ناگفتههای کهنه سرباز آمریکایی در همایش آمریکا از شعار تا واقعیت
به گزارش خبرگزاری رسا، به همت بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون، همایش دانشجویی «آمریکا؛ از شعار تا واقعیت» با حضور "کنس اوکیف" (Kenneth O’Keefe) افسر سابق نیروی دریایی ایالات متحده در این دانشگاه برگزار شد.
کنس اوکیف در این مراسم که با حضور پرشورا دانشجویان دانشگاه های کازرون همراه بود با بیان اینکه حضور مجددم در ایران را یک سعادتی بزرگ برای خودم می دانم، اظهار داشت: هر وقت که به ایران قدم می گذارم نکته جدیدی را از مردم صلح طلب این کشور می آموزم.
وی خود را یک فرد فراملی دانست و گفت: خالکوبی های موجود در بدن من حاوی نمادهایی است که نشان دهنده این موضوع است که همه انسان ها با هم خواهر و برادرند و نباید خود را محدود به تقسیم بندیهای مرسوم کنند.
افسر سابق نیروی دریایی امریکا با اشاره به برخی از جنایت های امریکا، تصریح کرد: ایالت متحده امریکا بدون شک بزرگ ترین قاتل دنیا است و نباید به این موضوع افتخار کند.
کنس اوکیف در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان که پرسیده بود "چرا پاسپورت امریکایی خود را به آتش کشاندی"، گفت: این اقدام من یک اقدام نمادین بود و در واقع می خواستم بگویم که ملیت امریکایی را قبول ندارم؛ چون هر کس که به عنوان یکی شهروند امریکایی به شمار آید می بایست مالیات های زیادی بپردازد و کیست که نداند که این مالیات ها صرف کشتار مردم مظلوم جهان می شود؟
وی در پاسخ به سوال یکی دیگر از دانشجویان مبنی بر اینکه آیا لبخند دیپلمات های ایرانی می تواند سیاست های خصمانه امریکا را نسبت به ایران کاهش دهد، گفت: این یک تفکر مضحکانه، خنده دار و ابلهانه است که کسی فکر کند اگر با سیاست مداران امریکایی به گونه نرم و با خنده رفتار کند رفتار آن ها تغییر خواهد کرد؛ من در امریکا زندگی کرده ام و سیاست مداران کشورم را خوب می شناسم.
تفنگ دار سابق نیروی دریایی امریکا، تاریخ ایران را آکنده از صلح و مهربانی توصیف کرد و بیان داشت: در واقع می توان گفت که اگر شما ایرانی ها در برابر این فشارها و حملات مختلفی که به شما می شود موضع مناسبی نداشته باشید و عصبانی نشوید غیرطبیعی هستید.
کنس اوکیف به سؤال یکی از دانشجویان که منشأ تغییر تحولش را جویا شده بود، اینگونه پاسخ داد: من در امریکا به دنیا آمده ام و رسانه های امریکایی با شگردهای مختلف مغز من و دیگر امریکایی ها را شستشو داده بودند و بر ما باورانده بودند که امریکا بهترین کشور در دنیا است.
وی اضافه کرد: در سن 19 سالگی وارد نیروی دریایی ایالت متحده شدم و بر اساس همان تبلیغات فکر می کردم که به عنوان یک تفنگ دار برای ارزش ها و آرمان های انسانی می جنگم.
این فعال صلح طلب ضدّ صهیونیست ادامه داد: ما در آمریکا با این باور و عقیده بزرگ می شویم که بزرگترین کشور و ملت کره زمین هستیم و بر این اعتقاد بودم که نیروی دریایی که در آن خدمت می کردم برای سعادت و کرامت انسان میجنگد، اما وقتی تخلف مافوقم را گزارش دادم و تنبیه شدم این تنبیه موجب بیداری من شد و به تمام حقایق شک کردم.
کنس اوکیف افزود: بعد از آن تنبیه ناعادلانه سایه ای از شک و تردید بر روی باورهای من ایجاد شد و بر همه اعتقادات قبلی خود شک کردم که یکی از این موضوعات تبلیغات ضدّایرانی موجود در امریکا بود.
وی تصریح کرد: در ایالت متحده امریکا و اسرائیل حجم تلقین پذیری از همه کشورهای جهان بیشتر است.
این افسر سابق امریکایی گفت: رسانه های امریکایی چهره ای مشمئزکننده و کاریکاتوری را از ایران و کشورهای مسلمان به نمایش می گذارند که با حقیقت فاصله زیادی دارد.
کنس اوکیف با انتقاد از سیاست های نظامی ایالت متحده امریکا گفت: نیروهای دفاعی امریکا همواره هجومی عمل کرده اند که بر خلاف آن چیزی است که بیان می شود اما در تاریخ چند صد ساله اخیر ایران حتی یک هجوم سراغ نداریم.
وی با بیان اینکه هر آنچه را فکر کنم حقیقت است را به زبان می آورم، خاطرنشان کرد: برایم مهم نیست دیگران در خصوص من چه فکر می کنند البته مردم امریکا در حال بیدار شدن هستند و کم کم خودشان را از چرخه دروغ بیرون می آورند.
این چهره صلح طلب ضدّصهیونیست با بیان اینکه در امریکا دولت و کلیسا از هم جدا هستند، اظهار داشت: زمانی دین می تواند در خدمت سیاست باشد که آن دین فاسد نشده باشد و مسیحیت امروز قادر به این کار نیست.
کنس اوکیف القاعده، داعش و جبهه النصره را نمونه هایی از استفاده دین و مذهب فاسد در سیاست دانست و گفت: در بین رهبران مذهبی سیاسی دنیا تنها در ایران مشاهده کرده ام که دین و سیاست ارتباط مناسبی با هم دارند و حرام دانستن استفاده غیرصلح آمیز از انرژی هسته ای، نمونه ای از این ارتباط درست است چون رهبر فعلی و پیشین ایران نمونه یک فرد مذهبی، مردمی، صادق، سیاستمدار و شجاع هستند.
وی در خصوص مشی سیاستمداران غربی و به خصوص حکام آمریکا خاطرنشان کرد: برای ما سخت است که بتوانیم تصور کنیم بتوانیم رهبری داشته باشیم که باعث افتخار ما باشد، رهبران ما در غرب عروسک های خیمه شب بازی هستند،ما به رهبرانمان احترام نمی گذاریم چون قابل احترام نیستند و شما رهبری دارید که ساده زیست و صادق است و به چیزی که می گوید عمل میکند و این مسئله برای ما قابل درک نیست چون از داشتن چنین رهبری محروم هستیم.
این افسر سابق نیروی دریایی امریکا در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان که خواستار مقایسه ایران با سایر کشورها شده بود، گفت: ایران به عنوان یک کشور ضدّامپریالیست و مقاوم در برابر نظام موجود جهان به منزله یک نماد به شمار می رود و تبدیل به مدلی برای دیگر کشورهای آزاده شده است.
وی با اشاره به سانسورهای موجود در کشورهای غربی، تصریح کرد: تبلیغات و رسانه های یک طرفه موجود در امریکا مانع از درک حقیقت می شوند و اگر روزی مردم غرب با ایران واقعی آشنا شوند بدون شک احترام زیادی به کشور شما خواهند گذاشت.
کنس اوکیف میزان نفوذ ایران در کشورهای جهان را قابل توجه ارزیابی کرد و خاطرنشان کرد: نفوذ فعلی ایران در جهت مثبت است که بهتر هم می تواند باشد.
این نظامی سابق امریکا با بیان اینکه ما غربی ها باید خیلی از چیزها را از ایرانیان بیاموزیم، ابراز داشت: منِ امریکایی باید از فشارهای ناجوانمردانه ای که از طرف کشورم به شما می شود شرمنده باشم.
وی با اشاره به وجود محدودیت هایی که در امریکا نصیب منتقدان می شود، خاطرنشان کرد: خیلی از افراد منتقد و معترض به نظام حاکم امریکا زندانی هستند که باعث شده من در لندن زندگی کنم و حرف هایم را از طریق رسانه های آزادی همچون پرس تی وی به جهانیان بزنم.
کنس اوکیف در پاسخ به این سوال که اگر به جای مذاکره کننده های ایرانی بودی، برجام را امضاء می کردی یا خیر؟، گفت: من اگر به جای مذاکره کننده ایرانی بودم تنها در صورتی این محدودیت ها را می پذیرفتم که اسرائیل هم آن را بپذیرد و امضا کند که این پاسخ اوکیف با تشویق ممتد دانشجویان همراه بود.
تفنگ دار سابق ایالت متحده امریکا با بیان اینکه دولت ایران با پذیرش برجام به یک بی عدالتی بزرگ تن در داده است، تصریح کرد: بدون شک امریکا به دنبال نفوذ در عرصه های مختلف به ایران است.
در ادامه یکی از دانشجویان از این نظامی سابق امریکایی پرسید که نظر شما در خصوص برخی در کشور ما که حل معضلات مختلف کشاورزی، علمی، فرهنگی و اقتصادی کشور را در گرو ارتباط با غرب می دانند، چیست که وی پاسخ داد: به نظر من اگر کسانی در کشور شما این عقیده را داشته باشند یا احمق و یا خائن هستند که در کشور شما حضور دارند.
وی توضیح داد: سیستم کشاورزی موجود در امریکا از طریق تغییر در ژن های مواد غذایی جنایت به بار می آورند و در واقع در کار خدا دخالت می کنند، آیا در کشور شما هم کسانی می خواهند در کار خداد دخالت کنند؟!، سیستم بهداشتی و سلامت در غرب فاسد است و تعداد افرادی که از طریق داروها کشته می شوند بسیار زباد است؛ در امریکا از علم و تکنولوژی استفاده های نادرست در جهت کشتار مردم صورت می گیرد آیا این گروه در کشور شما هم به دنبال کشتار مردم بی گناه هستند؟! رسانه های امریکایی تبدیل به فاحشه خانه هایی برای انجام کثیف ترین کارها شده اند آیا کسانی در ایران به دنبال این موضوع هستند؟!
وی در پایان یادآور شد: ایران همواره کشوری صلح طلب بوده و به واسطه تبلیغات سوء رسانه های غربی جنگ طلب معرفی شده است.
به گزارش دفاع پرس، گفتنی است وی در ابتدای ورودش به سالن اجتماعات بر روی پرچم امریکا و اسرائیل عبور کرد و این همایش با شعار مرگ بر آمریکای دانشجویان پایان یافت./992/د101/ف2
منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفاع پرس