۰۶ مهر ۱۳۹۴ - ۱۸:۵۸
کد خبر: ۲۹۱۳۵۹
همزمان با هفتمین روز هفته دفاع مقدس؛

همایش «اسوه های صبر و مقاومت» ویژه بانوان ایثارگر خراسان شمالی برگزار شد

خبرگزاری رسا ـ همزمان با هفتمین روز از هفته دفاع مقدس، همایش اسوه های صبر و مقاومت با هدف تجلیل از بانوان امدادگر و ایثارگر خراسان شمالی در هشت سال جنگ تحمیلی به میزبانی بجنورد برگزار شد.
سرهنگ پاسدار اميري - همايش اسوه هاي صبر و مقاومت

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در بجنورد، عصر امروز همزمان با هفتمین روز از هفته دفاع مقدس، همایش اسوه های صبر و مقاومت با حضور بانوان ایثارگر و امدادگر استان خراسان شمالی در دوران دفاع مقدس به میزبانی بجنورد برگزار و در آن از زنان ایثارگر و امدادگر استان تجلیل شد.

 

در این مراسم سرهنگ پاسدار احیامحمد امیری، مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان خراسان شمالی، با تجلیل از نقش بانوان در هشت سال جنگ تحمیلی، اظهار کرد: ایثارگری بانوان در دفاع مقدس اگر بیشتر از فداکاری و از خودگذشتگی مردان رزمنده نباشد، کمتر نیست.

 

وی ادامه داد: بانوان انقلابی و اسلامی ایران با حمله رژیم بعثی به کشور همانند مردان این سرزمین به میدان آمده و به دلیل اینکه نمی توانستند در خط مقدم حضور داشته باشند در پشت جبهه ها ایثارگری کرده و به رزمندگان کمک کردند.

 

سرهنگ پاسدار امیری اضافه کرد: بانوان ایثارگر و امدادگر با هدف کمک به اسلام و با عشق به وطن، دین، نظام جمهوری اسلامی و عشق به آنچه که به خاطر آن انقلاب اسلامی به وجود آمده بود، به جبهه های نبرد حق علیه باطل اعزام شده و در این راه فداکاری های زیادی کردند.

 

مهردخت قوپرانلو، مدیرکل امور بانوان استانداری خراسان شمالی و عضو جمعیت بانوان فرهیخته استان نیز در این همایش با اشاره به نقش بانوان در دوران دفاع مقدس، اظهار کرد: افزون بر اینکه تمامی رزمندگان دفاع مقدس در دامان بانوان تربیت یافته و به جبهه های نبرد حق علیه باطل اعزام شده بودند، خود بانوان نیز با حضور در این عرصه افتخارآفرینی های زیادی کردند.

 

وی با بیان اینکه در همایش اسوه های صبر و مقاومت استان خراسان شمالی از 20 بانوی امدادگر استان به نمایندگی از سایر بانوان امدادگر و ایثارگر خراسان شمالی در هشت سال جنگ تحمیلی تجلیل می شود، خاطرنشان کرد: این بانوان امدادگر و ایثارگر در دوران دفاع مقدس از طرف دستگاه های مختلف به پشت جبهه های جنگ اعزام شده بودند و در دفاع از اسلام و میهن حضور فعال تری داشتند.

 

قوپرانلو تصریح کرد: اگر ایثار، ازخودگذشتگی و فداکاری بانوان و مادران نبود بدون شک شاهد ایثارگری مردان نیز در جبهه های دفاع مقدس نبودیم به همین دلیل نیز باید گفت بانوان در جنگ تحمیلی دوشادوش مردان در دفاع از انقلاب و میهن، نقش آفرینی و افتخارآفرینی کردند.

 

مدیرکل امور بانوان استانداری استان خراسان شمالی اضافه کرد: در طول هشت سال جنگ تحمیلی از استان خراسان شمالی افزون بر شش هزار نفر از زنان ایثارگر در پشت جبهه های دفاع مقدس حضور فعالانه داشته و اکنون به عنوان اسوه های صبر و مقاومت در استان مطرح هستند.

 

به گفته قوپرانلو همچنین استان خراسان شمالی پنج شهیده زن دارد که شهید گلدسته محمدیانی و فرزند شش ماهه وی سمیه محمدیانی، شهید لیلی قارداشی، شهید ندرآغا سلیمان دخت و شهید مریم رازی، پنج شهیده زن این استان هستند.

 

گفتنی است، استان خراسان شمالی در شمال شرق کشور دو هزار و 775 شهید، هفت هزار و 43 جانباز، 400 آزاده و 35 هزار رزمنده دارد که در سال‌های دفاع مقدس و پس‌ از آن برای حراست از کشور و نظام جان‌فشانی کردند.

 

از سی و یکم شهریور، سالروز آغاز جنگ تحمیلی در سال 1359 تا ششم مهرماه به عنوان هفته دفاع مقدس نام گذاری شده است./9314/202/ب2

ارسال نظرات