برگزاری نخستین دوره آموزشی صوت و لحن و تربیت مربی حفظ کل قرآن کریم در چهارمحال و بختیاری

مهدی پرتوی، رییس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، گفت: نخستین دوره آموزش صوت و لحن و تربیت مربی حفظ کل قرآن کریم در این استان در حال برگزاری است.
پرتوی با بیان این خبر افزود: این دوره های آموزشی با همکاری دارالقرآن الکریم استان در مؤسسه قرآنی اهل بیت(ع) در حال برگزاری است.
وی با بیان این که افراد پذیرفته شده در دوره صوت و لحن به دوره تربیت مربی این رشته راه پیدا خواهند کرد، ادامه داد: تا کنون در دوره آموزش صوت و لحن 60 نفر و در دوره تربیت مربی حفظ کل قرآن کریم 50 نفر نام نویسی کرده اند.
رییس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری، استفاده از اساتید بنام و توانای کشوری را از ویژگی های این دوره های آموزشی برشمرد و گفت: در دوره آموزشی صوت و لحن از استاد مسعود عنایتی مقدم و خانم موسوی زاده و در دوره آموزشی تربیت مربی حفظ کل نیز از وجود استاد عیسی خورشیدی و ناصری، از حافظان بین المللی قرآن کریم، استفاده شده است.
این مقام مسؤول، ارتقای سطح علمی مربیان و معلمان مراکز قرآنی را هدف اصلی برگزاری این دورههای آموزشی دانست و تصریح کرد: علاقه مندان برای ثبت نام در این دوره های آموزشی می توانند به مؤسسه قرآنی اهل بیت(ع) واقع در شهرکرد، خیابان شریعتی مجتمع ثامن الائمه(ع) مراجعه کنند و یا با شماره 33345153 تماس بگیرند.
وی خاطرنشان کرد: داشتن مدرک قرائت سطح 4 دارالقرآن الکریم و یا تسلط به قرائت صحیح قرآن و تجوید مقدماتی پیش نیاز دوره آموزشی صوت و لحن و حفظ بودن حداقل دو جز از قرآن کریم پیش نیاز دوره تربیت مربی حفظ کل قرآن کریم است./9457/303/ب1