حمایت های کمیته امداد کفاف زندگی نیازمندان را نمیکند/ کمک به نیازمندان متوجه خیران است
![آيت الله محسن مجتهدشبستري، امام جمعه تبريز](/Original/1394/06/05/IMAGE635762861013398847.jpg)
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، آیت الله محسن مجتهد شبستری، نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی عصر امروز در همایش گردهمایی خیرین استان آذربایجان شرقی، اظهار داشت: انسان ها یا برادران دینی هستند و یا هم نوعان ما هستند که بر گردن ما حق دارند.
وی با بیان اینکه باید به کار خیر مبادرت داشت و به نیاز هم نوعان و برادران دینی خود توجه داشت، افزود: در دین اسلام به رعایت حقوق مسلمانان و برادران دینی توجه ویژه شده است و در کنار توجه به برادران دینی برای رفع نیاز های هم نوعان نیز توصیه هایی بیان شده است.
عضو خبرگان رهبری با تأکید بر انفاق و کار خیر، تصریح کرد: انفاقی که قبل از مرگ صورت گیرد بسیار با فضیل تر از انفاقی است که بعد از مرگ صورت گیرد، مؤمنان باید کار خیر و انفاق را که آیات و روایات به آن بسیار توصیه کرده است پیشه خود قرار دهند.
وی با اشاره به ویژگی های انسان مؤمن، تصریح کرد: نبی مکرم اسلام ویژگی هایی برای انسان مؤمن و اهل بهشت بر می شمارد که از آنها انفاق و دست گشاده است، مؤمن بشاش، دائم الذکر و اهل انفاق در راه خدا و کمک به برادران دینی و هم نوعان است.
امام جمعه تبریز پدیده تکدی گری حرفهای را یک آسیب عنوان کرد و ابراز داشت: عدهای که حتی نیازمند نیستند دست به تکدی می زنند و به عنوان تکدی گری حرفهای سرمایه های کلانی را برای خود به دست آورده اند، باید با این پدیده بخورد جدی شود.
وی با اشاره به رکود اقتصادی و تورم، اذعان داشت: با وجود رکود اقتصادی و تورم کمک های سارمان بهزیستی و کمیته امداد کفاف زندگی نیازمندان را نمی کند، در حال حاضر دولت از وضعیت مالی مطلوبی برخوردار نیست و کمک به نیازمندان متوجه خیران است.
آیت الله شبستری با اشاره به وضعیت معلولان، خاطرنشان کرد: معلولان به جهت ناتوانی نیازمند توجه پزشکان هستند، اگر به این قشر رسیدگی نشود دچار مشکلاتی خواهند شد، امیدواریم خیرین زیر سایه عنایات الهی به تعهدات خود بتوانند عامل باشند./854/202/ب2