۰۴ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۷:۳۴
کد خبر: ۳۱۲۵۴۶
نماینده ولی فقیه در دانشگاه پیام نور مازندران:

ترویج فرهنگ وقف بهترین راه توسعه علوم دینی در جامعه است

خبرگزاری رسا ـ نماینده ولی فقیه در دانشگاه پیام نور مازندران با بیان این که وقف در حوزه علم و دانشگاه می تواند خدمت ماندگاری برای انسان ها باشد، گفت: وقف سبب توسعه فرهنگی جامعه می شود و خدمت ماندگاری از خود و واقف در دنیا باقی خواهد گذاشت.
نماينده ولي فقيه در دانشگاه مازندران

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حجت الاسلام سید حسن حسینی مسؤول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه پیام نور مازندران، امروز در نشست نقش وقف و امور خیریه در دانشگاه ها گفت: وقف موجب توسعه فرهنگی جامعه می شود و خدمت ماندگاری از خود و واقف در دنیا باقی خواهد گذاشت.

 

وی با بیان این که کانون خیریه باب‌الحوائج در دانشگاه پیام‌نور مازندران در حال راه‌اندازی است، گفت: مسجد دانشگاه پیام‌نور با استفاده از ظرفیت خیران باید ساخته شود.

 

حجت الاسلام حسینی با بیان این که وقف در حوزه علم و دانشگاه می تواند خدمت ماندگاری برای انسان ها باشد، افزود: وقف موجب توسعه فرهنگی جامعه می شود و خدمت ماندگاری از خود و واقف در دنیا باقی خواهد گذاشت.

 

وی وقف را بهترین باقیات الصالحات برای هر انسانی دانست و اظهار داشت: این سنت حسنه نیکوترین سند الهی و بهترین راه برای ترویج معارف دینی در جامعه محسوب می شود. 

 

مسؤول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه پیام نور مازندران از وقف به عنوان تفسیر عملی قرآن‌کریم و اهل‌بیت(ع) یاد کرد و ادامه داد: وقف؛ نام، یاد و اموال انسان‌ها را حتی بعد از مرگ واقف زنده نگه می‌دارد و همیشه در بین مردم و نیازمندان وجود دارد.  

 

حجت الاسلام حسینی از وقف به عنوان یکی از احکام مترقی و کارآمد اسلامی یاد کرد و با بیان این که وقف حلال بسیاری از مشکلات اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و حتی سیاسی است، افزود: کارآمدی و ظرفیت وقف تا حدی است که همه آحاد جامعه را در خود جمع کرده و هر فردی با هر دیدگاه اسلامی، دینی و انسانی در این سنت حسنه دینی مشارکت دارند.  

 

استاد حوزه علمیه مازندران با بیان این که پیامبران الهی و ائمه معصومین(ع) بزرگ ترین واقفان قولی و عملی هستند، تصریح کرد: حتی می توان گفت خداوند متعال بزرگ ترین واقف جهان است چون این نظام هستی را وقف موجودات کرده است. 

 

حجت الاسلام حسینی با بیان این که ترویج سنت حسنه وقف حرکت در مسیر سبک زندگی اسلامی و انسانی است، افزود: با توجه به گسترش فرهنگ غربی در جامعه اسلامی، ترویج سنت وقف می تواند بهترین زمینه برای گسترش فرهنگ دینی و اسلامی باشد. 

 

وی با اشاره به این که متأسفانه تا قبل از پیروزی انقلاب اسلامی هیچ تلاشی برای ترویج این فرهنگ اصیل صورت نمی گیرد و نهایت سوء استفاده از موقوفه های موجود از سوی رژیم گذشته انجام می شد، خاطرنشان کرد: با تبلیغ و ترویج صحیح، این سنت ارزشمند دینی از محرومیت بیرون آید. 

 

حجت الاسلام حسینی از سنت حسنه وقف به عنوان بهترین راه ترویج معارف دینی در جامعه نام برد و با بیان این که رفع نیازهای بشری و حفظ کرامت انسانی با ترویج فرهنگ وقف صورت می گیرد، ادامه داد: یکی از بهترین راه های کاهش فقر و محرومیت در جامعه اسلامی ترویج و گسترش فرهنگ وقف است.

 

وی با اشاره به این که وقف بهترین بانک و گنجینه الهی است، گفت: حوزه وقف و موقوفات، حوزه بسیار مهم و اثرگذاری است که می‌توان از این زاویه و دریچه به ابعاد مختلف فردی و اجتماعی خدمات مناسب ارائه کرد و نیازهای مختلف جامعه را برطرف کرد./950/202/ب3

ارسال نظرات