۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۱
کد خبر: ۴۲۴۵۶۲
نماینده ولی فقیه در سپاه ناحیه امام رضا قزوین:

ولایت‌مداری از مهم‌ترین ویژگی‌های هدایت بصیرتی است

نماینده ولی فقیه در سپاه ناحیه امام رضا(ع) قزوین بی‌بصیرتی را نگاه کردن برخلاف واقعیت دانست و گفت: بزرگترین ضرباتی که بر اسلام وارد شده است از بی بصیرتی امت است، در حالی که ولایت‌مداری از مهم‌ترین ویژگی‌های هدایت بصیرتی است و جامعه را دشمن شناس تربیت می کند.
حجت‌الاسلام حسن شجاعی‌مهر

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در قزوین، حجت‌الاسلام حسن شجاعی‌مهر ،نماینده ولی فقیه در سپاه ناحیه امام رضا(ع) قزوین صبح امروز در جلسه هم‌اندیشی بسیجیان انقلابی که در سالن اجتماعات تبلیغات اسلامی قزوین برگزار شد، ضمن تسلیت به مناسبت شهادت امام موسی کاظم(ع) با اشاره به محوریت و اصول تبلیغ در بین جوانان، گفت: یکی از مأموریت‌های پیامبر اکرم (ص) اعزام مبلغان و مربیان برای تعلیم و تربیت مردم عصر خویش بود.

 

وی در ادامه با بیان اینکه محوریت و اصول تبلیغ در اجتماع را پیامبر اکرم(ص) مشخص کرده است، افزود: نخستین نکته این محوریت در آموزش‌های عقیدتی قرآن بوده چرا که قرآن برنامه رشد و نجات انسان‌ها در تمام اعصار است.

 

نماینده ولی فقیه در سپاه امام رضا(ع) قزوین با اشاره به آیات قرآن کریم، افزود: پیامبر اکرم(ص) با علم آمده و هیچ وقت علم کهنه و فرسوده نمی‌شود، چرا که عامل ناهنجاری‌های جامعه، دوری و بی توجهی مردم از قرآن است.

 

حجت الاسلام شجاعی‌مهر قرآن کریم را قانون مدنی در هر جامعه اسلامی دانست و تصریح کرد: ما باید آموزش قرآن را در تمام حیطه‌ های مختلف از جمله سپاه، بسیج و مردم ترویج دهیم چرا که طرح تربیت ما در بسیج و سپاه، قرآن است.

 

وی با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین اولویت ها در جامعه توجه به حسن اخلاق و رفتار پاسداران و بسیجیان است، ابراز کرد: ما باید در جامعه به ویژه در سپاه و بسیج هدایت‌ سیاسی، بصیرتی و بحث دشمن‌شناسی را داشته باشیم چون مطابق فرموده رهبر معظم انقلاب ولایت‌مداری از مهم‌ترین ویژگی‌های هدایت بصیرتی است.

 

حجت الاسلام شجاعی مهر بی‌بصیرتی را نگاه کردن برخلاف واقعیت دانست و افزود: بزرگترین ضرباتی که بر اسلام وارد شده است از بی بصیرتی امت است، نمونه های تاریخی این بی بصیرتی را می‌توان در شکست مسلمین در جنگ احد، خانه نشینی 25 ساله امیرمؤمنان و صلح امام حسن(ع)، شهادت امام حسین(ع) و اصحابش و غیبت امام زمان (عج) مشاهده کرد.

 

نماینده ولی فقیه در سپاه امام رضا(ع) قزوین تصریح کرد: هر کجا که دشمنان اسلام و کشور به بدگویی سازمانی پرداخته‌اند، بدانید که آن سازمان کار و وظیفه‌اش را به درستی انجام داده و اگر دشمنان از سازمانی حمایت کردند قطع به یقین آن سازمان راه را به اشتباه رفته است.

 

حجت الاسلام شجاعی‌مهر در پایان با اشاره به برنامه‌هایی که به مناسبت هفته عقیدتی در سپاه و بسیج در نظر گرفته شده است، یادآور شد: گذاشتن دوره مربیان بسیجی و تربیت عالی به مشهد مقدس و غیره از جمله این برنامه‌ها در هفته عقیدتی در سپاه و بسیج است./873/202/ب2

ارسال نظرات