۱۵ تير ۱۳۹۵ - ۱۷:۱۸
کد خبر: ۴۳۶۴۹۲
حجت الاسلام فرحزاد:

گروه‌های تروریستی به واسطه قدرت‌طلبی مستکبران به وجود آمده‌اند

حجت الاسلام فرحزاد با بیان این که قدرت‌طلبی استعمارگران سبب ایجاد گروه‌های تروریستی در جهان شده است، گفت: ابرقدرت‌‌های جهان در ظاهر خود مخالف اقدامات گروه‌های تروریستی نشان می‌دهند اما حامی این گروه‌ها هستند.
حجت الاسلام والمسلمین فرحزاد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام حبیب الله فرحزاد، استاد اخلاق حوزه علمیه قم، ظهر امروز، در جمع نمازگزاران مسجد اعظم قم، به بررسی دنیا و آخرت از منظر آیات قرآن کریم و روایات ائمه اطهار(ع) پرداخت و گفت: در روایات ائمه اطهار(ع) دنیاپرستی، مقام دوستی و مال اندوزی مذموم است، اما بر انفاق مال و کمک به مستندان و پذیرفتن مسؤولیت برای راه‌گشایی و حل مشکلات دیگران تأکید شده است.

 

حجت الاسلام فرحزاد بیان کرد: بیش از 500 آیه از آیات قرآن کریم درباره انفاق و خیررسانی به دیگران است و مناسب است که مؤمنان اموال خویش را در کارهای خیر مصرف کنند.

 

وی با این که حب دنیا با دوست داشتن آخرت غیر قابل جمع است، ابراز کرد: امیرمؤمنان در نهج البلاغه بیان کرده است که دنیا و آخرت همانند هوو برای هم و همواره مخالف هم هستند و همچنین در تعبیر دیگر آورده است که دنیا و آخرت همانند مشرق و مغرب هستند و به هر سوی دیگری گرایش پیدا کنید از دیگری فاصله می‌گیرید.

 

حجت الاسلام فرحزاد در ادامه سخنانش اظهار کرد: حب دنیا، ریاست طلبی پادشاهان و خلفا سبب شده است که تمام انبیای الهی و ائمه اطهار در این دنیا در سختی زندگی کنند و هیچ کدام به مرگ طبیعی از دنیا نروند.

 

استاد اخلاق حوزه علمیه قم عنوان داشت: حفظ خلافت سبب خانه‌نشینی حضرت علی(ع) و سبب ظلم‌های فراوانی به حضرت زهرا(س) و غصب فدک شد.

 

حجت الاسلام فرحزاد با بیان این که ریاست‌طلبی و قدرت‌طلبی استعمارگران سبب ایجاد گروه‌های تروریستی در جهان شده است، گفت: با انجام انفجاری از سوی گروه داعش در بازار عراق بیش از 200 تن از شیعیان کشته شدند و همچنین هتلی را در مدینه به آتش کشیده‌اند.

 

استاد اخلاق حوزه علمیه بیان کرد: ابرقدرت‌‌ها و استعمارگران جهان حمایت‌های ویژه‌ای از گروه‌های تروریستی در جهان و داعش دارند، هرچند در ظاهر مخالفت‌ها و مبارزاتی از این گروه‌ها می‌کنند.

 

حجت الاسلام فرحزاد در بخش دیگر از سخنانش مداومت بر یک عمل را بهتر از انجام خود عمل دانست و ابراز کرد: انسان در ماه مبارک رمضان به جهت روزه‌‌داری و انجام عبادت‌ها، نورانیت و معنویت ویژهای را کسب کرده است، بنابراین مناس است که این حالات معنوی در دیگر روزهای سال حفظ شود و اگر فرد خطا و اشتباهی انجام داد، به سرعت جبران و توبه کند./998/پ202/ی

ارسال نظرات