۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۰
کد خبر: ۴۲۶۰۷۱
حجت الاسلام نخاولی:

معارف عمیق اهل بیت جز برای صاحبان سرّ قابل بیان نیست

مدیر مؤسسه فرهنگی مذهبی راه حق گفت: اگر معارفی که اهل بیت(ع) برای صاحبان سرّشان گفته اند، به ما بگویند، یا کافر می شویم یا بی اعتقاد، یا مجنون و یا حتی ممکن است، بمیریم.
حجت الاسلام نخاولی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، حجت الاسلام محمدمهدی نخاولی شامگاه سه شنبه در مراسم میلاد با سعادت حضرت ابوالفضل(ع) که در محل حسینیه هنر برگزار شد، به تبیین فرازهای مناجات شعبانیه پرداخت و گفت: بالاترین معارفی که حضرات معصومین(ع) آن ها را در روایات شان هم بیان نکرده اند، در ادعیه فرموده اند.

 

وی افزود: معصوم(ع) مثل ما نیست که بخواهد با علمش دیگران اظهار فضل کند. ما شهوت صحبت کردن، معروف بودن و شهرت داریم اما معصوم اینطور نیست که هرچه دارد بیان کند. او طبیب است و به میزانی که مردم به معارف محتاج باشند، از علم خود بیان می کند.

 

مدیر مؤسسه فرهنگی مذهبی راه حق با بیان به این که معصومین(ع) سطوح بالای معراف خود را تنها برای صاحبان سر بیان می فرمودند، خاطرنشان کرد: اگر معارفی که اهلبیت(ع) برای صاحبان سرشان گفته اند، به ما بگویند، یا کافر می شویم یا بی اعتقاد، یا مجنون و یا حتی ممکن است بمیریم.

 

حجت الاسلام نخاولی سپس به روایت «لو عُلِم ابوذر ما فی قلب سلمان لقتله» اشاره و اظهار کرد: کسانی که معصومان اسرارشان را برای آن ها نگفته اند، انسان های کمی نبوده اند. امثال ابوذر بوده اند که ما باید خیلی بدویم تا به او برسیم در حالی که گاهی فکر می کنیم فقط همین مانده که معصوم(ع) بیاید و همه ابعاد علم را برای ما باز کند.

 

وی در ادامه گفت: وقتی معصوم(ع) با خدا مواجه است، تا جایی که زبان قادر است بیان صورت می گیرد. لذا معارفی که در ادعیه وجود دارد، ده برابر آن چیزی است که در روایات آمده. ادعیه ای مانند دعای عرفه، مناجات ابوحمزه، ادعیه ماه رجب، مناجات شعبانیه و دعای کمیل، دعاهایی هستند که عمیق ترین ساحت خداشناسی که قابل بیان است، در این ادعیه بیان شده است.

 

حجت الاسلام نخاولی پس از تشریح ابعاد معرفتی فرازهایی از مناجات شعبانیه، تأکید کرد: تفاوت ادعیه و زیارات با روایت و درس خداشناسی در این است که علاوه بر افزایش سطح معرفتی انسان، قلب او را بارور می کند./202/820/ب1

ارسال نظرات