ضرورت استفاده از ظرفیت حوزه های علمیه در حوزه آسیب شناسی اجتماعی

وی با بیان این که حوزه های علمیه ظرفیت عظیمی در زمینه آسیب شناسی هستند، افزود: این نهاد می تواند با آسیب شناسی به موقع و تربیت دینی دانش آموزان یاری گر آموزش و پرورش باشد.
یوسف وند با بیان این که امروزه مهم ترین آسیب آموزش و پرورش استان بحث تک بعدی است، عنوان داشت: در جهت برطرف شدن این آسیب باید در تربیت اعتقادی، اقتصادی، زیباشناسی، سیاسی و اجتماعی دانش اموزان به صورت همزمان رشد یابند.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: در این راستا نیازمند همکاری و حضور چشمگیر حوزه های علمیه و مبلغان در مدارس هستیم.
معاون پرورشی آموزش و پرورش لرستان با بیان این که از ابتدا تاکنون نتوانسته ایم این آسیب را برطرف کنیم، افزود: این امر میراث گذشتگان عرصه تعلیم و تربیت است و امید است بتوانیم در زمینه گام های موفقی برداریم.
وی با بیان این که در حوزه تربیتی نیازمند زمینه سازی و ظرفیت سازی برای رشد متوازن دانش آموز در عرصه علمی و اعتقادی است، اظهار داشت: مبلغان در این راستا نقش بسزایی دارند.
یوسف وند تربیت دینی دانش آموزان را امری مهم در راستای مقابله با هجمه های فرهنگی دشمنان خواند و افزود: حضور مبلغ در مدارس از عوامل تقویت کننده بنیه دینی دانش آموزان است.
وی با اشاره به تشکیل کمیته های همکاری اموزش و پرورش با حوزه های علمیه، بیان داشت: اگر این تعامل از اوایل انقلاب شکل می گرفت امروز شاهد خروجی چشمگیری در حوزه تربیتی و فرهنگی بودیم./9459/202/ب1