۲۴ تير ۱۳۹۴ - ۰۴:۴۴
کد خبر: ۲۷۴۸۳۴
آیت الله نمازی:

آثار و برکات ماه مبارک رمضان باید در دیگر ماه ها حفظ شود

خبرگزاری رسا ـ عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان این که یکی از فلسفه های ماه مبارک رمضان تمرین جهاد با نفس است، گفت: انسان باید این تمرین مبارزه با نفس را پس از ماه مبارک رمضان نیز ادامه دهد، آثار و برکاتی که برای ماه مبارک رمضان بوده باید حفظ شود.
آيت الله عبدالنبي نمازي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، آیت الله عبدالنبی نمازی نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان سحرگاه امروز در برنامه ماه خدا که از شبکه یک سیما پخش شد، با اشاره به روایتی از امام صادق(ع) گفت: حضرت فرمودند بالاترین جهاد ها روزه داری در هوای گرم است، از همین رو باید به روزه داران تبریک گفت.


وی افزود: شب زنده داری هایی که به برکت ماه مبارک رمضان انجام شده است باید ارج نهاده شود، در روایات آمده است که در روز قیامت همه چشم ها به جز سه چشم گریان هستند؛ یکی از این چشم ها عبارت از چشمی است که در راه خدا بیدار بوده که شامل سحرخیزان می شود.


نماینده مردم تهران در مجلس خبرگان رهبری با بیان این که چشمانی که بر حرام های الهی بسته شود یا بر مصائب اهل بیت(ع) گریه کند در روز قیامت گریان نمی شود، اظهار داشت: نکته مهم و قابل توجهی که همه باید در جمع بندی جهاد اکبر داشته باشند این است که نباید تصور کنند که اعمالی که در ماه مبارک رمضان انجام دارند اختصاص به این ماه دارد.


وی ادامه داد: اعمالی که انسان در طول ماه مبارک رمضان انجام داده باید در طول سال ادامه داشته باشد، خداوند سبحان که یکی از صفاتش ربوبیت است و بندگان را تربیت کرده و پرورش می دهد؛ انسان را در ماه مبارک رمضان آموزش و پرورش می دهد که انسان باید از این آموزش و تربیت برای طول سال استفاده کند.


عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان این که یکی از فلسفه های ماه مبارک رمضان تمرین جهاد با نفس است، ابراز داشت: انسان باید این تمرین مبارزه با نفس را پس از ماه مبارک رمضان نیز ادامه دهد، آثار و برکاتی که برای ماه مبارک رمضان بوده باید حفظ شود.


وی با اشاره به آثار و برکات ماه مبارک رمضان عنوان کرد: عادت به کم خوردن، کم خوابیدن، کم سخن گفتن، لقمه حلال خوردن، دروغ نگفتن، غیبت نکردن، غیبت نشنیدن، به نا محرم نگاه نکردن، احسان به فقرا، صله رحم کردن و رعایت حقوق والدین از برنامه های تربیتی به شمار می رود که خداوند متعال در ماه رمضان به بندگانش آموخته است.


آیت الله نمازی خاطرنشان کرد: انسان باید بداند که در غیرماه مبارک رمضان نیز می تواند این کارها را انجام دهد، انسان نباید عبادات و بهره هایی را که از ماه مبارک رمضان کسب کرده در ماه های دیگر از دست بدهد؛ فلسفه روزه طهارت، پاکی و تقوا است؛ انسان باید این طهارت را در طول سال حفظ کند./1323/پ202/ج

ارسال نظرات