۲۵ تير ۱۳۹۴ - ۱۵:۳۰
کد خبر: ۲۷۵۲۱۳
آیت الله هادوی تهرانی:

رفتار رهبران داعش و عربستان نمونه بارز کفر است

خبرگزاری رسا ـ استاد درس خارج حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه رفتار رهبران داعش و عربستان نمونه بارز کفر است، گفت: در دوران معاصر رهبران داعش و عربستان به اسم قرآن و اسلام فجیع ترین جنایت ها را بر سر افراد بی گناه می آورند.
جلسه تفسير قرآن حجت الاسلام و المسلمين هادوي تهراني در مدرسه گلپايگاني قم

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، آیت الله مهدی هادوی تهرانی استاد درس خارج حوزه علمیه قم قبل از ظهر امروز در جلسه تفسیر قرآن که در مسجد مدرسه آیت الله گلپایگانی برگزار شد، با اشاره به پاداش و جزا در روز قیامت، گفت: خداوند در وعده هایی که برای بندگان خود داده است هرگز تخلف نمی کند.

 

وی افزود: باور داشتن به معاد بخشی از باور توحیدی انسان ها است که بدون اعتقاد به قیامت، توحید افراد کامل نمی شود چرا که سه رکن اساسی باورهای انسانی توحید، نبوت و معاد است که مفاهیم به هم پیوسته ای هستند و امکان ندارد برای بعضی از آنها ایمان و برای بعض دیگر ایمان نیاورد.

 

آیت الله هادوی تهرانی اظهار داشت: بدون اعتقاد به توحید کامل، هیچ اثری از ایمان تحقق پیدا نخواهد شد؛ شرک به خدا ظلم و گناهی بزرگ است که خداوند هرگز از گناه آن نخواهد گذشت.

 

استاد درس خارج حوزه علمیه قم عنوان کرد: اگر انسان واقعا به روز قیامت باور داشت به راحتی ظلم و گناه نمی کرد چرا که وقتی شخص گناهی انجام می دهد یا نمی داند که کار او گناه است و یا روز قیامت و مجازات آن را باور ندارد که بیشتر مشکل ما مشکل دومی است.

 

عضو شورای عالی مجمع جهانی اهل بیت(ع) خاطر نشان کرد: قیامت برای کسانی که از دستورات خداوند متعال سرپیچی کردند روز سختی خواهد بود چرا که در آن روز بر انسان ها آشکار می شود که خداوند نسبت به همه اعمال آنها ناظر بوده است.

 

استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه اعمال رهبران داعش و عربستان نمونه بارز کفر است، ابراز داشت: در دوران معاصر رهبران داعش و عربستان به اسم قرآن و اسلام فجیع ترین جنایت ها را بر سر افراد بی گناه می آورند.

 

آیت الله هادوی تهرانی ادامه داد: رهبران داعش و شیوخ عربستان در پی فتواهای غیرعقلانی لواط را جایز می دانند و حکم خود را به قرآن استناد می کنند؛ به دوران قوم لوط بازگشتند و انجام دادن چنین کارهایی به نام اسلام و دولت اسلامی از بلاهای عظیم دوران معاصر است.

 

استاد درس خارج حوزه علمیه قم تصریح کرد: اساس توبه پشیمانی و از خدا طلب مغفرت کردن است؛ توبه برای گناهانی است که مربوط به خداوند می شود البته در گناهانی که مربوط به حق الناس است توبه لازم است ولی کافی نیست.

 

وی در پایان گفت: در کارهای عبادی اگر قصد قربت نباشد هیچ ارزشی ندارد؛ اگر می خواهید در راه خدا کاری انجام دهید عقل را هم درگیر آن کنید چرا که بسیاری از کارهای نیک بدون استفاده از عقل بیهوده است./1325/پ201/ش

ارسال نظرات