قرآن بیان کننده دو جریان حق و باطل است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در استان مرکزی، آیت الله دری نجف آبادی، نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک لحظاتی پیش در آخرین شب از ماه مبارک رمضان و در مصلی اراک، گفت: قرآن کریم همواره دو جریان حق و باطل، پرهیزگاران و آلودگان به گناه، موحدان و مشرکان را در جامعه بشری برای آگاهی بندگانش ترسیم می کند تا آنها با انتخاب راه مستقیم در هر دو دنیا رستگار شوند.
آیت الله دری نجف آبادی افزود: ما در سوره حمد که تابلوی قرآن کریم است از خداوند می خواهیم که ما را درصراط مستقیم، صراط ایمان، قرآن و ولایت و در راه کسانی که بر آنها نعمت داده هدایت کند که البته خداوند در سوره های انبیاء، نساء و مریم اشاره می دارد که به چه کسانی نعمت اعطا فرموده است.
امام جمعه اراک با اشاره به اینکه خداوند به نبیین، صدیقین، شهدا و مومنین نعمت اعطا کرده است، عنوان کرد: خداوند بر همه نعمت اعطا کرده و این خود انسان ها هستند که گاهی این نعمات الهی را با غفلت و قدرنشناسی به غضب خداوند تبدیل می کنند.
آیت الله دری نجف آبادی ادامه داد: در سوره حمد چهره مومنین واقعی و کسانی که در صراط مستقیم هستند با چهره ظالین و کسانی که منحرف شده اند حال با درجات مختلف بیان می شود، ضمن اینکه در سوره کهف نیز همین دو جریان حق و باطل وجود دارد.
عضو مجلس خبرگان رهبری ابراز کرد: اصحاب کهف در مبارزه با جریان باطل به غار پناه بردند و وقتی از خواب 300 ساله نیز بیدار شدند باز دو جریان حق و باطل در آن جامعه نیز وجود داشت، به گونه ای که عده ای معتقد بر ساخت مسجد و عبادتگاه در آن غار و عده ای معتقد به ساخت برج و یادبود بودند.
نماینده مردم استان مرکزی در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه عاقبت طرفداران ساخت عبادتگاه پیروز شده و در آن مکان مسجدی ساخته شد و اکنون نیز آثار این عبادتگاه در غار رجیب وجود دارد، ادامه داد: داستان بعدی مطرح شده در سوره مبارکه کهف مربوط به پیامبر(ص) و جامعه آن و دستورات خداوند به پیامبر (ص) در ارتباط با توجه به فقرای با ایمان و عدم همنشینی با اغنیا مشرک است.
آیت الله دری نجف آبادی افزود: خداوند از پیامبر (ص) می خواهد با کسانی که از یاد خدا غافل شده اند همنشینی نکند و از آنهایی که فقیر هستند و هر صبح و شام خدا را خالصانه عبادت می کنند چشم برنگرداند که البته این نیز درس مهمی برای جامعه بشری است.
وی تصریح کرد: در آیات بعدی حدود 10 الی 15 آیه نیز داستان و مثال دو مرد غنی مشرک و فقیر با ایمان مطرح می شود که فقیر مومن خدا را قبول دارد و برای خدا شریکی قائل نیست و غنی مشرک از یاد خدا با تکبر غافل شده است و عاقبت خوشی نیز ندارد.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی بیان کرد: دنیا هر روز میدان امتحان است و در قرآن کریم نیز خداوند برای بیان حقایق تا حدود 52 مثال را بیان فرموده که از آن جمله می توان به سوره نور و سوره بقره اشاره کرد که مثالی برای منافقین در ابتدای سوره بقره مطرح شده است.
امام جمعه اراک با بیان اینکه امشب آخرین شب از ماه مبارک رمضان است، گفت: وای به حال کسانی که در این ماه با عظمت حرمت خدا، پیامبر (ص) و این ماه را با روزه خواری علنی و آشکار شکستند و به حرمت خدا بی احترامی کردند.
آیت الله دری نجف آبادی تصریح کرد: ماه رمضان فرصتی برای تزکیه نفس است که باید انسان ها این تزکیه را همواره در خود رشد داده و در تمام طول سال هویت این ماه را با رعایت نکاتی که همواره در ماه رمضان رعایت می کدند حفظ کنند./202/842/ب1