۰۶ تير ۱۳۹۴ - ۰۴:۳۳
کد خبر: ۲۷۰۰۸۳
استاد حوزه علمیه:

شگفتی های جسم و جان انسان دلیلی بر وجود خدا است

خبرگزاری رسا ـ حجت الاسلام فصیح نیا گفت: آیات انفسی در قرآن کریم دربرگیرنده برهان حقانیت خداوند با توجه به شگفتی‌های جسم و جان آدمی است.
شگفتی های جسم و جان انسان دلیلی بر وجود خدا است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، حجت الاسلام فصیح نیا، مدیر مدرسه علمیه حضرت امیرالمؤمنین(ع) مراغه، امروز در برنامه «اوباشدانلیق» شبکه سهند، در شرح فقره «خدایا از تو خواهم به حق گرامی ترین آیاتت»، گفت: آیه به معنای علامت، علامتی که از ظاهر و باطن چیزی خبر دهد و انسان از آن خبر عبرت گیرد.
 
وی ادامه داد: نشانه ها و آیات بسیاری برای پی بردن به وجودخداوند متعال وجود دارد چنانچه در آیه 53 سوره فصلت به آیات و نشانه های الهی در آفاق و انفس که بر وجود بی کران خداوند دلالت دارند، اشاره می کند.
 
مدیر مدرسه امیر المؤمنین(ع) مراغه در تشریح آیات انفسی ابراز داشت: آیات انفسی در قرآن کریم دربرگیرنده برهان حقانیت خداوند با توجه به شگفتی‌های جسم و جان آدمی است، یعنی این که دستگاه‌های مختلف روح و جسم انسان هر یک نشانه‌ای بر ذات و اوصاف کمال الهی است.
 
وی در ادامه تصریح کرد: از دیگر آیات الهی دلایل و آیات آفاقی است، تأکید کرد: مراد از آیات آفاقی، هر آنچه غیر از انسان و جسم و جان او مقصود است، چنانچه قرآن می فرماید؛ در آفرینش آسمانها و زمین و آمد و شد شب و روز و کشتیهایى که در دریا به سود مردم در حرکتند ... نشانه‏هایى است از ذات پاک خدا و یگانگى او براى مردمى که عقل دارند و مى‏اندیشند.
 
این استاد حوزه ادامه داد: آفرینش خورشید، ماه و ستارگان با نظام دقیق حاکم بر آن‌ها، و نیز آفرینش انواع جانداران، گیاهان، کوه‌ها و دریاها با شگفتی‌های بی شمارش که هر یک، آیه و نشانه‌ای بر حقانیت، علم، حکمت و سایر اوصاف کمال خداوند است.
 
وی در پایان خاطرنشان کرد: انسانی هایی که دارای فطرت پاک هستند از هرچیزی عبور کرده و به خدای متعال می رسند و تمام موجودات عالم را تجلی و نشانه ای از خداوند متعال می یابند و قبل از هرچیزی و بعد از هر چیز خدا را رویت می کنند./854/پ203/ب
ارسال نظرات