۲۲ مهر ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۱
کد خبر: ۲۹۵۱۴۴
استاد حوزه علمیه قزوین:

مبارزه با ظلم، جهل و غفلت سه حوزه مبارزه معصومین با دشمنان بود

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه علمیه قزوین گفت: در هر عصری مردم وظیفه تبعیت از امام عصر(عج) را دارند، در زمان امام حسین(ع) حضرت مسلم(ع) در راستای مبارزه با ظلم در کنار ولی امر خود ایستاد و امروز وظیفه ما این است که در غیبت کبری در حوزه مبارزه با ظلم، جهل و غفلت در کنار رهبر خود بایستیم.
لبيک يا حسين

حجت الاسلام احسان کریمیانها استاد حوزه علمیه قزوین، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در قزوین، با اشاره به سیره و منش حضرت مسلم(ع) گفت: حضرت مسلم(ع) در خانه وحی بزرگ شده‌اند و کسی که بزرگ شده این محیط است از منش اهل بیت(ع) الهام گرفته است.

 

وی در ادامه افزود: حضرت مسلم(ع) در زمان امیر مومنان(ع) خدمتهای بسیاری کردند و منسب‌های نظامی داشتند و در زمان امام حسن(ع) هم در کنار ایشان بودند.

 

استاد حوزه علمیه حضرت مسلم(ع) را معتمد امام حسین(ع) دانست و بیان کرد: امام حسین(ع) حضرت مسلم(ع) را به عنوان سفیر خود به کوفه فرستادند تا از کوفیان بیعت بگیرند.

 

این کارشناس حوزوی در ادامه اظهار کرد: زمانی که حضرت مسلم وارد کوفه شدند با حضور حداکثری 18000 نفری رو به رو شدند و بعد از اندک مدتی تنها چند نفر در کنار حضرت ماندند.

 

حجت الاسلام کریمیانها سیاست معاویه را تحت فشار قرار دادن اهل بیت دانست و خاطر نشان کرد: حضرت مسلم(ع) برای اولین بار وارد منزل مختار شدند اما شرایط شرایط برای ایشان به گونه‌ای رقم خورد که نتوانستند در یک مکان ساکن بمانند.

 

وی در ادامه افزود: حضرت مسلم(ع) مجبور به جا به جایی می‌شدند، پیک خاندان اهل بیت(ع) مکانی را برای اسکان پیدا نمی‌کند و به منزل پیر زنی پناه می‌برد.

 

استاد حوزه علمیه نخستین روش ابن زیاد را تطمیع معرفی کرد و ابراز کرد: ابن زیاد می‌خواست مردم را با زر و سیم از خاندان اهل بیت(ع) دور کند اما به موفقیتی که می‌خواست دست نیافت چون محبت به خاندان اهل بیت در عمق و وجود مردم نفوذ کرده بود.

 

این کارشناس حوزوی بیان داشت: زمانی که معاویه از روش تطمیع به نتیجه نرسید شروع به آزار و اذیت مردم کرد و فضای رعب و وحشت را به وجود آورد تا مردم از دین اسلام و حمایت اهل بیت دست بردارند.

 

حجت الاسلام کریمیانها با بیان این‌که شرایطی که معاویه ایجاد کرده بود باعث شد حضرت مسلم(ع) تنها بماند ابراز کرد: چون مردم کوفه بصیرت کافی از دین را نداشتند در برابر تهدیدهای ابن زیاد تسلیم شدند و حضرت مسلم(ع) تنها ماند.

 

مبارزه با ظلم، جهل و غفلت سه حوزه مبارزه معصومین با دشمنان بود

وی نهضت مبارزه با ظلم، جهل و غفلت را سه حوزه مبارزه معصومین با دشمنان دانست و تصریح کرد: نهضت مبارزه با ظلم را نهضت حسینی و نهضت مبارزه با جهل را نهضت امام صادق(ع) می‌نامند.

 

استاد حوزه علمیه بیان کرد: با توجه به شرایط سیاسی، اجتماعی و موقعیتی که ائمه نسبت به هم داشتند حضور متمرکز بر روی یکی از این جبهه ها بود و توجه اولیای الهی بر روی غافلت مردم بود.

 

این کارشناس حوزوی تاکید کرد: در هر عصری مردم وظیفه تبعیت از امام عصر(عج) را دارند، در زمان امام حسین(ع) حضرت مسلم(ع) در راستای مبارزه با ظلم در کنار ولی امر خود ایستاد و امروز وظیفه ما این است که در غیبت کبری در حوزه مبارزه با ظلم، جهل و غفلت در کنا رهبر خود بایستیم.

 

حجت الاسلام کریمیانها در پایان گفت: کسی که می‌خواهد تابع ولایت باشد کار سخت تر و سنگین تر از حضرت مسلم(ع) بر عهده دارد و لازمه آن این است که گوش به فرمان رهبری باشیم./838/302/ب3

ارسال نظرات