هم افزایی مسؤولان نقش مهمی در نتیجه بخش بودن فعالیت های فرهنگی دارد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، آیت الله محی الدین حائری شیرازی، نماینده مردم استان فارس در مجلس خبرگان رهبری، صبح امروز در جمع اصحاب فرهنگ این استان که در محل امامزادگان حلیمه و حکیمه خاتون(س) شهرکرد برگزار شد، اظهار داشت: چنانچه میان افراد فرهنگی یک ارتباط معنوی و همافزایی برقرار باشد کارایی مطلوب تری را از خود نشان خواهند داد.
وی افزود: شیطان همواره سعی می کند مؤمنان توقعی از هم پیدا کنند و دل از هم بکنند و وقتی این چنین شد لقمه لقمه شده و شیطان آنان را بهتر می بلعد؛ این در حالی است که چنگ زدن به حبل الله و برداشت قرآنی تفرقه را رفع می کند.
آیت الله حائری شیرازی استفاده همیشگی استکبار از این روش را یادآور شد و گفت: استکبار کشورهای مسلمان را همچون فلسطین، سوریه، مصر و عراق تکه تکه کرد تا بهتر بتوانند بر آنان چیره شود و از درون خاموششان کند اما در عراق در مقابل موج بیداری مؤمنان مغلوب شد.
نماینده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر این که یک گروه فرهنگی باید دلش را با محبت خدا زنده کند، سوره عصر را الگوی کسانی که به فعالیت فرهنگی گرایش دارند، دانست.
این مقام مسؤول با بیان این که بصیرت در شناخت همان تفسیر «وتواصوا بالحق» است، گفت: علت این که خداوند در این سوره حق را قبل از بصیرت آورده این است که صبر بر حق نتیجه بخش است.
این استاد برجسته حوزه در ادامه افزود: امروز ما در بین الطلوعین ظهور هستیم و نور امام زمان(عج) قبل از خود ایشان پا به مملکت ما گذاشته است و این نور همان جمهوری اسلامی است.
وی لازمه فرج و برگشتن امام عصر(عج) را برگشتن مردم دانست و افزود: پرداختن به عبادت، تلاش برای تولید و روزی حلال، امر به معروف و نهی از منکر از ویژگی های برگشتن مردم به سمت این امام همام است./9457/202/ب1