خانه های ما نیز نفوذ داشته، تا جایی که بیشترین عضو گیری این گروه ها از طریق فضای سایبری و اینترنت بوده است.


حجت الاسلام والمسلمین جمشیدی در ادامه با اشاره به فرمایش رهبری که فضای مجازی را افزون بر تهدید به عنوان فرصتی بزرگ و ایده آل معرفی کردند، تصریح کرد: ما با استفاده از این فرصت فوق العاده می توانیم در زمانی لحظه ای، افکار خود را به دنیا اعلام کنیم و البته باید زبان و لوازم این حضور را آموخت تا این فرصت را از دست ندهیم.


وهابیت یک تفکر و قرائت بی منطق از اسلام است


وی با بیان این که این فرصت ایجاد شده برای مبلغان مسؤولیت آور است، افزود: ما باید بتوانیم در مقابل فعالیت هایی که در جهت اسلام هراسی انجام می شود، اسلام ناب را با ویژگی های خاص خود به دنیا معرفی و آن را آگاه کنیم؛ اسلام هراسی پروژه ای که استکبار جهانی به سرکردگی آمریکا و دول غربی دنبال آن بوده است تا افکار و سردمدارانی در رأس اسلام نشان دهند که دارای چهره هایی خشن و سفاک هستند.


مدیر حوزه های علمیه خواهران با یادآور شدن این که وهابیت یک مذهب نیست که بتوان با آن همچون سایر ادیان و مذاهب به گفتمان پرداخت، اظهار کرد: وهابیت یک تفکر و قرائت بی منطق از اسلام است که به طور کلی در ساختار ان منطق وجود ندارد از این رو ما باید ویژگی، عناصر و استدلال های آن را بشناسیم تا بتوانیم پاسخگوی شبهات موجود از این تفکر باشیم و البته با معرفی چهره صحیحی از اسلام مخاطبان را نسبت به این مهم آگاه کنیم.


حجت الاسلام والمسلمین جمشیدی خاطر نشان کرد: قرائت ناصواب از اسلام در یک بخش از سوی وهابیت در حال انجام بوده و در قسمت دیگر در فضایی که مورد غفلت واقع شده است وجود دارد و در جریان های افراطی شیعی انجام می شود و نتیجه آن نیز یک تصویر نادرست از اسلام می شود.


وحدت یک نیاز استراتژیکی برای مسلمانان است


وی به ضرورت پرهیز از دامن زدن به اختلافات شیعه و سنی پرداخت و به وحدت به عنوان یک نیاز استراتژیکی و جدی تأکید و تصریح کرد: تغییر گزینشی مباحث اعتقادی و پرداختن ما به مباحث اعتقادی که منشأ اختلاف شیعه و سنی است به عنوان یکی از تفکرات جریان های افراطی شیعی به شمار می رود تا با پرداختن به این اختلافات به دعوایی مشغول شویم که نتیجه آن نزاع درون خانوده ها خواهد بود تا پتانسیل شیعی به جریانات اختلافی صرف شود؛ مراجع به عنوان داعیه داران ارتقای فرهنگی و دینی، مخالف توهین علنی به مقدسات سایر ادیان هستند.


مدیر حوزه های علمیه خواهران، تقدم عاطفه دینی بر عقل دینی را از دیگر تفکرات این جریان انحرفی دانست، بیان کرد: ابداع و ترویج عزادرای های غیر شرعی و خرافاتی(راه رفتن روی شیشه) و دور کردن افکار از فلسفه اصلی قیام عاشورا که مقابله در مقابل ظلم بود، نشان دهنده تقدم عاطفه دینی بر عقل دینی از سوی این جریان است؛ این جریان نظریه ولایت فقیه با قرائت امام خمینی(ره) را قبول ندارد و در مخالفت با نظام همسوی مخالفان جمهوری اسلامی است.


حجت الاسلام والمسلمین جمشیدی با بیان این که عواطف مذهبی پرچم دار زنده نگه داشتن قیام امام حسین(ع) در عصر کنونی بودند و انقلاب امام نیز تحت تدثر قیام و فرهنگ عاشورا شکل گرفت، خاطر نشان کرد: امام، رهبری و مراجع دینی در تشویق عواطف مذهبی پیشتاز بودند ولی این جریانات انحرافی به ویژه در هیئات مذهبی از این عواطف مردم سوء استفاده و افراد را دچار شبه و خرافات می کنند.

 18شبکه ماهواره ای وابسته به جریان افراطی شیعه وجود دارد


وی به وجود 18 شبکه ماهواره ای وابسته به این جریانات که نشان دهنده اسلام منهای سیاست، توهین به مقدسات اهل تسنن و ترویج عزاداری خرافی از جمله برنامه های آن است اشاره و تصریح کرد: جریان های افراطی شیعی برای ترویج خود و داشتن ژست اخلاقی و نشان دادن رفتار محترمانه با روحانیت روبرو می شوند ولی توطئه آن ها وقتی رسوا می شود که در شبکه های ماهواره ای خود به صورت علنی به این شخصیت ها توهین می کنند و مراجع دینی مانند آیت الله بهجت، آیت‌الله سیستانی و رهبری را کافر معرفی می کنند؛ یاسر الحبیب یکی از سردمداران این جریان است.


مدیر حوزه های علمیه خواهران، مرجعیت شیعی را به عنوان تنها نهاد مقدس در طول صد سال گذشته دانست که همواره پشتیبان حقیقی اسلام ناب بودند، اظهار کرد: ما مبلغان موظف به هدایت جامعه هستیم و حق نداریم در مقابل تضعیف نظامی که این همه خون شهدا پای آن ریخته شده است و نیز مرجعیت شیعی که همواره پرچم شیعه را به اهتزار در آورده است سکوت کنیم و باید هوشیار عمل کرد.


وجود 90 هزار طلبه شاغل به تحصیل خواهر در کشور


حجت الاسلام والمسلمین جمشیدی در ادامه، خواهران طلبه را به عنوان طلایه داران سپاه فرهنگی معرفی کرد و  افزود: حدود 90 هزار طلبه شاغل به تحصیل خواهر در کشور وجود دارند، 60 هزار خواهر فعال طلبه در فضای مجازی هستند که 12 هزار مراجعه در سال گذشته به این خواهران شده، تمام این آمار نشان دهنده ظرفیت حضور بالای خواهران طلبه در عرصه فرهنگی و این ظرفیت ملی، پاسخ به شبهات است./844/پ202/ب4

ارسال نظرات