اعزام ائمه جماعات استان چهارمحال و بختیاری به دوره «سفیران آسمانی» در شهر قم

حجت الاسلام مراد یوسفی، مسؤول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد چهارمحال و بختیاری در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، از اعزام ائمه جماعات مساجد این استان به دوره «سفیران آسمانی» در شهر مقدس قم خبر داد و گفت: سهمیه اعزام ائمه جماعات مساجد استان به دوره «سفیران آسمانی» 45 نفر است.
وی در ادامه به اهداف دوره «سفیران آسمانی» اشاره کرد و گفت: اهمیت بخشی به کارکرد اصلی نماز و قرآن در مسجد، حرکت در جهت احیای کارکرد های مسجد تراز اسلامی، تقویت و ایجاد توانایی در برقراری ارتباط بهتر با افراد مسجدی و جامعه پیرامونی در جهت جذب حداکثری و آموزش در راستای ارتقاء کیفی مدیریت بهتر مسجد از جمله اهداف اعزام ائمه جماعات مساجد این استان به دوره «سفیران آسمانی» است.
مسؤول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد چهارمحال و بختیاری تقویت تعامل سازنده و ارتباط عمیق تر ائمه جماعات با اعضای کانون و فعالیت های آنان، افزایش توانایی در تجزیه و تحلیل و تقویت بصیرت در شناخت وقایع سیاسی، فرهنگی و اجتماعی، ایجاد زمینه تعامل شبکه ای ائمه جماعات با یکدیگر با محوریت اطلاع از فعالیت ها و اقدامات ائمه جماعات در مساجد مختلف و الگوگیری از یکدیگر و ابلاغ مأموریت های موضوعی ستاد عالی به مأمومین مسجدی را از دیگر اهداف اعزام ائمه جماعات مساجد به دوره «سفیران آسمانی» عنوان کرد.
حجت الاسلام یوسفی تصریح کرد: دوره آموزشی «سفیران آسمانی» ویژه ائمه جماعات کانون های فرهنگی هنری مساجد در چهار مرحله چهار روزه به صورت متمرکز در قالب کلاس آموزشی، کمیسیون(مباحثه گروهی) و همایش، اردیبهشت ماه سال جاری در شهر مقدس قم برگزار می شود.
وی به شرایط شرکت کنندگان در دوره «سفیران آسمانی» اشاره کرد و گفت: راتب بودن ائمه جماعات در یکی از نماز های یومیه و این که ترجیحا مسؤول کانون فرهنگی هنری باشد، سطح یک حوزه را گذرانده و امام جماعت مسجد و معمم باشد و دارا بودن حداکثر 45 سال سن از شرایط شرکت کنندگان در دوره «سفیران آسمانی» است.
مسؤول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد چهارمحال و بختیاری با تأکید بر این که امام جماعت در رأس برنامه های فرهنگی مسجد قرار دارد، گفت: به یقین اگر امام جماعت در حوزه های مختلف آموزش ببیند و رشد کند، مسجد نیز پویا و فعال خواهد شد.
این مقام مسؤول با بیان این که باید بکوشیم که کارکردهای اصلی مسجد که حول محور امام جماعت می چرخد، فعال شود، تصریح کرد: به یقین مهم ترین کارکرد مسجد انسان سازی است که اگر به خوبی به آن توجه شود، همه مشکلات جامعه برطرف می شود./9457/302/ب2