بهترین راه مقابله با تهاجم فرهنگی ارتقای آگاهی است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، حجت الاسلام مختار مسعودنیا، مدیر حوزه علمیه خواهران آذربایجانشرقی امروز در جمع طلاب خواهر مدارس علمیه تبریز عمل به واجبات الهی، پاکیزگی نفس، دوری از گناه، ترک محرمات، داشتن اخلاق نیکو و حسن معاشرت با دیگران را از ثمرات یک ماه عبادت و بندگی در ماه مبارک رمضان دانست.
وی با بیان اینکه ماه مبارک رمضان فرصتی برای کسب عالیترین مدارج عرفانی، اخلاقی و بصیرتی است، خاطرنشان کرد: ماه رمضان منشور اخلاقی دین مبین اسلام است، چه خوب است با بهره گیری از فیوضات این ماه در ترویج فرهنگ اسلام قدم برداریم، در حقیقت رسالت اصلی روحانیت ترویج اسلام ناب و معارف مکتب تشیع است.
مدیر حوزه علمیه خواهران آذربایجانشرقی با تأکید بر اینکه باید معنویت و روحیه ای که در ماه مبارک رمضان به دست آورده ایم، حفظ کنیم، گفت: بایستی نورانیت خاصی که در سایه روزه داری و انس با خدا در ماه مبارک رمضان نصیب ما شده است، در دیگر ایام سال از دست ندهیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود حوزه های علمیه را مرکز صدور اندیشههای الهی در جامعه دانست و تصریح کرد: مدارج عالی علمی و فقهی بدون رنج و زحمت حاصل نمی شود، هرکس درک و فهم درستی از دین نداشته باشد سهمی از مدنیت ندارد، بنابر این باید از تک تک لحظات عمر کوتاه خود برای ارتقای بینش بهره مند شویم.
حجت الاسلام مسعودنیا با بیان اینکه مجاهدت علمی طلاب خیر جامعه و سعادت فردی و اجتماعی را به دنبال دارد، تصریح کرد: باید دانست که بهترین شیوه مقابله با تهاجم فرهنگی دشمنان ارتقای آگاهی و بینش جامعه است، بنابراین روحانیت و حوزه های علمیه ابتدا باید خود و سپس جامعه را به سمت صراط مستقیم رهنمون شوند.
وی آگاهی را ضرورتی انکارناپذیر در عصر اطلاعات و ارتباطات دانست و گفت: امروز دشمن با تهاجم فرهنگی جامعه را تحت تاثیر خود قرار داده است و سعی دارد با استفاده از ماهواره، اینترنت و رسانههای کذایی خود مکتب تشیع و اسلام را تضعیف کنند، لازم است طلاب با علوم روز آشنا باشند تا بتواند جامعه را هدایت و ارشاد کنند.
مدیر حوزه علمیه خواهران آذربایجانشرقی نظم در تحصیل، توجه به سنتهای اصیل حوزه، دوری از اشتغال به امور غیردرسی، خلوص نیت در تحصیل و مجاهدت شبانه روزی در کسب فضائل اخلاقی را از جمله ضرورت های لازم برای موفقیت طلاب دانست و گفت: علم بدون اخلاق مضر برای جامعه بشری است./935/202/ب2