فعالیت بیش از 40 هیأت مذهبی در شهرستان فارسان
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، حجت الاسلام سیدمهدی یعقوبی، رییس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان فارسان، شامگاه شنبه، 28 شهریورماه، در جمع اعضای هیأت جدیدالتأسیس حضرت علی اصغر این شهرستان، با تأکید بر این که بزرگ ترین شبکه مردمی، هیأت های مذهبی هستند، گفت: عقلانیت باید در هیئات مذهبی تجلی پیدا کند و این نیازمند برنامه ریزی است.
وی با اشاره به این که هیأت های مذهبی نباید منفعل و خنثی باشند بلکه باید واکنش مناسب از خود نشان دهند، افزود: به یقین ارتقاء کارکرد، افزایش بینش و آگاهی و عقلانیت در هیأت مذهبی از سوی اعضا و متولیان هیأت محقق می شود.
حجت الاسلام یعقوبی، مردم را تکیه گاه اصلی هیأت های مذهبی بیان کرد و اظهار داشت: مردم باید با همه توان وارد میدان شوند و هیأت های مذهبی را متعلق به خود بدانند و برای رونق آن در همه زمینه ها پیش قدم شوند که به حمدالله تا به امروز هم این چنین بوده و خواهد بود.
رییس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان فارسان، تقویت امور فرهنگی، بصیرتی، معرفتی و تربیتی را از مهم ترین اولویت های هیأت های مذهبی دانست و ابراز داشت: در هیأت های مذهبی باید هم به شور توجه شود و هم به شعور که متأسفانه امروز تنها به شور پرداخته می شود و این یک خسران است.
این مقام مسؤول با اشاره به این که برخی هیأت های عزاداری به دنبال رقابت با یکدیگر هستند تا عزاداری، گفت: این گونه عزاداری که حس رقابت بین آنان بیشتر از عزاداری بروز و ظهور دارد، باطل است و مورد قبول نیست.
وی، عزاداری بدون اخلاص را بی اثر خواند و قبولی اعمال را در گرو اخلاص دانست و یادآور شد: خداوند می فرماید اخلاص راز ماندگاری است و راز و رمز ماندگاری شریعت بعد از 1400 سال با وجود همه توطئه ها و تهدیدها و تهاجمات دشمن در این است که ائمه اطهار در کار خود فقط خدا را سرویس دهی می دادند و روی احدی دیگر حساب باز نکرده بودند.
حجت الاسلام یعقوبی در ادامه منیّت ها را برای هیأت عزداری سم دانست و گفت: ریا باطل کننده اعمال است و اگر ذره ای ریا در کارها باشد اعمال انسان ها پذیرفته نخواهد شد.
به گفته وی، عزاداری های امام حسین(ع) باید صادقانه و مخلصانه باشد و هیچ چیز دیگری قاطی آن نشود چرا که ناخالصی در عزاداری باطل کننده آن است.
امام جمعه موقت فارسان همچنین از مسؤولان و متولیان این هیأت تازه تأسیس خواست وعاظ و مداحانی را برای عزاداری ها دعوت کنند که بتوانند پیام عاشورا را منتقل و جوان ها را هدایت کنند.
این مقام مسؤول از امر به معروف و نهی از منکر، نماز، تولی و تبری و ولایت مداری به عنوان بخش هایی از پیام های عاشورا نام برد و گفت: آنچه امروز بعد از گذشت 1400 سال، عاشورا و قرآن و شیعه را حفظ کرده کربلا است.
رییس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان فارسان در پایان از فعالیت 42 هیأت مذهبی در این شهرستان خبر داد و افزود: فعالیت بیشتر این هیأت های مذهبی به ایام محرم و فاطمیه خلاصه می شود./9457/202/ب2