هجدهمین یادواره بزرگداشت 200 شهید شهرستان سرخه برگزار شد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا از سرخه، سردار عبدالفتاح اهوازیان فرمانده "قرارگاه نصرت" در دوران دفاع مقدس با بیان اینکه باید همواره همچون شهدا گوش به فرمان ولایت و هوشیار باشیم، اظهار داشت: شهدا برای انجام تکلیفی خطیر که همان اطاعت از امر مولایشان امام خمینی(ره) و دفاع از اسلام و انقلاب بود، راهی میدان سخت نبرد با دشمنان تا بن دندان مسلح شدند.
وی با اشاره به اینکه عدهای میگویند شهدا برای رسیدن به بهشت برین به جبههها شتافتند، افزود: در جواب اینان باید گفت، این سخن شما جفا و ظلمی بزرگ برابر رسالت عظیم شهداست؛ چرا که آن سربازان و رزمندگان مخلص و مطیع رهبری آنگاه که امام خمینی(ره) دستور دادند «ادای تکلیف کنید، کاری به نتیجه نداشته باشید»؛ امر رهبر و مولایشان را اطاعت کردند و یکی شهید، دیگری جانباز، آن یکی دیگر اسیر و یکی نیز مانند ما عنوان رزمنده دفاع مقدس روایتگر آن دوران شد.
فرمانده قرارگاه نصرت در دوران دفاع مقدس با تأکید بر اینکه ارمغان شهدا ولایتمداری است، مبادا به این ارمغان خیانت کنیم، اضافه کرد: جنگ هشت ماه زودتر از 31 شهریورماه سال 58 شروع شد، همانگونه که اخیرا رهبر معظم انقلاب نیز در سخنرانیهایشان فرموده اند: «جنگ قبل از این تاریخی که میگویند، آغاز شد».
سردار اهوازیان با اشاره به اینکه فراموش نکنیم عراقیها در یک طرفهالعین خرمشهر را از ما گرفتند و در این شهر خانه به خانه میآمدند، اظهار داشت: شهدا هزینه بالایی دادند، ما محمد شفیعیها و محمد آرپیچیها داشتیم که به خاطر اینکه پشت عراقیها در بیایند، از لولههای تنگ فاضلاب از خیابان پشت سر عراقیها میگذشتند و یک آرپیچی میزدند، فرار میکردند و بر میگشتند، بعضی از آنها مجروح شدند و در آن لولهها ماندند و استخوانهایشان پودر شد و به آب اروند ریخت.
وی با بیان اینکه روزی که پیامبر اکرم(ص) به نبوت مبعوث شد، این مهم در بدترین جا یعنی جزیرهالعرب اتفاق افتاد، افزود: رسول الله آمد با اخلاق اسلامی، بیداری اسلامی شکل داد و در شوره زار، لاله کاشت و امروز با نگاهی به تاریخ اسلام میبینیم پس از پیامبر با وقفهای 25 ساله تنها در زمان امام علی(ع) حکومت اسلامی و شیعی شکل گرفت و در بقیه ایام این حق غصب شد.
فرمانده قرارگاه نصرت در دوران دفاع مقدس با اشاره به واقعه کربلا و نیم روزی از عاشورا که تاریخ بشریت را تحت تأثیر خود قرار داد، روایتگری زینب کبری(س) از حقایق دشت نینوا و 40 سال روضهخوانی امام سجاد در حقانیت و مظلومیت شهدای کربلا گفت: این روضه و رسالت توسط انبیا، اولیا، پدران، اجداد، صالحین تکرار شد و ما و شما در عاشوراها و صفرها سینه زدیم تا این امانت رسید به انقلاب اسلامی و جنگی شکل گرفت که ملت ما روانه جبههها شدند.
جبهه حوزه علمیهای بود که جوهر مشقش خون شهدا شد
اهوازیان تصریح کرد: در جبهه بیسوادها نبودند، بلکه بهترین بچهها، طلبهها، اساتید دانشگاهها، پزشکان، تجار، محصلان، دانشجویان و کارمندان به جبهه رفتند و دیگ جبهه یک دیگ مذاب و قوی شد که هر کس به جبهه میآمد در معنویت آن ذوب و حل میشد و در حقیقت جبهه شد حوزه علمیهای که که جوهر مشقش خون بود و جبهه تبدیل به محل نماز شب، ایثارگری، برادری و شهادت شد.
این فرمانده دوران دفاع مقدس با بیان اینکه عشق، برادر جبهه بود، گفت: جبهه بهترین بچههای ما را گرفت، هیچ شهیدی نداریم که بی نماز به شهادت رسیده باشد و در زمان شهادت نگفته باشد یا حسین(ع) یا زهرا (س) و اعتقاد به ولایت فقیهش را ثابت نکرده باشد.
فرمانده قرارگاه نصرت در دوران دفاع مقدس خاطر نشان کرد: جنگ ما پیروزمندانه بود؛ چون شهدا ولایت مدار و مخلص و جوان بودند و نیروی جوانی شان سبب شد، خوب فکر کنند و نتایج خوبی بگیرند.
وصیتنامهها قانون اساسی شهدا است
وی با بیان اینکه شهدا یک قانون اساسی دارند و آن هم وصیت نامههایشان است، افزود: شهدا بارها در وصیتنامه هایشان تکرار کردهاند ولایت، ولایت، ولایت، حجاب و نماز و امروز ما موظف و مکلف به اجرای این پیامهای عمیق و معنادار شهدا در راه حفظ اسلام و انقلاب هستیم.
این فرمانده دوران دفاع مقدس با تأکید بر اینکه ارمغان شهدا ولایتمداری است، مبادا به این ارمغان خیانت کنیم، تأکید کرد: باید همچون شهدا گوش به فرمان و هوشیار باشیم؛ شهدا از ما همین را خواستند و پیام قرآن نیز پشتیبانی و رهروی راه ولایت است.
سردار اهوازیان با بیان اینکه مبادا خطای خوارج تکرار شود، تصریح کرد: مجاهدت و زحماتی که 124 هزار پیامبر و سپس ائمه اطهار(ع) متحمل شدند و دست به دست به انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی(ره) ختم شد، امانتی در دست ماست و باید گفت حفظ نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از نمازهای یومیه نیز واجبتر است./977/203/ب3