میادین ورزشی سنگر حفظ جوانان از دسیسه های دشمنان است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، آیت الله محسن حیدری، نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه موقت اهواز، ظهر امروز در نشست صمیمی با مسؤولان ورزش محلات شهر اهواز و کارون، با اشاره به مشکلات ورزش محلات و کارکردهای ورزش در مقابله با تهاجم فرهنگی اظهار داشت: برخلاف تصور برخی ورزش در اسلام در حاشیه نیست بلکه در متن بوده و انسان نمی تواند نسبت به تربیت بدن خود بی تفاوت باشد.
وی افزود: ورزش در همه برنامه های عملی عبادی اسلام نهفته است؛ در نماز انسان افزون بر ذکر خدا و عبادت، تحرک داشته و به نوعی در حال حرکت و پویایی است.
امام جمعه موقت اهواز با بیان اینکه حج و روزه گرفتن یک نوع ورزش و سالم سازی بدن است گفت: ما در فقه بابی داریم به نام مسابقه و تیراندازی که علما و طلاب باید بر روی آن بحث و گفت و گو کنند؛ اسلام برای تیراندازی به عنوان یک عمل عبادی احکام و شرایطی دارد همانطور که نماز، روزه، خمس و زکات احکام دارند.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: ورزش در متن فقه اسلامی از جایگاه ویژه ای برخوردار بوده و در این راستا رهبر معظم انقلاب فرمودند ورزش برای جوانان لازم و برای سالمندان واجب است.
آیت الله حیدری ادامه داد: وجود ورزش در فقه اسلامی به سبب آن است که اسلام از انسان می خواهد همه جانبه بوده و جانب همه ابعاد انسانیت را رعایت کند زیرا انسان دارای بعد روحی و بدنی، بعد فردی و اجتماعی، بعد ظاهری و باطنی، بعد دنیایی و آخرتی و بعد تجردی و خانوادگی است.
وی با تأکید بر اینکه یک مسلمان باید در همه ابعاد حضور داشته و به وظیفه خود عمل کند اظهار داشت: اسلام نمی خواهد انسان تنها نماز بخواند و کاری به اتفاقات پیرامون خود نداشه باشد؛ بنابراین اسلام معتقد است که رهبانیت مسیحیت بدعتی بوده که در اسلام دیده نمی شود.
امام جمعه موقت اهواز با بیان اینکه انسان باید استعداد های ذاتی و خدادادی خود را در همه ابعاد شکوفا کند تا به مقام انسان کامل برسد افزود: به کسی می گوییم انسان کامل که همه اعضا و جوارح آن و همچنین ابعاد معنوی او به صورت متناسب و هماهنگ رشد کرده باشد.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری امام خمینی را به عنوان نمادی از اسلام واقعی عنوان کرد و گفت: ایشان شخصیتی فقیه، شاعر، سیاستمدار، عارف، شجاع، زاهد و ورزشکار بود.
آیت الله حیدری با اشاره به اینکه امام(ره) در جوانی برخلاف بسیاری از طلاب که به فکر ورزش نبودند اهل ورزش بود، ادامه داد: انسان گوشه گیری که تنها با کتاب سروکار داشته و تنها کنج مسجد نشسته باشد نمی تواند یک انقلاب بزرگ را هدایت و رهبری کند.
وی با تأکید بر اینکه میادین ورزشی سنگرهای مناسبی برای حفظ جوانان از دسیسه های دشمنان هستند گفت: ما باید از میادین ورزشی به عنوان سنگر هایی برای سالم سازی جوانان در مقابل اعتیاد، ماهواره و مفاسد اینترنتی استفاده کنیم./9454/پ202/ب4