۲۷ آبان ۱۳۹۴ - ۱۵:۳۶
کد خبر: ۳۰۳۳۸۵
مدیرکل ارشاد اصفهان:

ایجاد اشتغال از طریق مراکز رشد و شرکت‌های دانش بنیان میسر می‌شود

خبرگزاری رسا ـ مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان، با اشاره به جایگاه ویژه اصفهان در عرصه صنعت، گفت: ما در حوزه تولید علم جایگاه عالی و ارزشمندی داریم اما باید دید که چه میزان توانستیم در حوزه ایجاد اشتغال فعالیت داشته باشیم، یکی از مدل‌هایی که می‌تواند ایجاد اشتغال کند مراکز رشد و شرکت‌های دانش بنیان است.
حجت الاسلام ارزاني، رييس دفتر تبليغات اسلامي اصفهان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، حجت الاسلام حبیب رضا ارزانی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان،  بعد از ظهر امروز در سومین همایش مدیران کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان‌ها و رؤسای مراکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر کشور ضمن خیر مقدم به حاضران و با تبریک هفته کتاب و کتابخوانی گفت: اصفهان در عرصه‌ صنعت جایگاه ویژه‌ای دارد و بیش از 8 هزار واحد صنعتی در این استان مشغول فعالیت هستند.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان افزود: وجود دانشگاه‌های بزرگ در این استان از جمله دانشگاه صنعتی و اصفهان و همچنین بزرگترین دانشگاه آزاد خاورمیانه یعنی دانشگاه آزاد واحد نجف آباد با دارا بودن 30 هزار دانشجو این شهر و استان را از نظر علمی و دانشگاهی در جایگاه ویژه‌ای در کشور قرار داده است.

 

وی با اشاره به آثار تاریخی متعدد در استان اصفهان بیان کرد: بسیاری از افراد از اصفهان به عنوان شهر موزه نام می‌برند چرا که کمتر کوچه و محلی در این شهر است که حاوی آثار تاریخی و هنری نباشد و 198 اثر صنایع دستی در استان اصفهان وجود دارد و تنها شهری است که با این تعداد صنایع دستی در این حوزه فعالیت دارد.

 

حجت الاسلام ارزانی در ادامه با اشاره به 25 آبان، روز ایثار و شهادت اصفهان خاطرنشان کرد: در روز 25 آبان 370 شهید در اصفهان تشییع شد و علما و سرداران رشید زیادی را این شهر به خود دیده است و همچنین اصفهان با 14 شهر دنیا خواهر خواندگی دارد.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان تصریح کرد: ما در حوزه تولید علم جایگاه عالی و ارزشمندی داریم اما باید دید که چه میزان توانستیم در حوزه ایجاد اشتغال فعالیت داشته باشیم، یکی از مدل‌هایی که می‌تواند ایجاد اشتغال کند مراکز رشد و شرکت‌های دانش بنیان و دانشگاه‌های جامع علمی کاربردی است.

 

وی افزود: در دانشگاه جامع علمی کاربردی تلفیق علم و کاربرد علم اتفاق می‌افتد و اصل ایجاد چنین مراکزی بسیار ارزشمند است و رسیدن علم به اشتغال همان حلقه مفقوده‌ای است که کشور به آن نیاز دارد و دانشگاه‌های علمی کاربردی قالبی است که می‎‌تواند در این حوزه موثر باشد.

 

حجت الاسلام ارزانی با اشاره به مرکز علمی کابردی فرهنگ و هنر اصفهان اظهار کرد: 15 سال از تأسیس مرکز علمی کابردی فرهنگ و هنر اصفهان می‌گذرد و این مرکز در حال حاضر 2200 دانشجو مشغول به تحصیل هستند.

 

گفتنی است سومین همایش مدیران کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان‌ها و رؤسای مراکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر کشور 27 آبان در اصفهان برگزار شد./1304/202/ب3

ارسال نظرات