۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۶
کد خبر: ۴۲۲۷۸۷
امام جمعه محمودآباد:

عدم توجه به مبانی دینی ریشه ناهنجاری های فرهنگی جامعه است

امام جمعه محمود آباد با بیان این که ریشه ناهنجاری‌های جامعه از کنار گذاشتن دین در امور نشأت گرفته است، گفت: هم‌اندیشی و تشکیل جلسات با استفاده از نظرات روحانیان و کارشناسان البته با ارائه طرح‌های عملی و مدیریت جهادی لازمه کار است.
امام جمعه محمود آباد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حجت‌الاسلام سید داوود موسوی، امام جمعه محمود آباد امروز در دیدار با طلاب مدرسه علمیه امام جعفر صادق(ع) این شهر با ابراز نگرانی از وضعیت فرهنگی و واقعیات زیرپوستی جامعه، اظهار داشت: مقام معظم رهبری از سال‌ها پیش تا امروز مجدانه بر موضوعات و مسائل فرهنگی اظهار نظر می‌کنند.

 

وی با اشاره به آمار بالای طلاق، مظاهر فساد و بسیاری از ناهنجاری‌های جامعه، افزود: جمعیت جوان به‌ شدت تحت نفوذ بسیاری از تهدیدات و ناهنجاری‌های اجتماعی و فردی، دچار مصائب فرهنگی جبران‌ناپذیری شده است.

 

امام جمعه محمودآباد با تأکید بر این‌که تنها مبانی فقهی و اسلامی و رهنمودهای دینی توان ترمیم بسیاری از این چالش‌‌ها را دارد، تصریح کرد: برای خشکاندن ریشه تجاهل و ابتذال باید رویکرد دینی و تخصصی به مسائل داشت، امروز حضور در صحنه از سوی همه دلسوزان و عالمان دینی به‌ویژه روحانیت بصیر و آگاه بیشتر از همیشه احساس می‌شود.

 

وی با بیان این که ریشه ناهنجاری‌های جامعه از کنار گذاشتن دین در امور نشأت گرفته است، گفت: هم‌اندیشی و تشکیل جلسات با استفاده از نظرات روحانیان و کارشناسان البته با ارائه طرح‌های عملی و مدیریت جهادی لازمه کار است، تمرکز محض به اقتصاد و غفلت از فرهنگ خسارت‌زا است.

 

استاد حوزه علمیه مازندران افزود: آمار مطرح شده در جلسات و محافل فرهنگی نگران‌کننده است و باید به فوریت با طراح و مهندسی فرهنگی برای حل مشکل وارد عمل شد، بکارگیری نکردن همه توان امروز برای تقابل با فرهنگ ابتذال و بیگانگی و فاصله گرفتن از ارزش‌های دینی و فرهنگ غنی اسلام ناب، تأسف برای فردا را به بار خواهد آورد.

 

امام جمعه محمود آباد در ادامه سخنان خود رساندن پیام دینی به جوامع را تکلیف ذاتی حوزه های علمیه دانست و خاطرنشان کرد: به همین دلیل این مرکز مهم و اثرگذار دینی بر خود وظیفه می داند که جهت ساماندهی و نهادینه سازی فرهنگ دینی و گسترش آن در همه ابعاد زندگی تلاش کند.

 

وی با اشاره به این که حوزه های علمیه عَلمدار فرهنگ دینی و ترویج آموزه های وحیانی هستند، تصریح کرد: این امر از تکالیف ذاتی آنها است و برای همین امر تربیت می شوند. 

 

استاد حوزه علمیه مازندران ادامه داد: جامعه از هیچ دستگاهی به غیر حوزه، انتظار ندارد که برای فرهنگ دینی به صورت تکلیفی برنامه داشته باشند و کار کنند و در حقیقت نهادینه سازی فرهنگ دینی وظیفه ذاتی حوزه های علمیه است. 

 

حجت الاسلام موسوی با بیان این که دشمنان نظام اسلامی امروز همه توان و ابزار خود را برای مقابله با اسلام ناب به کار گرفته اند، افزود: آنها تلاش می کنند تا چراغی که نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در دنیا روشن کرده را خاموش کنند.

 

استاد حوزه علمیه مازندران با اشاره به این که حوزه های علمیه عَلمدار فرهنگ دینی و ترویج آموزه های وحیانی هستند، تصریح کرد: این امر از تکالیف ذاتی آنها است و برای همین امر تربیت می شوند./950/202/ب2

ارسال نظرات