اخلاق اسلامی با شعار و سخنرانی ترویج نمیشود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام حبیب الله فرحزاد، استاد اخلاق حوزه علمیه قم، ظهر امروز، در مسجد اعظم قم، به تبیین اعمال و فضایل شب قدر پرداخت و گفت: در روایات ائمه اطهار(ع) شب بیست و سوم ماه رمضان شب قدر حقیقی بیان شده است و اعمال و ادعیههای بسیاری نسبت به شبهای قدر دیگر وارد شده است.
حجت الاسلام فرحزاد بیان کرد: حضرت زهرا(س) در شب و بیستم سوم تمام کودکان و فرزندان خویش را تا سحر بیدار نگه میداشتند و ایشان تا سحر به عبادت، راز و نیاز در درگاه الهی میپرداختند.
وی به تبیین سفارشهای امام علی(ع) در زمان شهادت خویش پرداخت و ابراز کرد: سفارش به تقوای الهی و خوش اخلاق از مهمترین وصیتهای امام علی (ع) در زمان شهادت خویش به امام حسن مجتبی(ع) بوده است و رمز اجابت دعای و قبولی طاعات و عبادت پرهیز از گناهان و رعایت تقوای الهی است.
حجت الاسلام فرحزاد پذیریش ولایت امیرمؤمنان(ع) شرط قبولی عبادت دانست و بیان کرد: فردی که ولایت و امامت حضرت علی(ع) را نپذیرفته است، اگر تمام عبادتهای جن و انس را انجام دهد، این عبادتها در درگاه الهی قبول نخواهد شد.
وی در بخش دیگر از سخنانش با بیان این که بداخلاقی یکی از صفات رذیلهای است که در اسلام مورد نکوهش قرارگرفته است، اظهار کرد: بدرفتاری در خانواده و برخورد نامناسب با همسر و فرزندان همان شیوه دشمنان اهل بیت(ع) است و در روایات ائمه اطهار(ع) آمده است که انسان بداخلاق با صورت وارد جهنم میشود.
استاد اخلاق حوزه علمیه قم با ابراز تأسف از افزایش بدرفتاریها و بداخلاقیها در جامعه، گفت: با شعار و سخنرانی نمیتوان اخلاق اسلامی را در جامعه ترویج کرد بلکه باید عمل و رفتار مناسب دین و فرهنگ اسلام را در جامعه تبلیغ کرد.
استاد اخلاق حوزه علمیه قم با اهمیت و آثار خوش اخلاقی خوش اخلاق در خانواده ابراز کرد: پیامبراکرم(ص) در روایتی فرموده است که زنان همانند ریحانه هستند و روحیه لطیف دارند و آنان قهرمان نیستند که با زور و خشونت با آنها برخورد شود و در تمام مسائل زندگی با آنها مدارا و با رفتار مناسب برخورد کنید.
حجت الاسلام فرحزاد با بیان این یکی از عوامل مؤثر در تحکيم خانواده خوش اخلاقی دانست، گفت: در سخنی از پیامبر اکر(ص) آمده است که هر فردی که با زن و فرزندان رفتار نامناسب داشته باشد، نخستین دشمن او من هستم. /998/پ202/ی