۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۱
کد خبر: ۴۲۳۵۴۳
رییس اداره امور قرآنی چهارمحال و بختیاری خبر داد؛

اعزام اساتید قرآنی به نقاط محروم استان چهارمحال و بختیاری

رییس اداره امور قرآنی چهارمحال و بختیاری گفت: امسال با همکاری ادارات شهرستانی تبلیغات اسلامی، اساتید متخصص و مجرب قرآنی به تمامی شهرستان ها و مناطق استان اعزام شده و در رشته های تخصصی حفظ، تجوید، قرائت و روخوانی و روان خوانی کلاس های آموزشی برگزار می‌کنند.
مهدی پرتوی، رییس اداره امور قرآنی چهارمحال و بختیاری 

مهدی پرتوی، رییس اداره امور قرآنی چهارمحال و بختیاری در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، گفت: امسال با همکاری ادارات شهرستانی تبلیغات اسلامی، اساتید متخصص و مجرب قرآنی به تمامی شهرستان ها و مناطق استان اعزام شده و در رشته های تخصصی حفظ، تجوید، قرائت، روخوانی و روان خوانی، کلاس های آموزشی برگزار می‌کنند.

 

وی افزود: در راستای اعزام اساتید متخصص و مجرب به اقصی نقاط استان که با محوریت مناطق محروم در حال انجام است در نخستین مرحله خانم مریم قاسمی از اساتید قرآنی برای برپایی یک دوره ۱۵ جلسه ای به شهرستان اردل اعزم شدند.

 

پرتوی با اشاره به اهمیت ترویج فرهنگ قرآنی و ضرورت توسعه هرچه بیشتر فعالیت های قرآنی در این استان، تصریح کرد: دشمنان قسم خورده نظام مقدس جمهوری اسلامی با انواع ابزارها و شیوه های مختلف ناتو فرهنگی درصدد استحاله نظام جمهوری اسلامی ایران هستند و برای ترویج سبک زندگی غربی و تغییر ذائقه های فردی و اجتماعی برنامه ریزی می‌کنند، از این رو توسعه فعالیت های قرآنی می تواند ضامن بقای نظام دینی و اسلامی باشد.

 

وی قرآن را برنامه کامل زندگی بشریت و جوامع اسلامی دانست و افزود: بهره گیری از مفاهیم ناب قرآن و تعالیم آسمانی آن راهگشای سعادت انسان است و همه باید برای ترویج و توسعه فعالیت های قرآنی در کشور تلاش و اهتمام ویژه ای داشته باشند.

 

رییس اداره امور قرآنی چهارمحال و بختیاری، توجه جدی به ترویج فرهنگ قرآنی را با توجه به وجود مشکلات و آسیب های اجتماعی امری ضروری دانست و تصریح کرد: برگزاری دوره های مختلف در زمینه تجوید، صوت و لحن، حفظ  تفسیر و تدبر و آموزش سبک زندگی قرآنی از مهم ترین دغدغه ها و برنامه های جدی اداره امور قرآنی چهارمحال و بختیاری در سال جدید است.

 

این مقام مسؤول برگزاری کرسی های تلاوت و تدبر در این استان را یکی از راه های ترویج فرهنگ قرآنی در بین عموم مردم دانست و با بیان این که نخستین کرسی در دانشگاه شهرکرد با استقبال چشمگیر دانشجویان و اساتید برگزار شد، اظهار داشت: نخستین مرحله‌ در رابطه و انس با قران کریم، تلاوت است که خوشبختانه از سطوح عادی تا سطوح حرفه‌ای در کشور موجود است اما نکته مهم‌‌تر و مرحله‌ بعد، تدبر در قرآن کریم است که اگر تدبر همراه قرآن نباشد، به فرموده‌ رهبر معظم انقلاب تلاوت تقریبا از هیچ فایده ای برخوردار نیست.

 

پرتوی به بیان فرق تدبر و تفسیر قرآن پرداخت و افزود: تدبر مانند شنا کردن در دریا است اما تفسیر مانند غواصی و رسیدن به اعماق معانی است./9457/302/ب2

ارسال نظرات