۰۲ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۷:۲۳
کد خبر: ۲۸۳۰۰۴
همزمان با هفته دولت برگزار می شود؛

یادواره 21 هزار شهید کارمند کشور به میزبانی شهرستان بروجن

خبرگزاری رسا ـ رییس سازمان بسیج کارمندان استان چهارمحال و بختیاری گفت: همزمان با روز میلاد امام رضا(ع) و هفته دولت، یادواره مهندس شهید غلامعلی نیکخواه، شهید شاخص قشر کارمند و 21 هزار شهید کارمند کشور در بروجن برگزار می‎ شود.
شهيد نيکخواه، شهيد شاخص کارمند کشور

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، غلامعلی کریمی، رییس سازمان بسیج کارمندان استان چهارمحال و بختیاری، ظهر امروز در نشست خبری با اهالی رسانه این استان، از برگزاری یادواره مهندس شهید غلامعلی نیکخواه، شهید شاخص قشر کارمند و 21 هزار شهید کارمند کشور در بروجن از توابع این استان خبر داد و افزود: این مراسم باشکوه 4 شهریورماه از ساعت 9 صبح، همزمان با میلاد امام رضا(ع) در شهر بروجن با حضور مقامات کشوری و استانی برگزار می شود.

 

وی با بیان این که سردار سرلشگر محسن رضایی سخنران این مراسم معنوی است، افزود: در این آیین از تمبر یادبود و سند سجلی شهید غلامعلی نیکخواه، شهید شاخص کارمندان کشور و کتاب کارمندان شهید استان چهارمحال و بختیاری نیز رونمایی خواهد شد.

 

به گفته کریمی، نامگذاری یکی از پروژه های بزرگ شهرستان بروجن به نام شهید نیکخواه، تجلیل از خانواده این شهید عزیز و برنامه های متنوع فرهنگی هنری از دیگر بخش‏ های یادواره بزرگداشت شهید شاخص کارمندان کشور است که روز چهارشنبه، چهارم شهریور ماه در سالن ورزشی شهید غلامعلی نیکخواه بروجن برگزار می شود.

 

رییس سازمان بسیج کارمندان استان چهارمحال و بختیاری در ادامه با بزرگداشت مقام شهیدان رجایی و باهنر و هفته دولت، شهادت رجایی و باهنر را موجب صلابت و تثبیت بیش از پیش نظام اسلامی دانست و گفت: هفته دولت بهترین فرصت برای تبیین آثار و برکات انقلاب اسلامی ایران و تأکید بر ادامه راه شهدا است که این دستاوردهای مهم باید با روش های علمی و هنری به نسل های جدید منتقل شود.

 

این مقام مسؤول شهادت را میراث قدسی اولیای الهی به انسان های شایسته عنوان کرد و افزود: شهادت عالی ‌ترین درجه جهاد است که شهدای انقلاب اسلامی به ویژه شهیدان رجایی و باهنر توانستند هم با خدمت صادقانه نزد ملت روسفید باشند و هم با اهدای جان در راه انقلاب اسلامی، رضایت الهی را جلب کنند.

 


وی با بیان این که ترور شخصیت ها در اوایل انقلاب هیچ‌ گاه نتوانست نظام اسلامی را از مسیر اصلی خود منحرف کند، ابراز داشت: منافقان کوردل با دستور آمریکا تلاش های زیادی برای ضربه زدن به نظام و از بین بردن آن به کار بستند و با ترور شخصیت های ممتاز نظام در این مسیر حرکت کردند اما این توطئه ها همیشه با شکست مواجه شده است.

 

کریمی با اشاره به این که دولتمردان تنها با تبیین خدمات نظام اسلامی برای مردم می توانند ادامه دهنده راه شهدا باشند، گفت: هفته دولت نباید تنها برای تبلیغ یک جناح و یا گروه خاصی باشد بلکه باید خدمات ارزشمند نظام در سه دهه اخیر را برای مردم بازگو کرد.

 

وی با اشاره به این که خدمات نظام اسلامی در 36 سال اخیر به هیچ عنوان قابل مقایسه با گذشته نیست، افزود: امروز در سایه نعمت با برکت انقلاب اسلامی ملت ایران در جایگاه بسیار ارزشمندی در منطقه و جهان برخوردار هستند./9457/پ202/ب4

ارسال نظرات