۱۹ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۳
کد خبر: ۴۳۱۱۶۶
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی استان قم:

ورود تخصصی به عرصه خیر خواهانه جدی گرفته شود

مدیر کل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان قم با حضور در دیدار با آیت الله اعرافی گفت: ورود تخصصی به حیطه کمک های خیر خواهانه باید جدی گرفته شود.
جلالی مدیر کمیته امداد استان قم

به گزارش خبرگزاری رسا، عبد الله جلالی مدیر کل کمیته امداد امام خمینی(ره) در دیدار با امام جمعه قم، ضمن ارائه گزارشی از فعالیت های این نهاد انقلابی، تصریح کرد: 21 هزار خانواده تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) استان قم قرار دارد که از این تعداد 14 هزار خانوار، خانواده های بدون سرپرست را شامل می شوند.

 

وی با بیان این که کم شدن کمک های نقدی و توجه به بخش اشتغال و مباحث مربوط به سطوح علمی و دانشی از راهبردهای اساسی کمیته امداد امام خمینی(ره) است، یادآور شد: کمیته امداد امام خمینی(ره) در بخش مسکن فعالیت های چشم گیری انجام داده است؛ توجه به مشکل مسکن خانواده ها، به نوعی بیش از 60 درصد معضلات خانواده های تحت پوشش را در بر می گیرد.

 

مدیر کل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان قم توجه به دغدغه سلامت محرومین را از دیگر هدف گذاری های کمیته امداد عنوان کرد و اظهار داشت: سال گذشته بیش از 14 میلیارد تومان در بخش درمان و سلامت خانواده های تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) هزینه شده است.

 

جلالی توجه به بحث ازدواج جوانان را از دیگر اقدامات ارزشمند کمیته امداد، عنوان کرد و اذعان داشت: به علت آماده سازی های بحث مشاوره و آموزش های قبل از ازدواج، آمار طلاق در خانواده های تحت پوشش این نهاد انقلابی، بسیار کمتر از میانگین آمار کشوری طلاق است.

 

وی توسعه مشارکت های مردمی و توجه به افزایش اعتماد مردم را از دیگر رویکردهای کمیته امداد امام(ره) عنوان کرد و ابراز داشت: علی رغم شرایط بد اقتصادی حاکم بر جامعه، شاهد افزایش 43 درصدی کمک های مردمی به محرومین در دو ماه سال جاری نسبت به سال گذشته هستیم.

 

مدیر کل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان قم با بیان این که روزانه بالغ بر 30 میلیون تومان از صندوق های کمیته امداد جمع آوری می شود، خاطرنشان کرد: استان قم نسبت به درصد جمعیت کشوری، رتبه نخست جمع آوری کمک های مردمی را به خود اختصاص داده است.

 

جلالی با بیان این که علی رغم ارتقاء کمی و کیفی خدمات، فاصله های زیادی با نقطه مطلوب داریم، اظهار داشت: طرح شفاء برای بیماران صعب العلاج نیز طرحی موفق است که در آن اکثر بیماران ثبت شده در طرح، از حمایت های مردمی برخودار هستند.

 

وی با بیان این که متاسفانه در جامعه تظاهر به فقر نمود بیشتری پیدا کرده است، اذعان داشت: باید شأن و جایگاه مردم در سیاست های اجتماعی و اقتصادی افزایش پیدا کند و کمک های نقدی را به سمت حمایت های پوششی سوق دهیم.

 

مدیر کل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان قم فقر فرهنگی را ریشه بسیاری از فقرهای اقتصادی حاکم بر طبقات ضعیف جامعه دانست و اظهار داشت: ممکن است در برخی از موارد، کمک های صورت گرفته به سرپرستان خانواده ها، بر اساس اولویت های اجتماعی خانواده هزینه نشود.

 

وی در ادامه ضمن ابراز نگرانی از ناهماهنگی های صورت گرفته در میان موسسات خیریه، خاطرنشان کرد: متأسفانه کمک های خیر خواهانه برخی از موسسات خیریه، بدون توجه به مولفه های تخصصی در حوزه های اجتماعی، نتیجه ای عکس را به دنبال دارد.

 

مدیر کل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان قم با تأکید بر این که کمیته امداد امام خمینی(ره) تمام تلاش خود را برای حفظ شأن نوامیس ملت به کار می گیرد، تصریح کرد: ورود تخصصی به حیطه کمک های خیر خواهانه باید جدی گرفته شود.

 

جلالی یادآور شد: متأسفانه سیاست بازی های صورت گرفته در نظام اداری نکته نگران کننده ای است که در بسیاری از موارد انرژی هایی که باید در خدمت سازندگی و پیشرفت نظام مقدس اسلامی باشد را کاهش می دهد.

 

وی نگاه انتفاعی را یکی از آسیب های مجموعه نظام های اداری عنوان کرد و اذعان داشت: متأسفانه در بسیاری از نظام های اداری فلسفه وجودی شکل گیری برای خدمت به کنار گذاشته شده، بهره برداری و بهره کشی از ارباب رجوع مهم شمرده می شود.

 

جلالی در پایان با اشاره به این که هر اندازه مردم به سمت فعالیت های خیرخوانه هدایت شوند، اثرگذاری بیشتر و عمیق تری در حل معضلات اجتماعی رقم خواهد خورد، خاطرنشان کرد: در عصر کنونی علی رغم شرایط نا مناسب اقتصادی، خیرین همچنان در راستای اعطای کمک های اسلامی بشردوستانه، قدم های مستحکم تری بر می دارند./1325/د102/ی

 

منبع: مرکز خبر و اطلاع رسانی جامعه المصطفی

ارسال نظرات