۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۸:۴۱
کد خبر: ۴۲۴۱۸۶
در رو نمایی از کتاب «تشنه دانش» مطرح شد؛

توصیه علامه حسن زاده آملی به طلاب/ ارتباط استاد و شاگرد دو جانبه است

حجت الاسلام والمسلمین حسینی آملی با بیان این که علامه حسن زاده آملی در سنین پیری روزانه حدود 17 ساعت فعالیت داشتند، گفت: طلاب با بهره گیری از وقت و غلبه بر نفس خود، می توانند به درجات بالای علمی و اخلاقی برسند.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی آملی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام والمسلمین سید علی حسینی آملی پیش از ظهر امروز در آیین رو نمایی از کتاب «تشنه دانش» در مجمع عالی حکمت اسلامی قم گفت: سبکی که حجت الاسلام سید مرتضی حسینی کمال آبادی در تألیف این کتاب به کار گرفته اند، بسیار پسندیده است.

 

شاگرد برجسته علامه حسن زاده آملی ابراز کرد: در واقع باید بگویم که نویسنده این کتاب و عزیزانی که چنین آثاری را منتشر می کنند، امید آینده حوزه های علمیه هستند؛ شهید مطهری، علامه حسن زاده آملی و اساتید علمی، جهان بشریت را هدایت می کنند.

 

وی اظهار داشت: از چشمه نور قرآن و ولایت اهل بیت(ع) نهرها جاری شده است و امیدواریم که ما با بهره گیری از این سرچشمه ها، نهرهایی نباشیم که به بن بست می خورند؛ علمای گذشته به معلم خود این چنین می گفتند که جان من فدای معلمم باد؛ ارتباط بین استاد و شاگر رابطه ای دو جانبه است.

 

حجت الاسلام والمسلمین حسینی آملی خاطرنشان کرد: زمانی که بنده در آمل برای سخنرانی به جایی می رفتم، کتاب هایی به همراه خود بر روی منبر می بردم؛ برخی به من گفتند که شما مانند علامه حسن زاده آملی هستید.

 

وی ادامه داد: این افراد این دغدغه را داشتند که چرا دیگر سخنرانان، قال الصادق(ع)، قال الباقر(ع) و قال الله تعالی را از روی کتاب برای ما نمی خوانند؛ مبلغان و سخنران توجه داشته باشند که بیان آیه و روایت با مراجعه به کتاب قرآن کریم و کتب روایی نزد مردم پسندیده تر است.

 

شاگرد برجسته علامه حسن زاده آملی افزود: انسان می تواند بر خواسته های نفسانی خود مسلط شود؛ علامه حسن زاده آملی می فرمودند که تا همه چیزت را به علم ندهی، علم هیچ چیزش را به تو نمی دهد.

 

حجت الاسلام والمسلمین حسینی آملی خاطرنشان کرد: علامه حسن زاده آملی در توصیه به جوانی فرموده بودند که در جوانی به گونه ای کار کنید که در پیری از کار افتاده نشوید؛ خود ایشان در سنین پیری روزانه حدود 17 ساعت به فعالیت مشغول بودند.

 

وی اظهار داشت: علامه حسن زاده آملی می فرمودند که از گذر عمرم پشیمان نیستم و از عمرم خوب استفاده کردم؛ دیدگاه علامه حسن زاده آملی به طلاب این بوده که از وقت بهترین استفاده را بکنند.

 

شاگرد برجسته علامه حسن زاده آملی در پایان گفت: چگونه که یک طلبه مبتدی تبدیل به علامه ای می شود که چراغ هدایت است و کرامت را از قوه به فعل می رساند؛ همه طلبه ها با بهره گیری از وقت و غلبه بر نفس خود، می توانند به درجات بالای علمی و اخلاقی برسند./840/پ202/ی

ارسال نظرات